Okay!

Nu har min bitterhet tills viss del lagt sig.. Har haft en rolig dag med bowling med syrran, den andra syrrans barn och Johan :) Efter det blev det lite efterrätt på Mcdonalds och sedan hem och städa för imorrn kommer hela Da flow till mig på julmys!!! :d Och Amanda har äntligen kommit hem ifrån Bali/Thailand! Så det blir svullokväll och mys med julklappshazard/hazzard? Nee, nu dusch och sen mysdags!

I'm out!!

Bra gjort My!

Jag har gjort ett av mina livs misstag! Jag klippte lugg, för att frisyren jag klippte inte blev bra och hur ser jag ut nu? Som jag vet inte vad, vill inte visa mig ute bland folk iaf! Min räddning var att okej, jag får ha den uppsatt tills den växer ut om hundra år, men kan jag sätta upp den? Nee det kan jag inte, bra gjort my, bra gjort! Ibland bara hatar jag mig själv!

Måste få ut min ilska och så vet ni att ni förhoppningsvis inte ser mig på stan förräns håret växt ut. 
Bye bye studentfin, bye bye balfin!

I'm out!

USCH!

Fy på mig, vilken dålig uppdatering!! har inte varit hemma så mycket men nu blir det en ordentlig uppdatering! Börjar med förra helgen, ni kan ju följa vår kväll genom dessa bilder XD


1.Början av kvällen när vi inte börjat ordentligt riktigt än...


2. Börjar bli lite glada.. hehe


3. Nu har vi kommit igång, eller emma iaf ;) haha

Någon som la märke till den där stjärnan som lyckades hamna bakom mig hela tiden? :P

Vad har hänt mer i veckan då.. Joo Uppträdde på Folkungaskolan med Sofie och Irina vilket fick massor med gamla minnen att komma tillbaka! Riktigt kul! Även om vi inte var så  nöjda med varken koreografin eller vår insats helt heller, men helt klart värt det! Här kommer lite bilder som jag snodde ifrån Sofie och Ira.


Jag bara Älskar bilden! Man ser inte riktigt vad vi håller på med vilket är klockrent! haha





"the grand(e) finale" haha Kul var det i alla fall! Love you girls!

Finns mer att lägga upp, ifrån julavslutningen bland annat,men börjar bli lite långt så det kommer sen, har lite att ta hand om nu.

Måste säga att jag älskar snön!

I'm out!

A Whole new experience

Jaa, sitter i skolan, ska snart sjunga inför klassen, ska sjunga a whole new world, och tro mig, det kommer inte likna något ni hört innan! XD det blir väldigt spännande! Stämmor är inte min grej! Men alltid glädjer man väl någon haha Vart utgång i helgen som alltid med min radarpartner Emma! bilder kommer. Hänt lite annat i helgen också, men uppdatering kommer.

Wish me luck!

I'm out!

MINNEN!

Åh har suttit och pratat om massor med barnprogram, julkalendrar och filmer som man såg på när man var liten i skolan idag. Även diskuterat vilket godis man åt;) Så nu hoppas jag att det blir en nostalgikväll hemma hos bella som hon sa:) Har haft en bra dag i skolan. 3 h workshop med Andy och Sarah vilket var sjukt kul trots all träningsvärk efter gårdagen! Sen var det lunch och klassråd, handledartid och det bästa av allt, jag fick hoppa över matten för att jag var klar! Kan det bli bättre? Blev en snabbis hem och sen vidare till älsklingen min där jag nu befinner mig. Min käraste är dock på träning så jag fördriver tiden här.

Och när vi ändå är inne på barnsligheter, gissa vad jag har gjort.. Kollat på julkalendern dom här två dagarna det har varit, och har planerat att fortsätta, barnsligt jaa, men jag tänker vara barn så länge jag bara kan! Köpte mig till och med en chokladkalender i förrgår, med bilar på, den ni!


Supersnälla silversara och stålhenrik i Superhjälte jul! :)

Barnsliga My säger: I'm out!

RSS 2.0