Antagning och avslutning

Herregud! Pratade med en kille från Mina hemtrakter igår! Han ska snart söka in till balettakademiens 3-åriga dansarlinje och när vi pratade så fick jag tänka tillbaka lite.

Den dagen när man fick beskedet, shit. Jag var så nervös så att jag hade ont i magen och när jag kollade listan de hängde upp med de som kommit in så såg jag inte mitt namn.. Till slut hittar jag  det och bölar som ett litet barn! Jag låg fosterställning och grät!!

Folk runt omkring trodde nog snarare att jag inte kom in.. Sånt sjukt glädjerus! Att sedan få ringa till familjen och vännerna var helt underbart! Min bästa vän visste när beskedet skulle komma och messade mig och ringde, jag svarade inte så hon antog att jag inte kommit in. 

Det jag gjorde var att sitta i en bubbla av nervositet och vänta på att juryn skulle komma med sitt försenade beslut! Hennes glädje när jag sedan ringde och hon typ skrek i telefonen var en häftig känsla! 

Nu är jag inne på sista terminen! Helt galet! 

Jag älskar att dansa mer än någonsin och är supermotiverad inför vad som komma skall! 

Pensionärsjavlar på nollningen! 


Jobb!

Fick jobba lite längre än vad jag trodde jag skulle idag, gör ju ingenting förutom att jag fick ryggskott i måndags så jag fick stå i 5 timmar efter en dag i skolan. Men men det gick bra! 

Fick mitt andra ryggskott.. Inte skönt! Men gick till en naprapat samma dag(på skolan så jag kunde ta mig hem!) och sjukgymnasten igår så det känns okej nu, men när det väl gör ont gör det så sjukt ont! Men kunde iaf köra lite balett idag så det verkar ge med sig bra! Förra gången låg jag i sängen i typ en vecka!

Så skam den som ger sig! Jag längtar tills jag går dansa obegränsat igen och bara ge järnet! 

Ett blandinlägg helt enkelt! ;p 

Bjuder på en bild från Prag! 

Andra dagen!

Idag har vi jazz och moving på schemat! Känns som en bra dag! Vi har fantastiska Malaya från USA i jazz den här perioden och det är fantastiskt! Mycket lyriskt och få uttrycka känslor inifrån och ut! Underbart! 

kunde inte hålla mig borta från att spontandansa på semstern i Prag

Moving innebär Jaa helt olika beroende på vilken lärare men jag kan tänka mig att det blir repertoar! Tror vi ska göra något från Danskompaniet Rosas. 






Jullovet!

På jullovet tog jag med min systerdotter Savannah och åkte skridskor med Johans släkt, det var hur roligt som helst och Savannah och Johans kusiner kom hur bra överens som helst! 


Mysigt med en liten utflykt! Själv är jag ingen superhöjdare på att åka men det gick bättre än sist iaf! ;)

Dom lite tuffare körde hockey, vi andra hade fullt upp med att försöka stå upp ;) 




Hemma!

Det har varit helt underbart att ha några dagar lediga i Uppsala! Rensa kläder, städa, fixa med mera och kunna laga mat åt sambon, baka, diska, dricka vin med kompisar. Att ha tid att bara fixa och plocka hemma är jag inte riktigt van vid, inte heller att köra svettiga träningspass hemma! 

Det har varit underbart så lite smått surt känns det att gå tillbaka till skolan imorgon, men inte för att jag inte vill vara där utan för att jag kommer ha så lite tid över till annat! Men vi har ett grymt halvår framför oss så jag är laddad för att göra det till ett bra halvår! 

Den här bilden tog jag samma dag jag skickade in ansökan till balettakademien! Nu ska jag påbörja min sista termin! Galet! 

Prag!

Vi hade det hur bra som helst i en underbart fin stad! Unnade oss saker som vi aldrig gör annars, drack gott vin, åt 3-rätters, bodde på 5-stjärnigt hotell, tog spabehandling med 60 min massage och sedan bad i oljor, bubbel och ett stort fruktfat! Gick runt i staden och njöt, shoppade och bara var! 

Å det bästa av allt? Det var inte särskilt dyrt! Restaurangen på hotellet var det enda som var lite dyrare men vi köpte ett paket så det var bra! Men det var också den godaste middagen jag någonsin ätit! 

Vi har helt enkelt haft det underbart! 













Kvalitetstid

Nu åker jag och min kärlek till Prag för att äta gott, spa:a, upptäcka staden och bara vara! Superhärligt ska det bli! 

Hotellet ser jättefint ut på bilderna så det blir spännande att se! Ikväll blir det middag i staden och sedan vin och chokladdoppade jordgubbar på rummet! 

Låter inte fel eller hur :p hoppas det blir lika bra som det låter! 




Veckorna i Lkpg

Mina veckor i Lkpg har varit superhärliga! Att få ta hand om mamma lite, träffa min nyfödda systerson Viggo och mycket mer! Att få ha tacomys hemma hos min äldsta storasyster och hennes familj, få fira jul med min familj, fira nyår med nära och kära vänner! 

Helt enkelt underbart! 

Julhazzard med härliga människor.


Viggo lite drygt ett dygn gammal!

Julafton! 


Tog med Savannah för att åka skridskor med Johans släkt! :) 
Firade nyår!


Foto: Rikard Isaksson
<3 foto: Rikard Isaksson


Hej då middag med familjerna! 
Fina mamma! <3



Hemma!

Äntligen hemma i lägenheten i Uppsala! 
Känns som att det är först då man kan koppla av och andas ut helt!

Jag älskar dock att ha alla nära mig och omkring mig i Linköping men då
Bokar jag ju upp mig hela dagarna och springer emellan saker! 

Har landat i soffan här nu och sitter och bokar en liten getaway för mig och sambon! Vi åker på måndag! Härligt! Vart återkommer jag med ;) 




Hade en hej då middag i Lkpg med
Båda våra familjer! Mysigt! 

Året som gått

Mitt år har varit ett äventyr!  I Början av året var jag fortfarande i någon slags dimma av sorg så de första månaderna har jag inte så mycket minnen av. 

I mars åkte vi till Göteborg nästan hela familjen och respektive, bodde på hotell, gick på galenskaperna med mera, härligt med kvalitetstid! 


Nellie fyllde ett år!

Tuva döptes


 Emma fyllde ungdom i April!


Vi var på Hockey VM 





Jag slutade 2:an på ackis och sommaren var äntligen här! 

Början av året var tungt
Men när sommaren kom blev allt lättare och sen dess har det bara blivit bättre och bättre. Jag har haft en fantastisk höst!
Men mer om det i nästa inlägg! 

RSS 2.0