Packa!

Är det någon som har tips på hur man blir bra på att packa? Jag tycker att jag har bott i en resväska så pass mycket att jag borde ha blivit bra på det, men det tar alltid hundra år och jag har ingen struktur och vill ta med mig alldeles för mycket! Jag kan liksom inte planera ihop vad jag vill och behöver ha...  

Tips mottages gärna! haha
 
Såhär ser det ut just nu. KAOS!
 

Ledigheten är över!

Nu har 16 dagar gått sen jag gick av båten! Shit vad fort det har gått, men jag har hunnit med så himla mycket härliga semesteraktiviteter och det är jag så glad för! Har ju haft världens härligaste väder så inget att klaga på!
 
Först härliga dagar i Linköping med jobb och familjetid! Sen upp till Uppsala för lite dans och härliga dagar med sambon, Discgolf eller Frisbeegolf, spela yatzy och Backgammon på balkongen, det skriker semester!
 

Äntligen har jag haft tid att utforska Uppsala lite och börjar känna mig lite mer hemma när jag får cykla runt och gå runt och bara kika och ha lediga dagar här! Det är en så himla fin stad och jag trivs jättebra, kankse för att det påminner mig om Linköping. Dock är det lite jobbigt att pendla till Stockholm vilket jag gjort i 3 år, men jag har vant mig och det funkar väldigt bra.
 
Imorse la jag mig på balkongen med en bok och bara njöt. Solen stekte och jag hoppas det här håller i sig! Blir så mycket enklare att hitta på saker och njuta av att inte göra någonting när det är såhär skönt!
Kommer sakna det på båten, att bara kunna gå ut och sätta sig i gräset, men då får jag sätta mig uppe på däck istället!
 
 
Semester deluxe!
 
Tur att jag har ett så roligt jobb att det blir roligt att komma tillbaka! :)
 
I'm out!

En fin komplimang!

Fick en väldigt fin komplimang häromdagen! En tjej vi träffat emellanåt men inte känner, men hon har träffat alla i familjen sa till mig och mamma att vi var en sån fin familj som är så mån om varandra och så kärleksfulla gentemot varandra! 

Hon tyckte det var sällsynt att möta familjer som håller ihop på det sätter och bemöter varandra så som vi gör! 

Nu har ju hon bara sett en liten del, men det fick mig att tänka till och jag är glad att det syns även för människor utanför att vi verkligen älskar varandra och bryr oss om varandra! Jag är så glad att jag har sån bra kontakt med min mamma och pappa och alla syskon såklart! 

Jag vet också att det är för att vi varit med om en hel del som familj, vi har kommit varandra väldigt nära och ställer upp i vått och torrt! 

En sak är säker, jag älskar min mamma och pappa och mina systrar med hela mitt hjärta och ingenting är viktigare för mig än dem! <3




Tankar!

På senaste tiden är det något som tar mina tankar oftare än på ett tag! Jag saknar en vän så fruktansvärt mycket, men det finns ingenting jag kan göra åt det och det känns som att jag snart exploderar av alla känslor som finns inom mig! 

Det är drygt 1,5 år sedan han gick bort i cancer och under ett tag nu så har jag valt att inte tänka på det även om det alltid finns där så har jag fokuserat på det positiva, alla fina minnen, men nu börjar den andra sidan knacka på igen. Han kommer inte tillbaka och vi kan inte skapa nya minnen tillsammans, det är så fruktansvärt orättvist och jag vill inte ha det såhär längre.. 

Är så tacksam för den tiden vi fick tillsammans, men den var alldeles för kort! Ingen ska behöva lämna nära och kära när man endast är 22.. 

Bara lite tankar som dyker upp. 

Kärlek till min fina ängel! <3

Tillbakablick!

Sitter och kollar tillbaka på bilder från examen, det är 1,5 månad sen men känns som evigheter! Känns dock konstigt att inte gå tillbaka till Ackis sen, men har hunnit med så mycket under denna månad att det känns långt borta! 
 
 
Sitter nu på väg till Uppsala efter ett par dagar i Linköping! Min mellanstorasyster överraskade mig och mamma i dagaran och tog med barnen och sov över 2 nätter hemma hos mamma! Hur mysigt som helst, vi lekte, spelade spel och igår gick vi ut till lekparken och lekte och badade! Så himla härligt!
 
 
Denna gången hemma i Lkpg hann jag träffa alla mina syskonbarn, på en och samma dag till och med! Underbart! 
Har grillat hos min äldsta syster, gått på stan med lillastorasyster, lekt och hängt med mellanstorasystern och mycket mera! Fikat med Johan och mina föräldrar i Gamla Linköping! 
 
 
Däremellan har jag hunnit med lite jobb och nu när jag kommer upp till Uppsala är det dags att planera dansläger för fullt! Tjoho! 
 
Denna månad har varit full med att träffa kompisar och familjen vilket är underbart! :) Nu vill jag bara dansa mer också så är det komplett, dans är det jag älskar att göra och få göra det med de jag älskar runt omkring mig är det bästa! 
 
 
I'm out! 
 
 

Kim Cesarion - Trade ya

I lördags filmade vi en musikvideo till Kim Cesarions låt Trade Ya med LinaSteén media. VIlket gäng! 
Helt fantastiska att jobba med och ett härligt gäng! Som dansare och medverkande var det jag och Calle Stenbäck. Superkul att få träffa honom igen då vi inte setts på 6 år, då vi sist dansade ihop! 
Det blev minst sagt en hel dag. Vi började filma klockan 13 på lördagen och höll på till någon gång efter 04.00 på söndag morgon. Jag var hemma 05.45! Lite trött var man då kan man säga, men vilken dag! 
 
Jag är spänd på att få se resultatet! Vi dansade, cyklade i Nkpg, jaaa vill inte avlslöja för mycket, men en händelserik och spännande dag! 
 
Här kommer lite bilder, alla tagna och tillhörande LinaSteén Media! 
 
 
 
Gänget från inspelningen! 
 
Rätt härlig utsikt kan man säga! 
 
Grymt kul att få arbeta med dessa härliga människor och lära mig en hel del, dansa och ha roligt! 
 
 

Hemma!

Efter 16 dagar på båten är jag nu iland och har kommit hem. Igår blev inte jättemycket gjort mer än att packa upp väskan och lite småfix. Idag däremot har jag varit supereffektiv.

Bland annat rensat mitt skåp på skolan, lämnat nyckeln, skannat in och mejlet dokument jag behövde fixa, övat lite sång, haft möte med Benjamin inför Danslägret vi ska ha senare i sommar samt tagit klass för bästa Subjazz, Karl och Knut! Åh vad jag älskar att dansa och ta klass! :)

Fick ny inspiration och det behövdes efter samma låtar och koreografier i 16 dagar. Träffade fina Elin som gick i min klass på Balettakademien också! (till höger på bilden). Många fina dansare på klass och det var så roligt att dansa järnet igen!

SÅ imorgon blir det förhoppningsvis klass igen! :) Har inte så mycket pengar som jag skulle önska så jag kunde ta massor med klasser..


Båten dag 14

Åh herregud vad tiden flyger förbi! Känns samtidigt som att jag har varit på båten i evigheter. Känns konstigt att det finns någonting annat att göra efter att man varit i en sådan bubbla i snart hela 16 dagar som jag ska vara här. 
 
Älskar jobbet och har härliga människor omkring mig så det gör det riktigt kul, sen att jag får dansa med barnen hela dagarna är ju inte dumt det heller! :) 
 
Det är så många söta barn här hela dagarna så lektionerna ger mig så mycket energi! 
 
Äntligen är det varmt ute också så man kan sätta sig ute och njuta ute på däck! 
 
Det bästa är att ha krig i bollhavet när barnen gått hem!
 
Plus att jag 2 dagar på raken denna vecka blivit överraskad! Ena dagen av min sambo som dök upp på båten! Så himla härligt! Å sen dagen efter (igår) så kom min mamma, min syster och hennes familj. Helt underbart när de kliver ut ur hissen och jag får kramas med syskonbarnen och gå och leka med dem och sitta ner och äta och fika. Helt underbart efter 2 veckor ganska isolerad när det kommer till täckning. 
 
 
 
I'm out! 

RSS 2.0