Dag 3 på båten!

Dagarna ombord ser ganska mycket likadana ut.  Jag har en klass 10.30, en 12.30, en 18.10 och en 20.30. Det kan vara en 15.30 också, det beror på lite vad som händer annars på båten !
 
Imorse gick jag och Jutta en av lekledarna och gymmade innan vi började och det känns vill jag lova. VI körde mage igår kväll och ben imorse! PUH! Men min rygg mår så himla mycket bättre av att träna så ska försöka hålla i det ordentligt! 
 
Annars så går jag mest mellan att hälsa passagerarna välkomna och berätta att vi har dans lite senare, dansen, kanske en sväng i lekrummet och sen till mässen (där personalen äter mat). Det serveras varierande mat och finns alltid sallad, youghurt, fil, mackor, kaffe och juice framme så det funkar fint! 
 
Ska snart ha mitt 2:a pass för idag så ska gå igenom och bestämma vilka jag vill köra nu! 
 
I'm out! 
Nu kör vi! 

Dagens sista tur!

Nu närmar vi oss Kapllskär och ska vända tillbaka för sista turen mot Mariehamn, där vi lägger till för natten!

Det har gungat rätt bra idag, så lite vinglat har det varit på båten, eller jaa det är ju en rätt liten båt så man känner av när det gungar ganska lätt!

Jag gör mig redo för dagens sista pass med barnen, det fjärde för idag! Det är superkul och jag älskar ju att dansa och jag älskar barn så det passar perfekt! Dock får jag lite problem med min rygg nu när jag blir varm, kall, varm, kall hela tiden så försöker bylsa på mig så mycket jag bara kan! Ska gå ner i gymmet idag när jag slutat och köra lite.

Kom på en ny tjej idag eller inte ny på båten, men jag har inte träffat henne, supertrevlig! Så jag trivs här! :)

Har inga nya bilder men bjuder på en från min kompis Emmas möhippa då vi också dansade loss, men då körde vi Zumba!

I'm out!


Livet på båten!

Nu är jag som sagt ombord på Viking Lines M/S Rosella och jobbar med ha dansklasser för barn och ungdomar! :) Hade min första dag igår och tyckte att det gick rätt så bra! Träffade en massa härliga barn ombord på båten och de alla vara mer eller mindre danssugna men väldigt söta!
 
Är lite mör i kroppen efter 5 danspass under gårdagen, eller 4,5, det dök inte upp några barn på det sista passet som låg ganska sent så jag och en annan tjej som jobbar här passade på att dansa loss lite själva!
 
Sov som en stock inatt efter alla intryck! Gick ombord på en helt ny båt där jag inte hittar till någonting och träffade massor med folk och körde danserna som en klass för första gången så jag däckade i sängen straxt efter 22 och sov till 08.30 imorse! Trött tjej var det här, men nu är jag pigg efter dagens första danspass!  Om en timme är det dags för nästa! :)
 
Det är väldigt roligt än så länge och jag trivs som fisken ute på vattnet ;) Nee nu är det snart dags att hälsa nya passagerare välkomna!
 
Såhär såg det ut förra året när jag hoppade in för Melodie på Viking Line M/S Cinderella!
 
I'm out!

Lugn midsommar!

Här hemma spenderade sambon och jag midsommar tillsammans, gjorde god mat och bara umgicks! VI har varit ifrån varandra rätt mycket och imorgon åker jag iväg i 16 dagar igen så vi passade på att ha kvällen för oss själva. Det resulterar i att vi mår rätt bra idag om man jämför med en del andra haha ;)

Idag går jag igenom allt jag behöver göra tills imorgon då jag börjar jobba på Viking Lines Rosella! Ska undervisa ombord och det är skönt att hinna gå igenom allt i lugn och ro innan det är dags.

Hittade förresten en gammal bild min pappa tagit på mig när jag gick i ettan på gymnasiet! haha det här var 2007/2008.

I'm out!

Dålig spiral!

Är inne i en period när jag försöker ta vara på alla stunder men samtidigt så är jag hela tiden ett steg före och tänker på vad jag måste göra sen eller så sitter jag och tänker ta vara på den här stunden nu, å då går det ju inte njuta..

Har blivit mycket bättre på det, men är inne i en liten svacka nu igen. Jag vill ju göra så mycket och hela tiden att jag missar att stanna upp lite..

Hmm, det var dem dragen i mig som fick mig att gå in i väggen som 16-åring! Tur att man lär sig lyssna på sin kropp innan dess nu.

 Som 16.

Så imorgon känns det nog bättre nu när jag fattat det och kan ändra på det! Nu ska jag försöka koppla av med min kära sambo!

I'm out!


Officiellt!!

Jag får äntligen skrika ut det till världen!
Våren 2015 så ska jag medverka i musikalen My Fair Lady på Aarhusteatern i Danmark!


Jag var på audition i maj och fick jobbet! Det var en sjukt rolig audition med både sång och dans och det kändes så bra! Men vågade inte riktigt hoppas på något, men blev helt överlycklig när de ringde efter ett par dagar och erbjöd mig ett kontrakt och en roll som ensemble!

GAH! SÅ himla glad! Så nu får jag äntligen prata om det och skrika ut det till alla! :)

Hemma!

Åh nu är jag hemma hos min älskling i Uppsala igen! Ha en härlig midsommar nu allihopa! Jag ska njuta av 2 dagar med min kärlek innan det blir jobb igen!


Tjoho!

I'm out!

Examen 2014

5 juni tog jag examen från Balettakademien Sthlm och den 6 juni tog min sambo en kandidatexamen i Psykologi tror jag det blev, men han är beteendevetare! Det måste ju förevigas med en bildbomb! 
 
Cicci, Alina och jag! 
 
Jag och Nicole! 
 
Hela gänget samlat, det är vi som blev diplomerade dansare ifrån BA 2014! TJOHO! 
 
Dagen efter var det Johans tur! 
De tågade in i Uppsalas universitetsaula! Mäktigt! 
 
Jag var allt lite rörd under examineringen och stolt efteråt över min beteendevetare! <3 
 
Dagen fortsatte med fest och dagen efteråt firade vi med middag med Johans föräldrar och massor med härligheter, så fortsättning följer! 
 
I'm out! 
 

Grattis Pappa!

Idag fyller min kära far år!! Stort grattis pappa 67 år!
Det ska vi se till att fira lite sen. Var och köpte present igår, hoppas det blir bra! Min pappa köper inte sådär jättemycket grejer till sig själv iaf inte sådant som inte riktigt är nödvändigt, så idag ska han få något som bara är roligt att få!

Hoppas han tycker likadant! Återkommer med det senare! ;)

 
Från pappas födelesedag förra året! <3
 

Shoppa!

Nee nu får det vara köpstopp på mig ett tag! Iaf när det kommer till kläder! Jag behöver införskaffa mig lite annat men det räknas som nödvändigheter och inte nöjesshopping. Även om man inte kan ha för mycket kläder i garderoben heller, i så fall är det garderoben som är för liten! ;) Borde ju fota mina inköp lite. hmm.. vänta en liten stund.. 
 
 
sådär jaa. eller nee, det gick inget vidare. är lite för trött för att börja fota. Vi tar det imorgon istället! Får visa upp när jag använder de nya inköpen istället. 
 
Kan visa min älskade klänning ifrån Ivyrevel, märket som Kenza designar och har startat! Köpte den till min Examen och fullkomligt älskar den! 
 
Här är iaf en sneakpeek på den! Älskar den gröna färgen och volangerna! 
 
Älskar också långklänningen jag köpte på Nellys rea för ganska längesen men har sparat till ett bra tillfälle och som jag använde nu i helgen på Emma och Antons bröllop! 
 
Kornblå, min förra favoritfärg som har konkurrens av den gröna ovan men fortfarande är en favvo! 
 
 
Jaa shopping är mitt nya beroende... Inte bra! 
 
I'm out! 

Sista dagen på danslägret!

Idag var det sista dagen på danslägret och vi avslutade med en liten visning då föräldrarna fick komma och kika på vad vi gjort! De var stolta som tuppar, vi också! Vilken utveckling på 3 dagar, det är helt sjukt! 
 
Jag önskar på det sättet nästan att jag var 13 igen och utvecklades så snabbt, aldirg blir trött och inte får ont i kroppen! haha
 
Inte en 13-årig My men en lite yngre My iaf längst t.h.
Det har varit 3 dagar med dansglädje och inspiration och även roligt för mig att få återse mina gamla danslärare Petra Kardell och Helena Lindh som jag dansade för när jag var runt 12 år.  
 
Jag får alltid med mig en sån glädje för dansenn när man haft underbara elever. 
 
Efter lägret tog jag lite mer tag i nästa projekt och gick igenom vad jag kommer göra när jag undervisar på båten Rosella och för koncepten Born to move och Dance it! Ska bli jätteroligt även om jag är lite nervös för att vara på en båt i 16 dagar i sträck! Jag som innan förra sommaren var lite rädd för att åka båt.  Jag får dock dansa och ha roligt hela dagarna så det ska nog gå bra! :) Jätteroligt att få möjlighet att jobba för dem. 
 
De har riktigt bra upplägg och har utvecklat upplägg för olika åldrar och alltifrån uppvärmning till styrka och koreografier som är anpassade efter ålder och dessutom är väldigt roliga! Har stått och dansat här för mig själv i vardagsrummet med ett stort leende på läpparna! 
 
Snart bär det iväg! 
 
Skepp o'hoj! 
 
 

Dansläger!

Under må-ons denna vecka så har jag äran att få undervisa på ett dansläger för ungdomar i åldern 12-14 år som går på Kulturskolan i Linköping!  Fantastiska är dem med dansglädje och entusiasm. Under veckan har de mig och 2 till som lärare och vi alla är ganska olika i våra stilar och eleverna kastar sig gladeligen emellan och ger järnet! Jag själv var elev på Kulturskolan när jag började dansa och har varit där i många år! 
 
Det är ju såå kul att undervisa! Det är något jag bara hunnit med ibland nu under utbildningen, men något jag antagligen kommer göra mer nu när jag ska ut och frilansa som dansare. Jag fick möjligheten att hoppa in och vikariera på Base 23 under tiden jag gick på balettakademien och det gav definitivt mersmak. Tidigare har jag undervisat ganska mycket till och från. 
 
Bild från klass med Kenny Svensson i årskurs 2 på Balettakademien i Stockholn!
 
Lägret ger mig så mycket energi och glädje och så får jag komma igång och koreografera lite oftare! 
 
Åh vad det är roligt! Imorgon är det sista dagen och som avslutning bjuder vi in familjer och föräldrar som får komma och kika på vad vi hållt på med under veckan! Jag har koreograferat till Timber, Let it go och Unconditionally. Jag och Martina gjorde tidigare en koreografi till Unconditionally men den är ju så bra så kunde inte låta bli att göra om den lite och göra nytt till den! 
 
Jag kommer även att ha ett dansläger i Linköping för vuxna som startar den 10 Augusti tillsammans med Benjamin Trossö på Folkuniversitetet! Längtar redan! 
 
 
I'm out! 
 

Bröllop!!

Åh i helgen var jag och Johan på bröllop tillsammans med Sophie och Jesper och Natty! 
Det var fina Emma och Anton som gifte sig! Emma, jag, sophie och Natty gick i samma gymnasieklass. 
 
Bröllopet var ute i en handelsträdgård och så himla vackert! Emmas mamma hade sytt klänningen och paret var så fina! Efter själva vigseln blev det bröllopsmiddag med väldigt god mat. En trevlig kväll med dans och härliga människor! 
 
Det var en härlig start för helgen och den fortsatte i kärlekens tecken, då jag och Johan firade 7 år tillsammans under söndagen! Helt galet hur fort 7 år kan gå. På ett sätt känns det dock som att det inte skulle kunna vara på något annat sätt än att det är han och jag. Han är det bästa som hänt mig och jag är ännu lyckligare och mer kär nu än för 7 år sedan! Han stöttar mig järnet i det jag vill göra i livet vilket är att dansa. Det är inte den lättaste branschen att vara i och han förstår att jag vill satsa trots att han inte vet hur min bransch ser ut så gör han sitt bästa för att stötta mig i det precis som i allt annat. Jag får vara precis den jag är och han är den som får mig skratta när jag blir sur och grinig över små saker eller har en dålig dag. 
 
Jag har helt enkelt hittat mig världens bästa kille! <3 
 
Jag och min kärlek! 
Det superfina bröllopsparet!
 
Natty, jag och Sophie innan bröllopet. 
 
Innan vigseln möttes vi upp för att leta oss fram vart vi skulle och så tog vi en fika på Ulriksdals slottscafé! Superhärligt! 
 
I'm out! 

RSS 2.0