30 november

Idag är jag lite nere, kan inte riktigt sätta fingret på varför, men det brukar bli så när jag har lite tid att varva ner efter en hektisk period. Det har hänt så mycket roligt under denna höst och kommer fortsätta göra det tills året är slut så nu när jag har 2 dagar ledigt så stänger kroppen och hjärnan av lite för att smälta allt tror jag.
 
Gillar inte känslan, men kommer spendera dagen och kvällen med den person som nästintill alltid får mig på bättre humör, min andra hälft Johan. Vi ska ta hand om varandra, vi ska in till Sthlm, gå ut och äta och gå på de 39 stegen, en teaterföreställning. Det ska bli mysigt!
 
Än så länge sitter jag i min Onepiece och ska snart börja göra mig iordning. 
 
Nee en dusch, lite fina kläder och en del kramar så ska jag nog komma igång idag också! ;)
 
Imorgon börjar nästa spännande äventyr! Mer om det senare!
 
Har reflekterat lite över allt underbart denna höst har gett mig.
Få vara en del av Jonas Gardells show som dansare, skapa en föreställning till förmån för Ungcancer för en älskad och saknad vän, jag har sjungit, utvecklats dansmässigt, sångmässigt, haft praktik med underbara Sacha Jean-Baptiste och Zain Odelståhl, undervisa fantastiska elever, börja ställa in mig på vad som komma skall efter Balettakademien och självklart haft mina nära och kära omkring mig! <3
 
 
 

365 dagar

För trehundrasextiofem dagar sedan fick jag det värsta telefonsamtalet i mitt liv! Min värld rämnade men inte bara för
Min egen skull utan för alla andra inblandades skull också! Speciellt en person! <3 

Jag ville aldrig att du skulle behöva höra dom orden!

Vi saknar dig här! <3 

Just nu:

Just nu sitter jag på tåget på väg till skolan, men annars söker jag järnet efter auditions och dansjobb! Varför joo för att det är det jag vill hålla på med! :) 

Har i helgen haft mina sista föreställningar med Jonas Gardell på Maximteatern! Har varit så sjukt roligt att får vara en del av denna fantastiska show! :) 


Denna höst har varit fullt ös hela tiden och jag älskar det!! Dock var det skönt med en lite halvt ledig dag igår! Lite pyssel hemma, tvätta, handla, lite plugg men också hotellfrukost och turistande i Uppsala haha! 

Nu kommer fokus ligga på att planera föreställningen till förmån för UngCancer som vi sätter upp i Lkpg nästa vecka! Till minne av vår fina fina vän Robert! <3
Mycket som ska fixas! 



Att få hålla på med dansen är min absoluta dröm och jag ska satsa för att det ska bli så också! Nu kör vi! 

I'm out! 

Höstlov?

Känns verkligen inte som att vi precis har haft höstlov! Dock är det inget negativt! Jag har haft tiden till att fixa med så mycket roliga saker denna veckan! 
 
I början av veckan så åkte jag hem till Lkpg. Det blev massor med planerande inför föreställningen vi gör till förmån för UngCancer och som en hyllning till en gemensam vän! Vi dansade och skrattade som gamla tider! Härligt! 
 
Sedan var det dags att åka upp till Sthlm för att köra Jonas Gardells show på Maximteatern "Mitt enda liv". Mamma följde med mig upp och kollade på showen i torsdags och sov här till fredagen! Så mysigt att ha henne här! 
 
Ansiktet på och redo för show!
 
Igår körde vi 2 föreställningar på Maxim men det var inte vilken dag som helst utan Jonas fyllde 50 år igår så det blev lite överraskningar efter föreställningen med Anna Book och Peter Jöback bland annat! Efteråt firade vi tillsammans med ett par glas vin och möjlighet att prata med alla, något man inte riktigt hinner när det är showtime! 
Anna Book och the faboulous GardellGirls!
 
Hade en riktigt, riktigt bra kväll igår, det är ett härligt gäng människor som är med i föreställningen, det är en ära att få vara en liten del av den! 
 
Haft en riktigt bra vecka helt enkelt! 
 
I'm out! 
 
 

RSS 2.0