Tisdag!

En händelserik dag! Har varit och lunchat hemma hos höggravida Jonna i Mjölby med min fina vän Emma och hennes dotter Tuva! Så mysigt!

Sedan var det dags att bege sig till frisören som också är en av min käraste vänner Mickan! :) det blev ingen jätteförändring men det känns mycket fräschare! :) sedan blev det också en fika på espresso house efteråt och lite snack! Har ju lite att ta igen!

Så en mysig dag!

Ni är jag trött och ska ta igen mig för imorgon väntar Busfabriken!
Bild: jag och Tuva idag!

I'm out!


Sjuk!

Har sovit på badrumsgolvet hos Johan och dom inatt så så bra har jag mått!

Börjar dock bli människa igen! Typiskt också! Jag som har så mycket kul planerat!

I'm out!


Home!

Blev något fel innan!
Har spenderat de första dagarna hemma hos Johans familj!
Igår träffade jag nästan hela släkten hemma hos hans föräldrar för att fira Hans syster!

Idag har vi spelat mini-tennis, badminton och basket! Sedan blev det hem, göra sig iordning och kolla på hockey! Nu har vi precis kommit till dom igen efter att ha varit och käkat! Supermysigt! :)

Så dagarna har börjar riktigt bra! :)

I'm out!


Gone!


Loooov!!

Jag har nu sportlov! Såå awesome! Sitter på tåget på väg, har dock varit krångligt. Tåget var lite sent och nu går det obehöriga på spåret så vi får åka sakta, men vad gör väl det? Jag har Ingen brådska för jag är ledig i mer än en vecka! Awesome!!

Vi hade en sjukt rolig jazzklass idag med Zain! I just love it! Trippelpiruetterna satt ett par gånger iaf! :)

Jag älskar verkligen att dansa, det är ju helt fantastiskt! Men jag älskar också att få vara ledig och umgås med nära och kära! <3<3 delar med mig lite bilder av vad som är kärlek och lycka för mig!


Fullt ös!

Vilken dag! Har hunnit med massor!
Hade först balett, modernt och sedan åkte vi till Skeppsholmen för att ha workshop och kolla på ett verk av Helena Franzén (rävspel, helt fantastiskt verk), tillbaka till skolan och ha möte med en skådespelare vid namn Fredrik Wagner, riktigt inspirerande! Sedan åkte jag vidare hem till min mentor (en yrkesverksam dansare som man har minst 2 möten per termin med!) och hon hade lagat mat! Så snällt!

Sedan satt vi och pratade, drack kaffe och åt semlor! Jättemysigt!

Sitter nu på tåget hem mot Uppsala för att börja packa inför hemfärden till Lkpg imorgon! :)

Såg för övrigt en affär med typ världens bästa namn! (Samma som min fina systerdotter)
I'm out!


Godmorgon!

Ska försöka bli lite bättre på att ta bilder så jag har något att lägga upp! Fick världens sötaste bild skickad till mig av min yngsta syster på hennes dotter! Åh vad jag längtar tills vi får gosa och busa! Hon växer så fort!

Hemlängtan! Men som sagt egentligen inte för att jag vill bort härifrån utan för att jag vill träffa alla! <3 snart så!

I'm out!


Torsdag eller var det onsdag?

Brukar ha mina sega dagar på onsdagar men idag gick bra, hade ju en seg dag igår istället så har torsdag i huvudet och tror att det är fredag imorgon! Attans haha

Men samtidigt så är det ju sista två dagarna innan lovet så det är bara passa på att dansa!

Ser fram emot att komma hem till Linköping och dansa vara för att det är kul och inte behöva tänka så mkt!

Idag har vi haft rep imorse klockan åtta med ett stycke jag ska vara med i. Sedan fys, då gick jag och gjorde de övningarna jag ska göra och låg på spikmattan ett tag, jazz, modernt och komposition då vi visade upp vad vi gjort på våra solon! Alla var så duktiga!

Jag trivs verkligen bra just nu, dock gnager det i bakhuvudet att det kommer en audition snart och om det känns som att jag verkligen vill det här så kommer jag inte få vara kvar, dumt jag vet men känns så så jag vill nästan inte trivas, men det gör jag, bigtime!

I'm out!


Puh!

Har haft en helt okej dag idag. Jag hann till första lektionen, men har en liten skada i bröstmuskeln så ska helst inte lyfta armen högre än 90 grader vilket är lättare sagt än gjort! Å så har jag egentligen en rygg som jag inte ska runda.. Phhf det går ju att dansa då, eller inte..

Så har varit lite otaggad och känt mig lite hängig, vet dock inte om det är på grund av det psykiska eller fysiska!

Hade iaf två relativt bra klasser, en balett och en modern. På baletten har vi en lärare som älskar tonduer så man gör säkert hundra stycken, helt slut blir man men starkare också!

Så ställde in min sånglektion idag, behövde göra det kroppen behövde och även huvudet.. Känner mig helt färdig helt enkelt.

MEN det bästa är att imorgon är en ny dag! Så nu blir det hem, äta, duscha och bänka mig framför datorn och "Say yes to The dress"!

I'm out!


Fler roliga saker!

Jag glömde ju en ganska stor grej att berätta också! Jag och resten i min klass fick vara med och dansa i öppningsnumret på årets Guldbaggegala! Det var så roligt, första tv-giget check!

En jätterolig kväll där vi slog oss ner i publiken och tittade på resten av galan! Insåg att jag kanske borde titta mer på svensk film!

Bjuder på ett par bilder!

I'm out!


Morgon!

Denna morgon börjar inte så bra, tåget är försenat! Håll tummarna för att jag hinner till första klassen! Jazzens historia med Hans Marklund! Väldigt intressanta lektioner, så det vill jag inte missa!

Sen blir det modernt, balett och kontaktimpro. Vidare till sånglektion och sen får jag åka hem igen ;)

I'm out!


Until today!

Har hänt en hel del sen jag skrev,vissa saker som jag inte än delar med mig av, men lite som jag tycker är kul att dokumentera!

T.ex. Att jag i förra veckan stod på scenen inför folk och sjöng på en musikaffär här i Sthlm! Mestadels klasskompisarna men ändå! Stort steg! Jag kunde heller inte gömma mig bakom något då det inte var något spexigt utan avskalade låtar! Var så nervös men det var riktigt kul! :)

Vi har i skolan haft äran att ha den fantastiska Malaya från L.A! Helt fantastiska klasser och det fick verkligen tillbaka min dansglädje efter en tung period! Jag kände det som att jag stod still, inte utvecklades, inget funkade, men när vi haft henne ett par klasser började det hända grejer! Fantastiskt!

Min mamma och syster var också på besök förra helgen vilket var hur mysigt som helst! Vi åt middag på jensens, gick en sväng på stan och myste en hel del i soffan! Bättre kunde det inte bli!

Jaa finns mer men det kommer!

I'm out!


Nämen!

Säkert knappt någon Som fortfarande kikar in här! Men känner bara för att skriva av mig lite!

Var hos sjukgymnasten idag på morgonen med min onda rygg, vi kom överens om att jag ska fortsätta som jag gjort eftersom det iaf blivit liiite bättre!

Sedan åkte jag till skolan och hade balett, en helt okej klass idag, mot slutet till och med rätt bra för att vara jag!

Jazzen är just nu SÅ rolig då vi har en av mina favoriter Zain Odelstål! Att få göra jazzwalks, massa snurrar, fouetteer och helt underbart roliga koreografer är ju fantastiskt! :)
Alla i klassen var såå grymma idag vilket passade bra då vi hade öppet hus så några extra ögon som kollade på klass var det!
Avslutade dagen med partnering som var superkul!

Just nu älskar jag att dansa, jag är lite mer avslappnad än tidigare, stressar inte upp mig lika lätt över små saker, men försöker ändå jobba hårt! Jag älskar helt enkelt det jag gör!

Å snart är det lov!

I'm out!


RSS 2.0