Rensning!

Tog tag i alla kläder som inte får plats i lägenheten och började rensa! När man bor 2 personer på 29 kvm så har man inte så mycket plats för garderober och annan klädförvaring, som tur är har vi en liten klädkammare, men den fungerar även som förvaring för diverse väskor, dammsugare och mycket mera!

Jag är en periodare, men jag får mina ryck och då rensar jag som aldrig förut, då åker det mesta som inte används ut. Bäst att göra det snabbt så jag inte hinner ångra mig ;)

Jag längtar efter semester nu när det är så fint väder ute! Tänker tillbaka till Grekland där jag och johan firade 5 år! Helt underbart! Hoppas vi kan komma iväg i sommar! Att fira 5 år tillsammans på en balkong med tårta och vin i Grekland var inte dumt!

Tillbaka till rensningen!


Nu åker vi på turné

Dagen är här! Nu börjar balettakademien Stockholms årliga turné (avgångseleverna varje år åker på turné). 08.29 lämnar tåget sthlms central för att ta oss till Norge och Bærum! 

20 st som reser, det tar tid så vi samlas 08.00! När vi anländer i Bærum kommer vi gå direkt till scenen för att börja rigga och ljussätta och sedan ta oss dit vi ska sova! 

Det som är kvar att vänta
På är bara allt man glömt ;) 

I'm out!

Ledigt!!

Åh herregud vad skönt med sovmorgon och en ledig dag! Trots att den gått åt till att fixa inför turnén!

Att få gå upp sent och äta frukost med sambon är helt underbart! <3


Nu ikväll har vi haft ett par vänner över på middag. Grabbarna stod för matlagningen, med förrätt, varmrätt och efterrätt. MUMS! Vi har spelat sällskapsspel och kikat på en film. Nu snart dags för sängen!

En härligt dag!

/ My

Rep!!

Hej! 

Fullt ös nu med rep inför vår turné chapter number one som börjar på tisdag! Vi i balettakademiens årskurs 3 åker på turné till Oslo, Umeå, Örebro, Göteborg, Linköping och Visby!

Vi har nu kört våra första genomdrag och det är en del som måste repas men i det stora hela känns det som en jättebra föreställning! Det är många starka nummer och kommer bli härligt att köra! 




Nu har vi massor praktiska saker att göra och lösa! Snart är det dags!!  

I'm out

RSS 2.0