Helg igen!

Har haft en väldigt trevlig helg måste jag säga! I fredags fick jag och mamma vara barnvakter till mina underbara systersöner och igår var jag på fest hos Elin vilket var väldigt lyckat! :) Idag har pappa, jag och mamma käkat god mat och fikat! Kan nästan inte bli bättre! Var hos Åsa och Patrik torsdag till fredag och pussade på underbara savannah också :)



Världens finaste plutta!! :D

Har rensat och massor här hemma idag, års jobb som bara åker i papperskorgen XD Känns ganska skönt måste jag säga!

Jaa då får man se om det bär av

I'm out!


Ny vecka!

Början på en ny vecka! Inte dumt inte dumt, önskar att jag hade lite mer tid för mina vänner, men försöker hinna med det också! Sitter hemma och är sjukt varm för tillfället då det är 39,8 grader på vår balkong! Helt sjukt! Jag och Elin var duktigaidag efter jobbet och gymmade och körde på bra enligt mig! :) Skulle fikat men ingen av oss orkade så blir att slappa istället! Funderar på att gå över till min käre far en sväng och kanske ta en liten fika :) Överraska honom lite sådär. Men först är det duschen som gäller!


Min älskade far!

Tänkte försöka ta en bild på hur snygg jag är på jobbet XD haha alltid kan det underhålla någon!

I'm out!

Film!

Kollade på en superbra film nyss så måste bara tipsa er som inte sett den. Percy Jackson och kampen om åskviggen, Percy jackson and the lightning thief. Den var riktigt bra! Trodde jag skulle tycka den var för overklig men när man kommer in i den är den sjukt bra! Kanske ska börja ge lite annat en riktiga chickflicks en chans ;)

Tänkte lägga upp en bild på den, men Johans dator är knäpp så det blir en bild ifrån älsklingen och min 2 årsdag, har ingen från 3 årsdagen än eftersom vi inte firat det än :P Men snart så!



Imorrn blir det fest hos syrran och hennes pojkvän med cirka 50 pers så det lär bli fullt ös! Ska försöka hinna med lite bad också eftersom det ska bli över 30 grader! :) Sweet, som ira skulle sagt ;) Ibland är det skönt att vara ledig!

Hoppas alla får en trevlig helg!

I'm out!

Jag älskar er!

Alla ni som jag sviker, ni anar inte hur mycket jag älskar er! Jag måste göra såhär för att försöka må som jag gör just idag.. Men när jag inte är med er så mår jag inte bra för det.. Jag försöker hitta det bästa, men det blir bara fel. Jag vill ha massor tid och energi till allt, men just nu är det inte så..

Men en sak är säker, jag älskar er och jag ber er, snälla hata mig inte.


RSS 2.0