Just de!

Har haft en mysig helg! Idag blev det tvätt(vilket bara är ett måste), sedan kom Magnus och Martina från klassen till mig och vi käkade lunch och fikade med cheesecake och drog sedan in till Sthlm och no limits! Grymt bra föreställning med många duktiga dansare!

Inspiration! Fina Paow från Lkpg är ju bara helt fantastisk måste jag säga! Grymt!!

Nu är jag på väg hem och vill bara kasta mig i sängen! Imorgon blir det en kort skoldag och jobb!

Grattis också till min fina far på fars-dag! :) <3
I'm out!


No limits!

Vaknade innan tio trots att jag inte somnade förrän efter 3 inatt!

Jag är iaf taggad för att åka på föreställning idag, no limits! En av få föreställningar som brukar ha ett sjukt bra tempo och bra dansare som visar upp sin potential, det brukar helt enkelt vara grymt!

Maximteatern klockan 18.00 och 20.00, är ni inte där missar ni något!!

I'm out!


Lördagsmys!

Nu undrar ni kanske: vad gör My ensam en lördag? (jag vet att ingen egentligen gör det, men jag berättar för er ändå)

Jag har varit ganska duktig, städat, bakat, gått, och nu klockan 23.11 så gör jag matlåda tills på måndag, jag gjorde nyss cirka 220 sit-ups, har läst lite och bara varit helt enkelt!

Även om jag saknar min sambo så är det faktiskt riktigt skönt att ibland bara få vara helt själv och göra exakt vad man känner för! Så om ni tror att det här var en dålig lördag så kan jag säga att den var precis tvärtom. Exakt vad jag behövde! :)

I'm out!


Gårdagens!

Tänkte berätta lite om gårdagen också!
Efter skolan så blev det en snabbfika med Cicci! Sen kom Martina och vi gick till dansens hus och såg Carte Blanche (The norwegian national company of contemporary dance) med föreställningen "corps de walk".

Den var riktigt, riktigt bra! Fina dansare som fick använda sin potential blandat med väldigt enkla steg med mycket förflyttning och formationer! Väldigt bra! :D

Sedan gick Andrea, Hanne, Martina, Maria, jag och Magnus och tog ett glas vin innan det var dags för hemfärd! Mys!

Jaa så var det!
Andra bilden: andreaschirmer.blogg.se.

I'm out!


Mums!

Har precis bakat en citroncheesecake tills imorgon då några från klassen kommer hit :)

Har haft en mysig dag själv hemma då Johan är hemma i Lkpg! Städat lite och sedan gick jag upp till sjukhuset för att hälsa på mammas kusin som fått en stroke! Hon mår dock mycket bättre och får snart åka hem! Så himla kul att träffa henne och vi skrattade och pratade i timmar! :)

Nu sitter jag i soffan och ska nog slappa lite med en bok och en kopp te när jag städat färdigt!

Trevlig helg på er, för det har jag! :)

I'm out!


Do re mi...

Jag har precis haft sånglektion, shit vad det var kul!! Lyckades hitta en del nya grejer och saker som jag lyckats med hemma i min lilla vrå men inte hos sångpedagogen. Så är på sjukt bra humör just nu! Så sjukt kul!

Jag har jobbat med beautiful disaster, älskar den låten och kände idag att saker klaffade riktigt bra! :)

I skolan har ane-Marie höjt nivån ett snäpp kan man säga och ny stång och nya övningar efter lovet gör att det inte direkt känns bra hittills.. Men jag vet att det kommer, eller jag hoppas på det iaf..

Annars har jag haft ganska tråkig dag, men massage av Nicole gjorde gott för mina axlar och mitt humör ;)Det, kaffe å sen sången på det, toppen! Nu slipper jag ta med det dåliga humöret hem!

I'm out!


Vad tycks?

Någon som kan tycka till? Jag älskar mitt senaste inköp, den skriker My, sitter bra och blir perfekt till jul. Mitt enda problem är, kan man använda den även till andra tillfällen?

Någon som vill hjälpa mig här?!

I'm out!


Senaste in!

Måste bara visa mina nya sjukt snygga skor (enligt mig iaf, annars hade jag ju inte köpt dom!). Bilden gör de dock inte rättvisa!

Lite dyra för min studentplånbok, men det var de värda! :) måste ju piffa till sig ibland med, när man springer omkring i mjukiskläder hela dagarna annars!

I'm out!


Tillbaka till vardagen!

Nu har jag börjat 2:a terminen på mitt 2:a år på ackis! Ska bli lite skönt att få rutiner igen, men det är klart det tar emot att ställa klockan på 06.05 ;p

I helgen har Johans föräldrar varit här, jättetrevligt! De har hjälpt oss med lägenheten och vi har ätit god mat, kollat på hockey med mera. Sedan igår blev det lite myskväll med min kära sambo plus att jag gjorde chokladmuffins :)

Kroppen var inte riktigt med på noterna, när man ska använda de där små musklerna som ska göra snabba grejer så lyder de liksom inte. Men det kommer! :)

Nu: bänkad i soffan framför tv:n gött!

I'm out!




Hem!

På väg hem från hem också, lite konstigt det där att två ställen kan kännas så hemma.

Dock får jag alltid separationsångest när jag ska lämna mina kära, men när tåget väl rullar så brukar det gå bra!

Jag lämnar Lkpg efter en fin vecka, dock med ett tungt hjärta..

Nog om det, dagen har bestått av frukost på ett bageri med mamma, syrran Emma och Nellie, vi åkte sedan förbi en kompis till mamma, lunchade på stan och sedan gick mamma och jag till stationen.

Är snart framme i Uppsala hos min kära sambo, som jag saknat honom! Imorgon kommer hans föräldrar hit, så jag ska ställa mig och baka tänkte jag :)

Jaa det var väl allt för nu..

I'm out!


RSS 2.0