Glädje!

Kort dag i skolan idag, med bara teori vilket innebar VANLIGA kläder, jaa jag uppskattar faktiskt det! Så sällan har man det när man går på ackis ;P Efter lunch så satte vi oss i solen och fikade i flera timmar, pratade och skrattade, något som jag verkligen behövde. Längesen vi umgicks under avslappnade former, i skolan är alla så fokuserade.

Vi hade Bodytalk workshop idag med prat om självkänsla och liknande och jag insåg än en gång hur viktig min familj är för mig och för att jag ska må bra! Den glädje jag får av att åka hem och umgås med dem räcker väldigt långt! Jag funderar på att göra något mer bestående som visar detta, men inget är säkert än så vi får se.

Kom hem till min sjukling till sambo och tog hand om honom genom att göra allt här hemma och dessutom gå ut och köpa glass till honom, så idag har jag nog tjänat några pluspoäng som flickvän ;) 1,5 pluspoäng får jag höra av domaren här bredvid mig ;P

Jag bjuder på en bild från när jag var hemma sist. Kusinerna träffades för första gången och glädjen  var stor! Detta är min syster, hennes dotter och minstingen är en annan systers barn. Kärlek är vad jag hyser för dessa!



Går inte att vända på den, skit också...

Jajaja kanske bättre än ingen bild :P

I'm out!


AJ!

Min blogg.se app funkar fortfarande inte så blir inte så mkt bloggande, har ju alla bilder på mobilen och sitter nästan aldrig framför datorn..
Anledningen till att jag gör det nu är dock inte så rolig och låter som ett pensionärsproblem, så skratta inte nu..
Jag har fått ryggskott.. Det gör fruktansvärt ont emellanåt och emellanåt så går det skapligt..  Idag har dock mest varit det första alternativet tyvärr..
hoppas på att det försvinner så snabbt som möjligt, för börjar bli rastlös, det enda jag kunnat göra idag är att duscha och gå ut på en försiktig promenad i 40 minuter.
Hade dock ett jättebra påsklov måste jag ju också säga till er för att väga upp det negativa ;)
Umgicks med nära och kära hela lovet, agerade som den supermoster jag är ;)
Helt underbart att få umgås i lugn och ro med alla och för en gångs skull vara glada, avslappnade My..;P Jag och avslappnad är ju kanske inget man förknippar med vartannat vanligtvis ;P
TRåkiga är att jag varit astaggad den här veckan och till och med börjat stenhårt stretcha min splitt som är mil ifrån vad som ens kan kallas för splitt.. Å jag har njutit av att dansa och att foten börjar  kännas bra. Men förhoppningsvis är jag tillbaka snart :)
Jaa det var väl allt för nu. Bjuder på en stretchbild som jag snodde från nicole. http://nicle.blogg.se
Hade bra!
I'm out!

RSS 2.0