Mys!

Åh, har spenderat första lovdagen med att ta ett pass på gymmet frisk som Irina höll i! Ett danspass, skitkul! :D sedan åkte jag och mamma ut till min syrra och hennes familj utanför Motala och har myst igår kväll och hela dagen idag!

Tingeling och trassel, pärlat halsband, lekt djuraffär och gosat är vad jag och Savannah har ägnat oss åt! Så mysigt! :D

Älskar att få komma hem och hämta ny energi och träffa vänner och familj! :)

I'm out!


Lov!

Galet vad glad jag är just nu!! Sitter på bussen på väg hem till Linköping och ska få träffa min fina familj och en hel del vänner också under veckan hoppas jag :)

Pratade precis med min mellanstorasyster och jag längtar så tills jag får träffa alla när jag pratar med dom! Har ju 4 syskonbarn jag vill hinna träffa med :D

Åh vad jag är glad just nu!

I'm out!


Spegel spegel!

Känner mig som min karaktär jag var i vår version av Snövit, spegel spegel?! Jag var iaf trötter ;) men glad vilket är tur :)

Haft en bra dag, iaf mestadels! ;) moderna kändes bra, hade prat om vad vi har jobbat på under perioden med den läraren och när man tänker efter så märker man ändå att det hänt en hel del :D

Jazzen var rolig, hade en dålig snurrdag dock, men insåg ett problem till det som jag nu ska jobba med! :D att bli medveten är ju första steget för att kunna förbättra det!

Streeten var tung idag, men det gick! Jobbade en stund idag, kul :)

Nu hem, äta något och sedan sova tidigt!

bjuder på en bild från i lördags!

I'm out!


I tid!

Jag brukar alltid komma i tid till "viktiga" saker, hatar att komma försent (dock inte lika bra på det när jag är ledig och ska möta upp någon kompis) hehe. Men 2 eller 3 dar förra veckan och igår kom jag försent till skolan och missade första klassen på grund av tågen, så idag blev det buss istället och jag kom till Sthlm lite tidigare än planerar :) så himla skönt!

Dagen har gått hyfsat trots en fot som stukades igår.. Blä på den!

Blev semlejakt efter skolan med typ halva klassen! Mums!

Sitter på tåget nu på väg hem, så himla skönt!

Imorrn blir det jobb efter skolan precis som igår, så idag blir det slappning (nytt ord?) i soffan! :)

I'm out!


Wei!

Andra chansen för henric och de andra i youngblood, inte dåligt!! :) stort grattis och grattis till debuten i melodifestivalen! Galet att få se dem stå där och jag röstade och röstade och var så nervös! Grymt jobbat!

Att Molly gick till final var en självklarhet, ett riktigt bra nummer, att ranelid gick vidare går inte ens diskutera! Att Mattias inte gick till andra chansen var för mig en chock iaf..
Konstig kväll, men Henric lyste som den stjärna han kommer bli ;)

Med detta avrundar jag dagen då jag är på väg hem efter en trevlig kväll :)

I'm out!


Redo!

Redo inför kvällen, glittertröjan är på, sminket, håret Jaa de sitter på iaf ;) nu inväntar jag bara tåget och sen blir det att handla godsaker inför kvällen! :) funderar på gurk och paprikastavar och dipp! Mums!

Glöm nu inte rösta på youngblood ikväll!!

I'm out!


Taggar!

Mello!!! Taggar! Glöm inte rösta på youngblood och min fina vän Henric! De är först ut ikväll! :D håller tummarna!! :D

Rösta rösta rösta!!


Godnatt!

Har varit och fikat med ett härligt gäng, det behövde jag! Sedan drog jag till andrea i klassen med resten av folket och hade spanish/mexican kväll, men jag socialiserade mest :)

Försenade tåg även på hemvägen såklart så fick betala ett annat..

Taggar inför morgondagen då fina Henric och youngblood tävlar i melodifestivalen! Galet kul!!

Nu säger en trött tjej gonatt!

I'm out!


Lyckorus!!

Shit vilken bra dag jag har haft! Trots att tågen var apmycket försenade imorse! Så jäkla sköna klasserna kändes i kroppen idag! Jag arbetade igenom musklerna och mycket föll verkligen på plats och klaffade idag! :D

Sen gick verkligen långt ifrån allt bra, men det kändes som att jag tog ett stort steg i rätt riktning idag :D

Därför kommer det säkert vara kaos i kroppen imorrn för att kroppen tar in det nya, men det är det värt för efter en sån här dag är jag världens gladaste och älskar dans som aldrig förr!! :D

Nu hem och mätta magen och ta ett bad! Imorgon är det spanish/mexican night hemma hos andrea med klassen :)

I'm out!


Sova!

Är på väg hem efter en ganska skön dag :) sovmorgon efter världens mysigaste dag igår! <3 jag är så kär måste jag tillägga!!

Blev modernt, lunch, jazz och street. Sedan jobb i receptionen på skolan, och fika och snack med Martina efteråt! Topp! :D så nu är jag snart hemma, ska äta lite, packa om inför morgondagens 3 fysiska klasser och sedan sängen!

Är så trött i kroppen efter att ha varit sjuk hela veckan förra veckan! Men jag är tillbaka och foten är nästan bra nu, så nästa vecka kan jag nog börja hoppa igen :D

Taggad men j*vligt trött tjej checkar snart ut för idag!

I'm out!


Fix!

Fixar dag idag! Städ, tvätt, pluggrejer och hör och häpna: bakning! Jag bakar aldrig, men idag gav jag mig på en citron och vitchoklad cheesecake :) någon gång ska va den första!

Igår var det dirty dancing med Cicci, sjukt kul att se! :)

Nee nu blir det plugg och matlagning så vi kan pröva cheesecaken någon gång ;)

I'm out!


Fredagen är äntligen här! :D

Åh vad jag älskar fredagar! :D lätt bästa dagen i veckan haha

Så mycket mys jag ska ha med nära och kära den här helgen! :)

Idag är det finfredag på ackis, man måste alltså ha "vanliga" eller fina kläder på sig när man kommer till skolan och när vi har teori, inte på klass självklart!

Måste var att ta i, men vi vill ju inte känna oss sunkiga varje dag! Ska försöka slänga upp en bild sen som bevis!

Trevlig helg!


:D

Just nu är jag så glad!
Dagen har varit toppen fast torsdagar brukar vara hemska! Vi har fysiska lektioner 9-17 och dessutom improvisation som sista lektion, MEN idag har det varit så kul! :)

Å imorgon är det fredag och folk från min gamla gymnasieskola kommer och kollar på oss :D och först har vi sovmorgon, balett, jazz och sång!

Sedan drar jag hem till linkan och möter upp Ira, myser med familjen på lördagen och dansar för emilio och Mathias, söndagen får vi se lite med men det blir iaf att åka tillbaka till Uppsala men inte själv :)

Aaah är så glad just nu, ni anar inte! :D plus att jag har shoppat idag! :) kavajen på bilden är äntligen min!

I'm out!


Lovely!

Jag sa att jag inte skulle fortsätta dricka kaffe så ofta när jag började på ackis för att man då skulle känna att man behöver det när man är trött!

Å jag har brutit det, dagen blir så mycket lättare att ta sig igenom när man får i sig en kaffe vid lunch eller på eftermiddagen! Förstår att vissa tidigare på ackis bäljade kaffe!

Fast är jag iaf!

Imorrn är det fredag! :D

I'm out!


Onsdag!

Måste visa er mina sjukt fina skor som jag suktat efter i ett halvår och som nu är i min ägo! :D bild nedan!

Jag är på så sjukt dåligt humör pga en grej i skolan, men det kanske bara är jag som ska lära mig hålla käften och bara säga det folk vill höra som många andra svenskar? Vi får se helt enkelt, jag vet vad jag vill och kommer att göra det också, så när någon ifrågasätter det för att jag ställer en fråga, då finns inte så mycket respekt kvar från min sida.

Inget stort egentligen, bara lite frustrerad för tillfället.

Börjar bli sjuk också så ingen bra kombo, men njut av de fina skorna så länge! (visst står det i princip My på dom?). :)

I'm out!


RSS 2.0