Helgen slut.

Har haft en skön helg, men önskar den varit lite längre.. Speciellt eftersom jag fortfarande inte har blivit frisk.

Och nu är tåget försenat.. Hmm.. Ingen bra början!

Jag vill inte missa danshistorian idag, David dalmo kommer och ska prata :)

Träffade en saknad vän i lördags och hennes 12 veckor gamla son! Så himla söt, jag var helt förtrollad! :) ni ser ju själva här nedanför!

Igår blev det sånt där kul helgfix, tvätt, matlådslagning, men också mys med JULMUST och pepparkakor och ljus!! :D aaaah, snart jul! Längtar som en tok!

Just de, vi har snö här uppe ska jag tillägga eftersom alla hemma i Östergötland verkar längta efter de, inte jag!

I' m out!


Jag skrattar så jag gråter!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kjwCcoP_Q-c Ni måste kolla in den här videon från vår nollning! Har ju visat bilder från när vi var pensionärer, men här har vi vårt "musikvideo"bidrag till tävlingen, som vi vann! :D Vi hade sååå roligt när vi gjorde det här, helt sjukt! Underhållning på hög nivå enligt mig! Ni har iaf aldrig sett mig såhär förut! Enjoy!

Zain! <3

Är fortfarande inte frisk men struntade i det idag för vi hade världens bästa vikarie, Zain Odelstål! <3 love love love!!

Det var den enda dansklassen vi hade idag, innan hade vi klassmöte och kollade sen på en föreställning på moderna dansteatern, sådär kan jag säga för att va snäll ;)

Zain blandar allt som jag älskar, teknik. Sazz (hur stavas de?) och lite mpfh på de!! Underbart! Linköping, ni skulle älska det! Dessutom är han pedagogisk!

Love helt enkelt!

Såhär ser det ut när man inte får va på klass, från igår! Snodde från www.nicle.blogg.se

I'm out!


Hemma..

Fortfarande sjuk.. Men är hemma ifrån skolan idag för att jag har varit hos läkaren och har äntligen fått en operationstid. den 19 dec! tjoho! Detta innebär att jag inte behöver missa särskilt mycket i skolan! :D Hann luncha med min kära pojkvän också, annars har det bara varit lugnt idag. sitter och försöker knåpa lite på en uppsats som ska in snart.. Går sådär måste jag säga, men samlar lite information iaf. Tycker att denna "kurs" är sådär, men intressant när vi får möta dansare och koreografer! :) Nästa vecka kommer David Dalmo och ska prata lite så de ska bli kul att se vad han har att säga. Ska fortsätta kurera mig, får se hur det går... Såhär tycker jag om att vara sjuk! I'm out!

Dåligt..

Har blivit dålig på att uppdatera! Händer inte så mycket, det vanliga! Dock älskar jag denna period med lärarna i skolan, synd bara att jag varit både skadad och nu sjuk.. Hostar så jag blir galen!

Imorrn dock ska jag till ortopeden så hoppas få ett datum för att ta bort glasbiten så jag kan bli 100 igen! :)

På torsdag kommer min kära syster hit så vi ska gå och se Lena ph ihop :D ska bli kul att se showen, man ser inte så mycket när man själv är bakom scenen och förbereder sig ;p å få umgås lite med min saknade syster!

Ikväll blir det hem och laga mat och sista avsnittet av ensam mamma söker! Tjoho!

I'm out!


Tankar!

Är lite nere idag, vet egentligen inte varför riktigt.. Kanske för att min stukade fot har börjat strula lite och glasbiten ligger och stör..

Jag gillar inte att ha deppdagar. Men de måste man ju, annars uppskattar man ju inte bra dagar..

Har träffat massor med folk som jag inte sett på länge vilket var så sjukt kul idag dock! :)

Hoppas jag vaknar på bättre humör imorrn!

I'm out!


Dans!

Idag blir det att stå på scenen 2 ggr! Kul! :) lite nervös då jag inte ska köra samma plats som vanligt men de ska nog gå bra :)

Tittade på gamla bilder å Gud vilka flashbacks, bra som dåliga.. Något som märks tydligt är att jag är en familjemänniska iaf! Har alltid varit och kommer alltid att vara! <3

Hittade bilder från när mina syskonbarn var mindre! Så fina är dom! Å snart anländer ett till! :D

Nee nu städa, diska och laga mat!

I'm out!


Dag 3!

Dag 3 och jag tar tillbaka det där med att musklerna inte är i kramptillstånd! Första dan var de inte de men igår och idag är de sådär svåra att mjuka upp igen..

Tänkte börja med en promenad till skolan för att se om man kan få igång cirkulationen och pulsen lite och sen börja mjuka igen. Ska vara lite extra noga då 3 stycken i klassen sträckte sig på första moderna lektionen i måndags och det är första lektionen idag också! Ytterlägen kan man kalla det!

Stukade foten på samma klass som alla sträckte sig på, men det kändes inte så farligt då så gjorde inget åt det, men det fick jag ångra igår när jag började känna av det, men det funkar att dansa på iaf, får bara vara lite försiktig.

Snart dags att svettas igen! Tjoho!

I'm out!


Dag 2!

Klarade av första skoldagen vilken blev ganska skön då sista lektionen bestod av spexplanering!

Vi har modernt med Lee Brummer nu och jag är frälst! Hade henne på Base ett tag också och hon är helt fantastisk! Å idag har vi också modernt! :)

Var så skönt att få köra en balettklass igår efter lovet också! Att inte alla muskler är i typ kramptillstånd underlättar en del ;p

Hoppas på en bra dag idag också :)

Bjuder på en bild från circus!

I'm out!


Jag dansar lite närmre men tittar åt ett annat håll!

Har precis sagt hej då till min kära mor! Har haft ett underbara par dagar i Uppsala och Sthlm med henne!

Idag började vi med brunch, sedan gick vi och utforskade Uppsala lite, kollade in domkyrkan, botaniska trädgården, slottet och det bästa av allt!!!! Pelle Svanslös hus! Jag har alltid velat vara Maja gräddnos och idag fick jag det ;)

Jag älskar tid med familjen! Det bästa som finns! <3

Så här kommer en bildbomb från idag!
Snart ska det dansas i neon igen! :)

I'm out!


Mys!

Sitter på tåget på väg hem efter att ha dansat i neon! Sjukt kul att stå på scen! :)

Min kära mor har varit med mig här uppe sen igår och stannar tills imorgon kväll, kvalitetstid kallas det och jag älskar det! Bäst är hon!

Tog 2 grymma klasser för Rawburt i måndags, house och hihop! Är verkligen inte bekväm i att ta klass i dessa stilar, men jag vill ju bli bättre så! Å det var också grymt kul!

Morgondagen påbörjas med brunch och får vi se vad som händer, kanske promenera runt lite och utforska Uppsala :) sen blir det ännu mer dans i neon!

I'm out!


Kärlek!

Å! Jag har lite blandade känslor för att åka upp till Huvudstaden och Uppsala imorgon.. Det har varit så mysigt att vara hemma, men har ju inte hunnit träffa alla jag vill! Skulle gärna fortsätta mysa med de jag träffat också! Da Flow-gänget, ni är helt underbara och jag önskar jag fick mysa med er oftare! Ni är fortfarande riktiga vänner som ligger mig så varmt om hjärtat, ni betyder sjukt mycket för mig och jag hyser så mycket kärlek till er! Även Sophie har jag träffat, dock alldeles för lite! <3 Å min syster med familj ville jag också hinna träffa... Jag vet att jag när jag kommer upp älskar livet där också, men det är något visst med att vara omringad av folk man tycker om! Det blir lite tomt där uppe ibland. Men jag har ju mitt hjärta där uppe och min älskade mamma följer med upp så de ska bli kul! Min kära "storasyster" Emma, som också borde vara i Sthlm och dansa loss! <3 Nu ska jag njuta av tiden som är kvar här! I'm out!