Spääännande!!

Jaa ni har varit ute på ett litet äventyr idag, tell you more om ett tag... Kul har det varit iaf!
Nu är det snart gonatt!
I'm out!

Bilder!


Åh vilken underbar helg det var förra helgen!




Jaa som ni kanske har gissat vid det här laget så gifte sig min syster förra helgen, något som vi inte hade en aning om!! Vi var bjudna på förlovningsfest och helt plötsligt så går en kvinna upp och säger att alla ska vara tysta och vilka kommer in joo min syster och hennes pojkvän till bröllopsmarschen och i bröllopskläder, snacka om att jag blev helt paff!!!

ingen av dom har sagt att de vill gifta sig och helt plötsligt gör dom det! Jag bölade som ett litet barn av lycka när jag såg min fina underbara syster!! Hon har verkligen blommat ut de senaste två åren och det syntes verkligen den här dagen, hon dansade inför alla, hon strålade och hon sjöng duett med Magnus Bäcklund som sjöng både under cermonien och efteråt på festen! :D Är så himla glad för din skull systeryster!


Visst är dom fina?!


Dom extremt fina tårtorna hade Niklas hennes nu äkta man, gjort! Han är konditor och hur duktig som helst!!


Extremt dålig bild, men jag önskar er verkligen all lycka för det är ni sååå värda! Tack för en helt underbar dag!

I'm out!

Just the way you are

Åh vilken underbar helg jag hade! Bilder kommer snart! :D:D
Surprise säger jag bara! Åh herregud :)
Idag har jag sjungit, suttit och kollat när de andra i klassen dansat lindyhop, jag vill! och modernt med Lee Brummer fantastisk tjej! Vad har mer hänt sen sista uppdatering, antagligen en hel del men kanske inte så mycket viktigt:P Jag har iaf fixat till mitt sneda bäckena, alltid nått ;)
Joo en sak till, den blänkande lilla saken som hade bott i min tunga i nästan två år är borta, jag bet sönder ännu en tand å nu när jag ska betala tandläkaren själv så blir det dyyyrt! Så hejsvejs, känns helt sjukt konstigt dock!!
Inget mer blingbling därifrån...
Nee nästa gång blir det ett roligare inlägg! eller? .. Inga problem!
I'm out!

Jag älskar morgnar!

God morgon, jaa tro det eller ej, uppe klockan tio i sju å då har jag varit vaken ett bra tag! :P Anledning jo jag ska jobba i tolv timmar idag, men snuvig näsa, ont i halsen.. WEI! Wish me luck ;)
Såhär tycker vi om det!
I'm out!

RSS 2.0