Äntligen helg!

Efter en lång dag med rep 08.00-10.00, balettklass med jury, lunch, modernt och street så är jag nu på tåget till Lkpg!
Imorgon åker jag och en del av familjen till Göteborg för att bo på hotell, äta god mat och gå på Galenskaperna! :D

Så trots en slitsam dag och en inte bra auditionklass är jag ändå på rätt bra humör! :)

Jag älskar att dansa, men det har varit lite för mycket press emellanåt för att det ska komma fram, men köttade på streeten iaf! :)

Trevlig helg alla!

I'm out!


And all that jazz!

Har varit sjukt sliten idag, ont i kroppen, trött och Jaa inte på topp helt enkelt! Men vi hade en jättebra första lektion i musikkunskap med en ny lärare!

Sedan en otroligt rolig jazzlektion med Zain Odelståhl! Fick en överraskningsvisit av juryn så det blev lite nervöst men jäklar vilken rolig koreografi och diagonalerna med! Åh jazz i mitt hjärta! <3

Så denna och nästa vecka är jag nummer 126!

I'm out!


Dans!

Ingen har säkert missat att jag älskar att dansa! Men Jag önskar också att jag kunde beskriva känslan för er som inte
Dansat! Att få er att känna den där friheten och lyckan man känner när man inte bryr sig om hur man gör saker, de bara funkar ändå!

Folk som inte tränar särskilt mycket, hur väl känner de sin kropp? De har ingen aning om hur mycket de kan göra med den. Det känns så konstigt att vissa knappt är medvetna om något som är en så stor del av en.

Jaa det var bara lite reflektioner!

I'm out!


Egen tid, bakning och audition!

Helgen har varit bra! Började må rätt så dåligt i lördags dock men det verkar inte ha blivit något av det! Förutom lite migränkänningar.

Igår hade jag en riktig My-dag där jag bara gjorde vad jag kände för! Plockade iordning lite, gick ut och gick, handlade, bakade, kollade på tv, målade naglarna, gjorde hårinpackning, bodyscrub med mera och bara njöt av att vara ledig!

Så nu har jag laddat upp inför veckan som består av internaudition! Det innebär att en jury kommer att kolla på vissa klasser under de närmsta 2 veckorna för att se om man kommer vidare till det 3:e och sista året på utbildningen. Nervöst ja, men det känns lugnare än förra året iaf!

Så håll tummarna!

Dags att börja komma igång!

I'm out!


Lalalalalalalaaaaa

Humöret har varit lite bättre idag! Det var chokladbollarna och teet igår som gjorde det!

Började med rep till ett stycke som Martina i min klass koreograferar innan skolan, sedan teori om postmodernism. Vidare till modernt, lunch, balett och en sjukt bra partnering lektion, en del vals och lyft! Kul!!

Sedan sprang jag vidare till sångpedagogen och sjöng i 45
min! Gud så mycket endorfiner som finns i min kropp nu! Det gick sådär lite extra bra också! :) vad jag sjunger ser ni nedan ;) en av min och min sambos favoritlåtar!

Nu: hemresa, dusch, mat och så ska jag pussa lite på min kära! Kanske stretchar lite också!

I'm out!


Kalas!

Jag Har funderat lite på vad jag ska göra när jag fyller år! Är
Ju inget jämnt eller så, men något brukar jag alltid hitta på och oftast med "kalas"känsla då jag älskar att få leka lekar och baka tårta!

Förra året hade jag Fiskdamm och tipspromenad. Året innan hade jag firandet på Busfabriken ( ett stort lekland för barn). I år blir nog ganska enkelt men vet inte riktigt vad..

Att gå ut och äta med vännerna låter ju inte helt fel, men vi får se helt enkelt. Är ju ett par veckor kvar innan den 1 april så har lite tid ;)

Tips mottages!
Saknar vårt obligatoriska firande i Dansstudion när vi var yngre! Tårta, kladdkaka och saft var obligatoriskt! <3


Vändning!

För att morgondagen ska bli bättre myser jag ner mig i soffan framför Top Model med en kopp te, tända ljus och chokladbollar!

My mys på hög nivå!

I'm out!


Toppar och Dalar!

Jaa den bra inställningen som fanns där igår är som bortblåst idag! Eller har en helt okej grundinställning men är inte
Sådär på moln idag..

Hade dock en bra instudering (repetition inför ett nummer till vår slutföreställning i juni). Det var mycket nytt material som inte är naturligt för mig och lite trög var jag allt men jobbade och försökte pusha mig själv trots att stilen inte passar mig toppen. Jag blev peppar att verkligen göra mitt yttersta så jag får med mig något därifrån! :)

Har i övrigt varit en lite seg dag.. Men med en mysig promenad, jobb och lite annat.

Saker börjar dock komma ifatt mig igen och det är den värsta tänkbara tiden för det just nu!

Imorgon är en ny dag!

(Blev lite röd efter en halvtimme på spikmattan)
I'm out!

https://cdn2.cdnme.se/1396641/7-3/pic_513e301fddf2b352ee3170bc.jpg" class="image">


RAW comedy club!

I fredags gick jag och Johan(sambon) på Raw comedy club i Uppsala! Min julklapp (eller egentligen skulle vi gått på Johan Glans, men det var samtidigt som repetitioner inför Guldbaggegalan så då var han snäll och köpte en ny julklapp).
 
Kan verkligen rekommendera er att kolla upp komikerna! Dock var jag mest taggad på Özz Nujen, men han var den som var sämst under kvällen. Inte dålig men de andra var sju
 
kt mycket bättre än vad jag trott!
 
Speciellt tycker jag ni ska kolla in Daniel Sloss från Skottland! Sjukt skön kille, som dessutom bara är 22 år!
 
De andra var Ann Westin, Özz, Behrad Rouzbeh, Mårten Andersson och Soran Ismail. Skönt med en blandning också då de alla körde lite olika stilar!
 
Riktigt bra kväll måste jag säga. Jag kan ju ibland vara lite pryd och tycker inte man ska skämta om allt, men det var bara någon enstaka gång under kvällen som jag tyckte det blev lite väl grovt!
 
Har haft en supermysig helg så nu kör vi ny vecka!!
 
I'm out

YOOUU!

Går fortfarande och sjunger på låtarna från gårdagens Melodfestival final! Speciellt Begging och You!
Har idag haft en riktigt skön dag! Sov till 11.15, käkade frukost, kollade How I met your mother, gick ut och gick en timme, gick en sväng på stan och sedan hem och bakade. Kollade på Så ska det låta med sambon och ska nu lägga mig och kolla på serier i sängen! Ladda upp inför veckan som kommer!
 
Äntligen har min träningsvärk sedan förra veckan börjat släppa! Igår kunde jag inte gå normalt för att baksidorna stramade och värkte sådant! Men är taggad att köra igång igen! :)
 
 

Skulle dock inte klaga över att åka utomlands inom en snar framtid! Samos 2012
 
 
Just nu är jag på ett ganska bra ställe inställningsmässigt och stressar inte så mycket över saker som jag brukar göra. Jag mår bra och vågar stanna upp och njuta av småsaker lite mer, samtidigt som jag njuter av att jobba hårt i skolan!
 
Så imorgon är en ny vecka! TJOHO!
 
I'm out!

Bad, svull och spänning!

Vilken härlig lördag! Började på frukost med sambon. Åkte till Sthlm och mötte upp Nicole och Martina åkte till Eriksdalsbadet och bubblade och bastade! Så skönt för min extrema träningsvärk!

Sedan var vi hungriga så det blev donken och ladda för melodifestivalen! Hoppades på Anton eller Robin! Så blev ju helt rätt! :D lite extra kul att Alina som går i min klass ska få köra Eurovision! Så välförtjänt! Ett grymt snyggt nummer, bra låt!

Jaa så det har varit en bra dag! Nu: sitter på tåget hem!

Bild:Folkbladet.nu
I'm out!


Lycka!

Just nu är jag lycklig ända in i själen! Shit vilken bra dag!!!

Hade teori, balett, lunch och jazz! Sedan hade vi resurstid (när skolan har bokat en sal som vi får använda till det vi behöver). Så jag och Elin stretchade och började leka med lite coola tricks som man kan imponera lite med! (något jag inte kan alls) så roligt! Sedan blev det käk och stretch för att gå på klass för KARL & KNUT!

Jag har varit livrädd, men fy f**n vilken rolig klass, just nu är jag hög på dans!!! Så roligt att få använda hela kroppen och saker som på andra klasser ses som något negativt!

Jaa så just nu är jag bara lycklig! Men önska mig lycka till att kunna gå imorgon! Haha

I'm out!


Back to school!

Har börjat sista perioden på ackis för i år! Känns skönt att komma igång igen! :) idag har vi haft det rätt slappt!

Började med att repa klockan åtta innan skolan, sen var det teori, håltimme/lunch på 3,5 h = fika! Sedan balett och partnering! Jag hade också sånglektion efter skolan och sjöng en av min och sambons favoritlåtar! Bless the broken road, så fin!

Nu: hem, ÄTA, duscha, mysa med sambon och sova!

I'm out!


Mys!

Igår på dagen gick jag och mamma till ikanohuset en sväng, sedan kom Irina och Sophie över och det blev lite mat, misslyckade muffins och tp-spel! Det är så härligt att umgås med dessa två! De känner mig väldigt väl och internskämten haglar samtidigt som de seriösa diskussionerna också får ta plats! <3

Nya bekantskaper i all ära men det är något visst att återförenas med de som funnits där länge! Å det vi har delat kommer jag alltid värdesätta, lite extra nu!

I'm out!




Alldeles för tidigt!

Sitter på tåget och klockan är halv åtta! Så tidigt åker jag från Lkpg till Uppsala! Direkt tåg så är skönt att slippa byta, plus att jag hinner tvätta och fixa om jag orkar! Vaknade och det verkade som att magsjukan från början av veckan inte riktigt gett med sig helt! Usch!

Fick panik igårkväll när jag insåg att jag inte skulle hinna träffa pappa mer så ringde honom vid elva på kvällen så då Åkte han över till mamma och vi satt och pratade till straxt efter tolv! Så mysigt! (Jaa jag har en hel del separationsångest, har alltid hatat hej då när man ska iväg lite längre!)

Jag har haft ett bra lov hemma med nära och kära, men alldeles för lite tid och så hade jag gärna skippat magsjukan, men många mysiga stunder har det varit! <3

Bild: efter klippningen!


RSS 2.0