Nyår!

Jag håller på att göra mig i ordning inför kvällen, inget speciellt men har ändå svårt att bestämma mig! Beslutsångest!

Men jag tror det får bli bra som det är :p ska snart dra mig iväg mot trevligheterna! :)

Ännu en gång gott nytt år allihopa! :D


2011 vs 2012

Jag ska väl som många andra summera mitt 2011 lite.. Tycker det är svårt att skilja åt lite vad som hände när dock ;p

jag har dock haft ett riktigt bra år med många nya spännande erfarenheter! Bland annat har jag för första gången sjungit och dansat på en scen för publik! Jag kom in på ackis (något jag inte ens vågade drömma om, var helt säker på att jag skulle åka ut första gallringen), jag har blivit sambo med min käraste, flyttat till Uppsala, dansat i Lena ph's föreställning, firat min 20 årsdag på Busfabriken och mycket mycket mer!

Jag har haft ett grymt år även om det funnits tunga stunder, men det går ju inte komma ifrån! Jag har uppfyllt drömmar jag inte ens visste att jag hade och jag tror att ännu mer äventyr väntar under 2012! Och vet ni vad? Jag tror att jag är redo!

Gott nytt år allihopa!


Baka!!

Vann en muffinsform på julklappshazzarden på julafton så nu bakas det här hemma!

Chokladmuffins, chokladbollar och sockerkaka! :) det var flera år sedan jag bakade sist! Det gick lättare och snabbare än vad jag trodde, men säg inget till min sambo ;)

Ska dock inte äta allt själv utan ska ta med mig lite imorgon som efterrätt till middagen! Men provsmakas ska det göras!

I'm out!


Mys!

Är på väg till ett bageri med syrran och mamma för att äta frukost! Mys! Skönt att träffa syster då jag drömde mardröm inatt!

I' m out!


Nyår!

Jag tänkte på en sak, varför hetsar alla så inför nyår? Det blir ju bäst när man inte planerar utan känner efter och bara gör det man vill!

Jag ska spendera den med goda vänner och lite nytt folk, en lagom blandning! Lite gammalt lite nytt!

Hade köpt en blingbling klänning men vi får se hur det blir för god mat och trevligt sällskap med spel och umgänge står på schemat, precis som jag vill ha det! Och ingen alkohol för den delen! Eller kanske ett glas att skåla i men inget annat!

Tråkigt? Nee då och i så fall har jag foten att skylla på! ;)

Gör det ni känner för istället för det man "borde"!

I' m out!


Rea igen!

Blev att ta med kryckorna till mellandagsrean på ikano idag! Fick min fina klocka som jag spanat på ett par veckor och nu pryder den min handled! Den är så fin och 50 procent är helt okej! :)

Kom också hem med champagneglas, en ny kudde och ett par nya gympadojor :) har haft så svårt för det förut men har nu förälskat mig i ett par som inte får mig att känna mig som en skogsmulle! :)

I'm out!


Slö!

Igår blev det att åka hem till älsklingen min för tp master med han och hans kompisar :) kunde inte jättemånga frågor dock ;p

Idag har vi bubblat bubbelbad och bara slöat, så nu är det filmtajm, Harry potter och den flammande bägaren! Blir en hellugn dag vilket är sååå skönt! :)

I'm out!


Shoppa!

Gav mig ner en sväng till stan idag och hittade en träningströja, ett par mjukis, ett linne, en tröja, ett par skor och ett par örhängen som jag kollat på hela hösten! :) kollade på skorna i Sthlm innan jul och har tänkt på dom sen dess och nu är dom mina!

Dock inte lika fina på bild som på foten! Jag vill ha vår nu!

I'm out!


Ledig tid!

Idag är den första dagen på jullovet då jag inte har planerat något. Tackade nej till de planer som kunde varit! Jag gör gärna något men vill inte bestämma.

Hade gärna gått ner på stan och tagit en fika, men tror det blir lite för mycket gång för fossingen. Men idag åker det stora bandaget av så får se hur det ser ut :)

Ska iaf äta god mat med mamma idag och njuta av ledigheten, kanske läsa en av de böcker jag fick i julklapp :)

Hoppas alla har njutit av julhelgen!
Bild från igår
I' m out!


Victoria's secret fashion show!


Redo!

Redo att åka till kära systeryster!
Kollar på Harry potter medan jag väntar på andra syrran som ska hämta mig!

Måste säga att Harry Potter på svenska inte är någon höjdare ;p

Egovarning!
I' m out!


Rea!

Jag drack inte igår, bara njöt av sällskapet men ändå kan jag inte springa på rean idag! Dumma fot! Men imorgon åker den stora klumpen bort! :)

Jag kommer ha trevligt ändå! Jag ska hem till min äldsta syster och hennes familj och fira jul med dom! :) ska bli så kul att träffa dom, det var alldeles för längesen!

Gårdagskvällen bjöd på återseende av gamla vänner, några nya och en hel del uppträdande, backstreet boys och spice girls kom dit bland annat ;p jag önskar jag kunde lägga upp videon! Haha trevligt och kul var det iaf! :)

Hoppas alla har en bra julhelg!

Bild på klumpen och en bild från igår!


Juldagen!

Julfirandet fortsätter! Idag blir det julmat hos pojkvännens mormor och morfar! Mys!

Bjuder på ytterligare lite bilder från igår, som var Helt underbart! :)

I'm out!


God jul!

God jul allihopa! Hoppas alla har haft en bra julafton hittills med nära och kära! <3


Nu är det jul igen!

Åh va mysigt det var igår! Att träffa hela busted-gänget! Var länge längesen vi alla kunde samlas! Vi började med att handla tillsammans, tacos och en del snacks, mums!

Efter maten blev det julklappshazzard där jag vann två filmer, valentine's day och twilight new moon! Kanske inga jag hade köpt men gratis absolut! ;)

Vi spelade även frågesportsspel som gick sådär kan man väl säga! Spelet hade fler kuggfrågor än vad jag någonsin sett!! XD

Kom i säng vid kvart i två, trött men glad! <3 Gick upp nio för att gå ner till stan och fixa sista julklapparna, tror jag! Sedan åkte jag till syrran och klappade hennes bebismage och myste med deras kisse!

Nu sitter jag på bussen till Uppsala med mamma. Imorrn är det dags!

Snodde en bild från Sophie! Hehe

I' m out!


Jullov!

Nu är föreställningar, lussespex och allt avklarat och jag har inlett mitt jullov! Så skönt! Mamma kom upp till Stockholm i torsdags och kollade på sista föreställningen tillsammans med min kära sambo! :) sedan på fredagen kollade hon på vår afroklass och sedan blev det julklappsletande och mat och fika och mys! :)

Nu har jag varit hemma sedan i fredags och hunnit med Julmys hos Benjamin med dansfolket, helt underbart, träffat Elin vilket var på tiden och igår spenderades tiden med Benjamin och super Mario! På kvällen träffade jag Mickan, hon klippte mig och vi tog en rejäl uppdatering!

Idag ska de sista julklapparna inhandlas och sen blir det mys med bustedgänget hemma hos Ira! :)

Nu frukost!

I'm out!


Maskerad!

Blir alltid fel när jag ska lägga in bilder med mobilbloggen, den funkar inte som jag vill! Men mer bilder kommer här!

I'm out!


Måndag!

Shit vilken skön helg, alla helger är underbara, men denna var skapligt välbehövd! Natten mellan torsdag och fredag var vi på skolan för att fixa vårt lussespex om lärarna och eleverna på skolan! :D detta efter en dag med 8timmars träning! Det slutade med att jag hade varit vaken lite drygt 30 timmar när jag kom i säng runt fredag lunch!

Så efter 27 Tim utan sömn stod vi på scenen framför hela skolan! Sjukt kul och jag tror att spexet gick hem hos de flesta iaf! Efter 5 timmars sömn var det sedan dags för lussespexmaskerad! :D

Så himla kul, dock blev jag trött redan lite efter tolv och valde att gå och käka och sen sova hos min fina Ira!

Så himla värd helg! Resten har spenderats åt ljusrep inför veckans föreställningar, tvätt, städ och slappande framför tv:n med min kärlek!

Nu skola!

Nedan ser ni några bilder från maskeraden!

I'm out!


Julkalender, Lena ph, plugg, dans, spex.

Sitter på tåget på väg till skolan, är nästan frisk! Iaf så pass frisk att jag kan vara med och dansa vilket jag gjort sedan i torsdags! :D underbart att få kötta igen!

I helgen körde vi de sista Lena ph föreställningarna! Så kul var det, kommer kännas lite tomt utan dom!

Annars bestod helgen av plugg för en uppsats som lämnades in igårkväll, så skönt att bli av med den!

Nu är det fullt ös fram till jullovet då vi nu på fredag har lussespex för hela skolan och alltså ska göra narr av alla ;) så natten mellan torsdag och fredag spenderar vi på skolan för att förbereda och sen på kvällen är det maskeradfest!

Söndag är det rep och sen veckan efter är det studioföreställningar må-to! Å sen ni då är det jullov!!! :D gah!

Taggad tjej kan man säga! Ska njuta av sista riktiga veckan nu när vi har Lee Brummer, emilio Perrelli och Katarina, för efter lovet har vi bara nya lärare! Spännande, och sorgligt..

I' m out!