Åh älskar denna helg! Helt underbart! Körd...

img_1453 (MMS)

Åh älskar denna helg! Helt underbart! Körde dans hela dan igår, min mamma och syster kom hit och idag har jag umgåtts med dom hela dagen och vandrat på stan, ätit,fikat, myst, shoppat lite. Men mest av allt njutit av att de varit här!  Min familj betyder verkligen allt för mig och jag älskar dom av hela mitt hjärta! <3 När de åkt hem gick jag och mötte upp klassen på vapiano för ett par cider och sitter nu på tåget hem till min fina! Helg i mitt hjärta!  I'm out!


Åh jag ska bli moster igen!! Dessa två ska...

img_0043 (MMS)

Åh jag ska bli moster igen!! Dessa två ska ha en liten bebis i slutet av mars och jag är överlycklig för deras skull!! Grattis världens finaste syster! :D Första barnet för syrran så det är spännande!! Älskar mina syskonbarn helt sjukt mycket, de ger mig så himla mycket glädje! Önskar bara att jag kunde träffa dom oftare, men jag tänker på dom nästan jämt!  Så himla kul! I can't Wait!  I'm out!


Seriöst! Ska jag behöva se denna hemska bi...

img_7489 (MMS)

Seriöst! Ska jag behöva se denna hemska bild på mig själv varje dag? Jag ser ut som en jätte! Hmm..  Danshistoria, balett, modernt och jazz så såg skoldagen ut, den följdes utav stretch och fika med c.c. :) nu väntar jag på ett inställt tåg på väg hem..  Får ju inga kommentarer så ingen ide att jag frågar vad ni har gjort ;)  I'm out!


Såhär kommer min söndag se ut tillsammans ...

img_7883 (MMS)

Såhär kommer min söndag se ut tillsammans med städ och tvätt ;) måste ju passa på att umgås när det är helg!  Ikväll blir de bio! Vet inte vad än dock!  Nee nu tillbaka till fix! I'm out!


Shit vad mina muskler är döda idag!! Fys, ...

img_1575 (MMS)

Shit vad mina muskler är döda idag!! Fys, sen jazz med styrka så jag höll på att jag vet inte vad, balett och sen impro!  Älskar jazzen helt sjukt vad glad man blir, man jobbar arslet av sig och har Askul!!  Käkade med fina Ira efter skolan och har nu skrivit träningsdagbok och är på väg hem till en lägenhet full med tv-spelande killar, får väl se om jag får komma in ;p  I'm out!


Dessa pryder numer mina fötter, är så nöjd...

img_8400 (MMS)

Dessa pryder numer mina fötter, är så nöjd! Så mycket skönare att gå i sneakers! Jag vet att alla sagt de länge men har inte trivts i de förut, nu kommer jag knappt gå i annat!  Idag var inte min dag alls, så vi tar nya tag inför imorrn! :)  I'm out!


Då var det måndag igen!   Känns både bra o...

img_0076 (MMS)

Då var det måndag igen!   Känns både bra och samtidigt knäppt för helgen har bara flugit förbi!  Tänkte bjuda på en bild från en fest jag var på för ett par veckor sen eftersom det nu dröjer minst en vecka antagligen mycket mer innan jag klär upp mig och gör mig iordning ordentligt!  Helgen var supermysig då jag fick träffa alla mina fina syskon, familjen, det behöver jag!  Nu ska jag dra mig till skolan! Träning here i come!  I'm out


Bjuder på en bild ifrån förra fredan! Denn...

img_8237 (MMS)

Bjuder på en bild ifrån förra fredan! Denna blir mycket lugnare, är straxt hemma i lkpg och då blir de mys i soffan!  Vi hade sovmorgon idag, bästa på länge! Sedan var det balett, jazz och sång! :) jag måste säga att än så länge trivs jag sjukt bra på ackis! :D längtar nästan lite till måndag... Hehe men ska NJUTA av helgen först!  Trevlig helg alla! I'm out!


Bilden är från ett gammalt internskämt, me...

img_0608 (MMS)

Bilden är från ett gammalt internskämt, men kan säga att jag har varit ännu mer svettig idag, det har bara runnit om mig och hela jag har varit dyngsur!! Fyspass, jazz, balett och impro och till sist 2 timmar rep inför showen, awesome!! :D och det bästa på länge, sovmorgon imorrn! Å så väntar linkan på lördag!! :D  I'm out!


RSS 2.0