Grymt!

Åh vilken bra fredag det var igår! Efter skolan käkade jag och Cicci på skolan och gjorde oss i ordning och åkte på streestar!

Vi kollade mest på whaackingen(stavning? Orkar inte kolla!) och vougingen! vissa var helt stört grymma, men domarna var katastrof, kändes som dom bedömde nått helt annat! Nu är inte jag någon expert men många andra kunniga tyckte samma sak!

Vi satt och hejade på fina Malin Emmoth som tyvärr fick sämsta delen i låten och inte riktigt visade hur grym hon är! Men hon hade ändå hela paketet så synd att hon inte gick vidare!

I vougingen var anna ninja helt överlägsen alla andra men gick inte vidare heller... Dock var sista battlet på vougingen sjukt bra!! GALET! :D

Efter det mötte vi upp Nicole, Sanna, Karin och Rebecka, käkade på donken och gick på gayklubb för att kolla på Henric och hans grupp youngblood som uppträdde! Så duktiga! Ni måste rösta i melodifestivalen den 18:e februari!

Nu är jag på väg hem från Cicci ute i Täby till Uppsala! Vi somnade kvart i tre och gick upp åtta, så nu blir det hem och sova lite till!

Grymt bra start på helgen!

Henric längst ut till vänster! (sanna, snodde din bild!)

I'm out!


Skärpning!

Jag är så dålig på att ta bilder i skolan, fokus är bara på en sak och det är träningen och ibland att bara ta sig igenom dagen ;p men ska försöka bättra mig!

Har ont i huvudet idag och är lite krasslig, men inte jättefarligt!
Ska till naprapaten på skolan idag, misstänker att mitt bäcken är snett så ska knäcka loss det :) så skönt, efteråt!

Idag har vi också studiebesök från kulturama på jazzen!

Mycket som händer de här veckorna framöver, bra saker men ändå så ska försöker ta det lugnt när jag kan!

Lägger upp en gammal bild på mig och min kära syster, min mellanstorasyster mellanstorasyster
I'm out!


Mitt i veckan!

Onsdag idag! Musik stod på schemat imorse, något jag vill lära mig mer om, men jag och läraren pratar inte riktigt samma språk, men det är bara fortsätta försöka!

Sedan blev det modernt, väldigt lugn och skön klass och mycket liggande på golvet, lunch, jazz och en asrolig streetklass som avslutning! Jag jobbade verkligen idag och jag tror det gav lite resultat iaf! Det gick bättre än förut iaf, är ju ingen hiphop-brud!

Nu myser jag i mina myskläder i soffan framför biggest loser i mina fina strumpor som ni ser nedan! Blir tidigt i säng idag, torsdagar är tuffa!

I'm out!


Härligt!

Åh vilken bra dag detta har varit, så himla skön måndag! Började med "föreläsning"/ prat med Örjan Abrahamsson, danskritiker på dagens nyheter! Jätteintressant att höra och vi fick oss några tankeställare!

Sedan var det jazz med fokus på fötter idag. Jag kan säga såhär, jag har en flygande lilltå ;p efter lunch var det balett och modernt i halvklass, så skönt! :) riktigt bra måndag och jag går från skolan lite klokare än i fredags och det känns toppen! :)

Nu hem och Ta en lång dusch, laga mat och inta soffläge! Eller lite balansbräda och lite terraband först!

Hoppas på en lika bra morgondag! :)

I'm out!


Ny vecka! :)

Känner mig laddad inför en ny vecka, lite trött eftersom jag sov till 12.00 igår och därför inte kunde somna igår, men inte hela världen. Får sova tidigt idag!

Måste berätta en rolig sak! På stationen imorse såg jag en kvinna ganska uppklädd med kavaj, högklackat och ett par ganska tajta kostymbyxor! Å här kommer det bästa, mitt på rumpan var det ett hål som glappade varje gång hon tog ett steg.. :D haha stackare!

Helgen har varit jätteskön! Fredagen bjöd på fika och massor snack med CC, lördagen var ganska lugn då jag inte mådde så bra, men sen blev det att gå och äta på o'learys och kolla på LHC-matchen! Vinst! :D

Gårdagen var riktig städardag, å då menar jag storstädning! Jag skrubbade hela lägenheten! Samtidigt tvättades det och sedan följde jag med min älskling till läkaren då han har mått lite dåligt, fixade medicin, gick och handlade och myste ner oss i soffan framför så ska det låta och mamma Mia!

Effektiv och mysig dag!

Bjuder på en bild på min kärlek från lördagen!

I'm out!


Gah!

Å shit vad jag är trött just nu, går inte att beskriva, men har haft en sjukt svettig och härlig dansdag som avslutades med fika med typ halva klassen! :)

Blir dock alltid sur och grinig så fort jag är på väg hem, vet inte riktigt varför...

Är precis lika trött som jag ser ut att vara på bilden!!

Hem, diska, duscha, packa och SOVA!

I'm out


Älskade onsdag!

Varannan vecka innebär onsdagar sovmorgon! :) hinner inte sova så mycket längre som jag hoppats på eftersom tågen går som dom gör, men det spelar ingen roll!

Har fortfarande störd träningsvärk och jag njuter! :) idag står modernt, jazz och street på schemat :) och sen det bästa: fika!! Haha det gör hela mina dagar så mycket bättre att veta att det väntar efter skolan!

I'm out!


Aj!

Har redan träningsvärk från dagen, då är det illa! Lycka till imorrn! Så nu blir det hem och stretcha, duscha, äta och sova! Just det och stå på min älskade balansbräda, bästa köpet Ever!

Har fikat med fina Benjamin! :) så kul att få träffa folk som ger en energi! Å kaffe och brownie är inte heller helt fel! :)

I'm out!


Haha

Måste bara visa en bild från när jag träffade upp Anki, Maria och Ira! Vi drack lite vin, spelade spel å så och vi tog lite kort och det är några som känns så klockrena!! Haha kan inte sätta fingret på varför ;p

Enjoy!


Nyårslöften!

Alla verkar ha avlagt nyårslöftet att träna mer. Inte jag! Jag är så glad att träningen ingår i min vardag så att jag inte behöver tänka på det! Självklart har jag saker jag gör utanför dansen för att bli bättre där, men jag får regelbunden träning! Annars hade jag nog tyckt det var sjukt jobbigt att få ihop allt!

Många kanske inte tror att dans är så mycket till träning, men jag kan lova att det är det! Okej att stå och göra plie om man inte använder musklerna och tekniken är inte så jobbigt, men ju mer teknik man får desto mer kontakt med musklerna får man och kan få ut mer av det!

Nu var det bara ett exempel, kanske inte ett så bra sådant, men iaf!

Så mitt nyårslöfte är att njuta mer av saker, tillåta mig och ta mig tiden till att verkligen hitta på roliga saker med vänner å att inte stressa över saker som jag "borde" göra!

Ett bra 2012 har bara börjat!


Tisdag!

Känns som att det borde vara torsdag och inte tisdag! Haha

Kunde inte vara med på riktigt alla klasser igår.. Eftersom jag inte kan göra allt med högerfoten så felbelastar jag och får ont på andra ställen. Så nu ska jag bara göra det jag kan! Suger att inte få köra 100%!

Idag står iaf fys (tror jag), modernt, balett och teater på schemat och sedan ska jag fika med min talangfulla vän Benjamin! <3 den killen har något visst, vänta ni bara så är jag övertygad om att ni kommer få se själva!

Hoppas på en bättre dag idag än igår!

Bilder från da Flows jubileum då jag, Irina och Emma dansade bakom Benjamin när han körde sina egna låtar!

I'm out!


Hemma!

Är hemma hos min kärlek igen! Sjukt att man kan sakna någon på tre dagar.. Men bäst är han! <3


Vänskap!

Jag älskar att ha en fin familj och vänner som jag verkligen kan lita på! Även om vi inte hinner höras jämt så vet jag att de finns där och det är alltid lika kul att träffa dom! :D

Det har inte alltid varit en självklarhet och därför uppskattar jag dem så mycket! För mig är det ingen ide att umgås med någon jag inte litar på, visst ytliga vänner, men jag lägger hellre tid på de som jag verkligen bryr mig om och som bryr sig om mig, på riktigt!

Önskar att jag ibland hade lite mer tid över, samtidigt vet jag att det inte behövs!

<3


Snö!

Det snöar!

Jag är på väg hemåt igen efter en mysig helg i linkan! träffade precis mina fina Ira och Sophie och käkade lunch/drack kaffe! Så kul att bara få prata av sig å bli uppdaterad igen! Fina tjejer det där! <3

Hade jättetrevligt hos syrran igår också! :)

Har inhandlat träningskläder i helgen så nu är jag redo! :) och mina fina löparskor!! Får visa sen! Ni får smakprov på mina vilda leggings istället!

I'm out!



35!

Systern min fyllde som sagt 35 igår, vilket är stort! Så idag blir det att fira henne! :D sitter på bussen på väg dit, ska försöka bjussa på lite bilder sen!

Har haft lite kvalitetstid med min kära mor idag med, vi gick ut och gick en sväng, superskönt! :)

Trevlig helg alla!

I'm out!


Egentid!

Egentid har för mig blivit mycket viktigare de senaste åren! Förut uppskattade jag den inte, men nu ser jag till att jag får det!

Jag försöker inte få någon sympati här nu utan ska bara säga som det är! När jag för 4 år sedan gick in i vägen så rasade allt kändes det som, inget var kul, orkade inte göra vardagliga saker som att diska eller liknande, jag fick vara nöjd om jag tog mig upp ur sängen på morgonen. Detta kom efter ett par månader med sjuka ångestattacker flera gånger per dag och utbrott varannan minut!

Än idag har jag inte blivit av med alla saker. Jag blev inlagd på grund av hjärtat som slog så sjukt fort och betedde sig konstigt och det är en av de saker Som jag än idag får, ibland flera gånger per dag, men jag har lärt mig koppla bort det för att jag vet att det inte är något farligt! Jag bryr mig inte så mycket längre och får inte panik så fort det händer.

Vet egentligen inte varför jag skriver det här, men jag tror att det är väldigt vanligt bland unga idag också att vara sjukt stressade och det jag vill säga är att våga ta er egentid och gör det som är viktigt för dig, ingen annan! Du missar inget på att stanna hemma i soffan en kväll om du känner för det!

Jag är idag så glad för att jag blivit en helt annan person, jag säger nej om jag tänker nej, jag säger ja om jag vill eller säger jag ska tänka på det om jag inte är säker!

Jag lever mitt liv på dagarna i skolan, jag får dansa hela dagarna och det är det livet jag vill ha, därför unnar jag mig också egentid på kvällarna om jag känner att jag behöver, för att jag redan gör det jag vill! Jag vet att alla speciellt i min ålder inte förstår, men det är deras problem inte mitt!

Så det jag menar är gör det du vill, när du vill!

Detta kom nog utifrån den coaching vi hade ett smakprov på idag hehe men i min blogg skriver jag vad jag tänker!

Jag har haft en sjukt bra fredag trots att jag känner av de hårda slagen och trycket i bröstet och det är ett så stort framsteg från ett år sedan! Å jag är så glad idag överlag!

Ta hand om er!


Mellanmål!

Jag har lite svårt att komma på bra och goda mellanmål! Jag tröttnar ganska fort på de klassiska, keso, kesella.. Så nu ska jag prova gainer pro för att se vad jag tycker, är egentligen inget fan av kosttillskott, föredrar mat, men ska ge det ett försök för att det är väldigt smidigt och man får i sig det man behöver!

Så en rapport om jag tycker det funkar kommer om ett par veckor! :)

I'm out!


Helg!

Åh nu är det snart helg eller Jaa om typ 10 timmar! Tjoho! Dock har veckan gått sjukt fort och jag älskar att vara igång med träningen ungefär som vanligt! :)

Idag står klassföreståndarmöte, balett, samtal på jazzen och sång på schemat, så bara en fysisk klass idag! Sedan blir det raka vägen till bussen hem till min fina familj ska fira min kära syster som idag fyller 35! Stort grattis! :D

Bjuder på en bild där hon är med från när vi firade mamma!

I'm out!


Torsdag!!

Å så kände man inte att man nyligen haft lov ;p haha dock älskar jag känslan av att man verkligen använt sina muskler! Man känner sig stark även om det är långt från verkligheten!

Mina dagar består av dans så känns lite tjatigt men men, idag har vi haft 4 fysiska klasser! Lite kondition och floorwork på första, jazz andra, balett tredje och kontaktimprovisation fjärde klassen! Så nu är jag hungrig!! Å mitt tåg är försenat precis som imorse! Hatar sl!

Blir myskväll med sambon eftersom jag åker till linkan imorrn igen!

Måste få skryta lite också! Jag kom ner i spagat och kunde sitta där helt idag, på mitt dåliga ben! :D äntligen säger jag bara, hard work pays off! :)

Nee nu ska jag tjafsa med sl!

I'm out!


3:e dagen på termin 3!

Inne på tredje dagen i skolan och ingen uppdatering eftersom blogg-appen inte vill som jag vill.

Fast det är mjukstartsvecka och jag inte kunnat varit med på allt på grund av fossingen så har jag ändå sjuk träningsvärk! Blir spännande hur kroppen mår i helgen sen!

Igår blev det lugnt efter skola, hade ett litet möte och sedan åkte jag hem, lagade mat, duschade och sen köpte vi hem matchen mellan AIK-LHC, ingen bra match.. LHC kommer åka ut om de inte skärper sig! Sedan blev det sängen!

Gör ett nytt försök att bjuda på lite bilder från de sista dagarna på lovet!

I'm out!


Uppsala!

Nu är jag tillbaka i Uppsala och imorgon börjar skolan igen och tillbaka till vardagen. Det ska bli ganska skönt, men jag bävar lite inför att inte kunna köra fullt ut. Jag vill ge 100 % inte 90 och jag får inte börja träna med foten ordentligt än, men jag kommer göra det jag kan. Ska bli skönt att få tillbaka lite rutiner igen :) Jag har haft ett så grymt lov och middagen igår med min och Johans familj var supertrevligt och ett perfekt avslut på lovet! Idag har jag suttit på tåget och läst! såå skönt, det var väldigt längesen! Sedan blev det att packa upp och gå ut och handla för det ekade i kylskåpet! Nu har jag kollat på Biggest loser och ska göra mat tills imorrn och sen sova snart så jag får bort min spränghuvudvärk tills imorrn! Bilder från slutet av lovet kommer imorrn! I'm out!

Mys!

Sista dagen i linkan! Imorrn åker jag till Uppsala igen och på måndag börjar jag min andra termin på ackis! :)

Känns alltid bitterljuvt, jag älskar att vara nära min familj och det kommer kännas tungt att lämna dom men samtidigt så vet jag att jag ser dom snart igen och jag vill ju följa min dröm också!

Har haft ett grymt lov iaf! Även om
Min kropp är knäpp och vägrar bli utvilad.

I torsdags var det hockey med mamma och syrran och hennes man, VINST! Igår blev det Kolmården med andra syrran, hennes sambo och deras dotter och mamma! Så mysigt att gå runt och titta på djuren, äta matsäck utomhus och kolla på delfinshow! Sedan på kvällen blev det att träffa lite gamla gymnasievänner, supertrevligt!

Å ikväll blir det middag med nästan hela familjen och johans familj, kan inte komma på ett bättre avslut här innan vardagen börjar igen! :)

Så nu prova nyinköpta kläder och börja fixa sig för kvällen! :D

I'm out!


Vårdcentralen!

Tjoho! Nu ska stygnen bort! Snart får jag börja träna igen! :D


Fullt ös!

Fullt upp är det här i linkan med att hinna träffa alla! Underbart!

Idag var det Emma ifrån Gävle som skulle ses, vilket var supertrevligt! Ira och jag tog en sväng på stan efteråt och jag börjar inse hur mycket jag kommer sakna min andra hälft uppe i Sthlm! :( men förhoppningsvis pluggar hon i Uppsala sen haha ;)

Imorrn ska jag träffa Åsa som jag dansade med när jag började dansa! :) Å sen blir det att ta bort stygnen å då hoppas jag att jag får träna igen!

Nu är det matdags!

I'm out!


Slödag!

Har haft en riktig slödag idag, men riktigt trevligt! Blivit kortspelande och fia med knuff, fika, skidtittande med
Min käraste och min fina mor! :)

Johan hade cykel in till stan igår så vi gick från åbylund till vallaplan och sen ut till Björkliden där hans familj bor, en promenad på nästan en mil, så vi har varit duktiga idag! Och det mina vänner innebär att jag i princip kan gå på foten som vanligt! :) den är dock inte i spring eller dansskick än, men det kommer väl!

Blir nog inte så många mer knop idag dock, tidigt i säng känns det som! Och imorrn ska jag träffa finaste emma och luncha! :)

I'm out!


2012

Måste ju skriva ett inlägg nu när det är 2012! Det kommer kanske upp ett peppinlägg lite senare, just nu är det skidor framför tv:n som gäller!

Hade en jättetrevlig kväll med mycket skratt och finbesök ;) (kolla bilden nedan)

I'm out!


RSS 2.0