HOME SWEET HOME!

Äntligen hemma! Efter en låååång resa hem! Vi skulle till och börja med vänta 8 h i Kuala Lumpur (Malaysia) på vårt nästa flyg, men efter förseningar blev det 11h till klockan 3 på natten, då var man trött! Anlände till Amsterdam med cirka 40 minuter kvar till vårt nästa plan skulle gå så då blev det full fart! Tydligen hade tiden blivit ändrad plus att det blev försenart, men efter mycket om och men kom vi hem. Självklart hade vårt baggage blivit kvar i Amsterdam, så fick åka hem utan det. Det skulle komma någon gång ikväll hem till oss så bara hoppas på det! Inte kul när alla presenter ligger där så man inte kan ge det till nära och kära :( men men, nog om det!

Resan har varit helt underbar! Att komma ut varje dag och tycka att det är varmt i bikini är ju lyx bara det, och jag älskar livet där! Att bara få ta dagen som den kommer och träffa alla trevliga människor är rena terapin! :D Det blev många lata dagar med sol och bad, vid poolen eller beachen, massage och god mat och ändå har vi hunnit med massor! Vi har bland annat åkt forsränning, varit i monkeyforest med mera. Dock är 2 veckor alldeles för lite! Nästa gång blir det en månad minst, helst 2! Det var sjukt billigt där också så nästa gång blir det att åka dit med en tom resväska! Lite för att förstå hur billigt: När middagen kostade 30 svenska kronor så var det dyrt! En massage på en timme kostade 35 kronor, Cream bath (tvättning av håret, inpackning, huvud, axel och nackmassage på en timme kostade 20 kronor!

Det har hänt en del under resan men vill inte skriva en hel bok på en gång, så mer kommer sen!



Här är iaf en bild, på underbara solnedgången i Kuta vid stranden! (bilden är Emmas, eftersom min kamera blev snodd(tar den storyn sen :P)

I'm out!

BALI!

Hej hej! Sitter har nere pa BALI! Har precis varit och atit en god middag, blev for min del spaghetti bolognese och vitloksbrod, MUMS!! Ska snart ga upp och kolla vad resten av ganget har shoppat idag :) helt sjukt billigt har nere!! Dagarna har bestar av sol, bad vid stranden eller vid poolen, massage, lite shopping och god mat! Igar var vi och akte forsranning i djungeln bland apor och vattenfall, helt underbart!! Allt har ar sa sjukt annorlunda an hemma, vissa av de sakerna ar skitbra, andra skulle jag garna slippa, men det ar helt sjukt att va har nere, vi har det sa himla bra! Efter att resandet tog lite mer an ett dygn var det skont att komma fram! Sjalva flygresorna tog lite mer an 16 timmar. men det ar saaa vart det, helt sjukt fint har nere, och skonare med 30 grader och sol an vad det ar hemma, typ lite ovanfor nollan? solnedgangarna vid stranden ar underbara, sa bilder pa det kommer sen!

Blir kanske mer uppdatering under den har tiden, sa hall utkick!

Halsningar fran varma Bali (dar man gar runt i linne och kjol fast klockan har ar 23.30 snart) ;)

I'm out!

BYE!

Om cirka 4 timmar sitter jag och resten av gänget i bilen på väg upp till Arlanda!! Helt sjukt! håller på att packa det sista och sen blir det mys med min älskling!! Kommer sakna honom så sjukt mycket! <3<3<3 Får se om det blir någon uppdatering ifrån Bali, det vet man aldrig, men det mesta får ni nog se när jag kommer hem! Kommer sakna så många här hemma, men jag hoppas att jag får skitkul! Har intalat mig själv att det inte ska bli några tårar när jag säger hej då, men känner jag mig själv rätt så blir det de :P

Nee det var mitt sista inlägg! Puss på er!

PUH!

Gud va skönt, nu är fysikprovet, leda lektionen och redovisningen avklarat!! Nu ska jag ägna mig åt något roligare, nämligen att packa! För imorrn natt då går bilen upp till Arlanda :D Jag börjar bli nervös nu, är så ivrig, men samtidigt är jag lite nervös, insåg igår att jag imorrn måste säga hej då till de jag älskar, visst det är bara i två veckor lite drygt,men jag hatar hej dån, jag är inget bra på dom, jag bara gråter.. :S Det ska dock bli så himla spännande, ett helt nytt äventyr för min del :D

Igår var jag på operan Don Giovanni som faktiskt inte alls var så dålig som jag förväntat mig utan faktiskt lite rolig till och med så är ni sugna så har dom ungdomspris nästa helg endast 20 kronor ;) Efter det blev det träning och sedan steve´s innan dansföreställningen på Konsert och kongress med da flow. Den var helt okej, vissa saker var helt sjukt grymma medan andra var lite halvmediokra. Kul att se iaf :)

Någon som har ett tips på hur man packar snabbt, smart och effektivt? för i så fall behöver jag det ;)

Out for now.

Frågade du fiser du?

Lördagkväll spenderas med älsklingen min, tyvärr måste jag dela hans uppmärksamhet med fotbollen på tv:n, om man nu kan kalla det dela när han ägnar 90% åt fotbollen ;P Vi var och åt på steve´s förut och sen blev dét en tripp till hemköp och till hemmakväll och på vägen där emellan hann jag få fågelskit på jackan, usch och fy vad jag inte tycker om fåglar!!! 



Bild på mig och Johan ifrån Riga ;P Älskar dig!


Idag firade vi mamma, blev massor med fikande här hemma och jag tror det finns smulor i varje liten vrå efter småbarnen, bland annat i min säng så det blir mysigt att krypa ner i sen :P Älskar att träffa alla! Det blir alldeles för sällan! Man uppskattar sina syskon så mycket mer när de har flyttat hemifrån ;)




Nu ska jag mysa. Out

FREEEDAG!! :)

Äntligen Fredag!! Gud va skönt! inte varit den bästa fredagen eftersom jag fram till nu precis suttit och pluggat :P Men nu är SO-uppgiften äntligen klar och 8 sidor blev den :S

Har varit KASS uppdatering på grund av att jag hållt på med precis det som står ovan, Plugg.. Men snart är det klart, ett fysikprov så ;)

Nu ska jag dra mig till Muffe där även Sofie befinner sig. :) Äntligen har jag lite tid att bara umgås :D Imorrn blir det att fira mamma som fyller i nästa vecka så då blir det fullt hus, sen ska jag och älsklingen min ha myskväll eftersom jag åker snart. På söndag blir det opera med klassen :P Och sen träning och gå på en föreställning med Gänget i Da flow :) Kommer ju inte undan utan lite plugg men det ska nog gå bra..


Bild från City Art Link när vi uppträdde förra fredagen (som jag snodde från Sofie´s blogg hehe)

I'm out

RSS 2.0