Lugnare!

Denna vecka har varit mycket lugnare än de föregående! Jobbar inte dubbelt den här veckan utan har kunnat köra proffsträningen (daglig träning för utbildade dansare) måndag och tisdag!
 
Idag tog jag en sovmorgon och ska förbereda inför klasserna ikväll, har en del klart men ska fortsätta lite!
 
Hade en så himla bra helg med lite jobb och lite ledigt också, lördagen tog jag helt ledigt och jag och Johan flyttade oss mellan sängen och soffan det var ungefär vad vi orkade. Åt tacos och kollade på film, precis vad vi behövde!
 
Bild från förra gången jag var hemma, min fina syster och hennes 2 underbara barn!  <3
 
Idag ska jag ha 2 roliga Broadway-klasser med barn och ungdomar på Uppsala Danscenter och sen ska jag hem och städa och göra iordning hemma inför helgen. Min mamma och Johans föräldrar kommer upp till Uppsala och vi ska umgås och gå och kolla på Speedway på Friends Arena! Ska bli supertrevligt att ha dem här! Tänkte baka någonting tills de kommer också men har inte bestämt mig för vad, kan bli en nutellacheesecake..
 
Har haft hemlängtan denna vecka så skönt att en del av hemma kommer hit. :)
 
Nee nu tillbaka till koreograferandet!
 
I'm out!

Kim Cesarions video - Trade Ya

Äntligen är musikvideon som vi spelade in i juni eller juli ute! Hela versionen finns att se på youtube och delar av den är med i Sonys reklam för Xperia!
http://www.youtube.com/watch?v=00KrVe-C8jw&feature=youtu.be&app=desktop
Här är länken!

Bilden är tagen av Lina Stéen productions!
I'm out!

The Expert Dance Company

Har varit iväg och repat idag med koreograf Madeleine Marquart! Hon är grym på det hon gör och är så glad för att få medverka i ett av hennes bästa stycken! Hon är koreograf och konstnärlig ledare för kompaniet The Expert Dance Company och ska nu sätta upp 45 minuter av ett verk som heter I am You're Not!

In och kolla in hemsidan:

www.theexpertdancecompany.com
Bilden är lånad därifrån!
 

Middag!

Idag ska vi iväg på middag hos ett par vänner! Superhärligt ska det bli! Bara umgås.
 
Men först ska vi gå och förtidsrösta och kolla efter ett par bra skor till mig då jag fått problem med en överansträning i vänster fot. Nu har jag ju ett jobb där jag står upp hela dagaran också så det behövs..
 
Annars i helgen blir det mest jobb. Jobbade till 21.00 igår och jobbar imorgon eftermiddag också. Repar på förmiddagen med Madde som har The Expert Dance Company då jag ska få vara med och köra ett av hennes stycken. I am You´re Not, grymt bra stycke som hon ny har förlängt till ett 45 min verk.
 
Grymt kul men just nu mår jag lite halv kasst så lite överväldig med allt som händer just nu, men det löser sig!
 
Syns i mina ögon att något inte riktigt står rätt till men vet inte vad. Trött är jag iaf..
 
I'm out!

JAZZ!

Åh vad roligt det har varit på proffsjazzen denna vecka! Har haft en lärare som jag hade när jag gick daglinjen på Base 23 2010-2011. Therese Fernström! En superhärlig tjej med positiv energi, en grym klass, en grym musikalitet och en fantastisk dansare!

Så kul att få dansa för henne igen! Lyrisk jazz har det varit igår och idag. Tyvärr kan jag inte gå imorgon då jag ska börja på ett nytt jobb imorgon kl: 08.00, mer om det kommer sen!

 

Bild från tiden på Base 23, när jag och Irina bodde tillsammans! <3

Helgen som gick!

I helgen kom en av mina nära vänner upp och hälsade på! Vi grillade och spelade spel och bara umgicks, jättemysigt!
 
Sedan på söndagen blev det en spontan tripp till Gröna Lund! Har inte varit där på ett par år, så det var skoj att åka dit, åka lite karuseller, spela lite och gå och käka middag tillsammans!
 
Superhärlig helg med goa vänner och min kärlek!
 
Idag har jag tagit proffsjazzen för Therese Fernström och ska iväg och repa med The expert dance company ikväll så ska gå igenom lite material från förra gången så jag fräschar upp minnet med detaljer och så!
 
Middag på Gröna Lund!
 
Grillning i Uppsala!
 
Nu tillbaka till vardagen lite!
 
I'm out!

BESÖK!

Åh imorgon får jag och Johan finbesök i Uppsala! Sophie och hennes pojkvän Jesper kommer på besök! Sophie är en av mina bästa vänner, vår vänskap har verkligen varit upp och ner, långa perioder där vi inte umgåtts, men samtidigt är hon en av dem som känner mig bäst och som jag kan dela allt med, hon känns som min syster!

Vi har så kul ihop, vi kan diskutera och vi kan dela alla känslor, jag skulle gå genom eld för denna tjej!

Åh vad härligt det ska bli att de kommer! Jesper är en riktigt härlig kille och kommer så bra överens med Johan så det blir kul!! :D

I'm out!

RSS 2.0