Har ingen dansbild, detta är det närmaste ...

img_3986 (MMS)

Har ingen dansbild, detta är det närmaste jag kan komma ;p  Dagen har sett ut såhär: fys 1 timme. Modernt 1.45, balett 1.45 och sedan teater i en och en halvtimme. Teatern var superrolig!!  Tänkte kolla om nån vill utmana mig på crossfittest: 60 utfall (båda benen blir ett!), 60 armhävningar, 60 sit-ups hela vägen upp till knäna och sist 60 upphop med att lägga sig platt med magen i golvet emellan varje, nån som är på utmaningen så jag ska skriva tiden?  I'm out!


Åh min fina irish! Bästa ever bara så du v...

img_5118 (MMS)

Åh min fina irish! Bästa ever bara så du vet! <3


Svettiga efter 2 klasser och antagligen du...

img_8319 (MMS)

Svettiga efter 2 klasser och antagligen dubbelt så svettiga om cirka och en halv timme!  Men skönt att komma igång på riktig!!! :D


Jag måste visa er hur vi såg ut som pensio...

img_7633 (MMS)

Jag måste visa er hur vi såg ut som pensionärer! Behöver jag ens säga hur skönt det är att få komma till skolan i vanliga kläder??


Står just nu på tåget till skolan, Jaa stå...

img_9645 (MMS)

Står just nu på tåget till skolan, Jaa står.. Positivt att ul tågen oftare går i tid än sj iaf ;p idag är det dags att köra igång på riktigt, vi ska fortfarande få ha lite mjukstart, men schemat är som vanligt :)  Tänkte bjuda på lite bilder ifrån fredagen!


Jag presenterar här med pensionärstårtan!!...

img_7983 (MMS)

Jag presenterar här med pensionärstårtan!! :)  I'm out!


HELG!

Det är helt sjukt skönt med helg! Har knappt hunnit träffa min pojk i veckan så idag är det vi-tid. Eller jaa städning och tvättning ;) Veckan har varit sjukt rolig med musikvideoskapning med temat pensionärsj*vlar, fångarna på ackis och en hel del annat, mer dans än man är van vid för den delen också. I fredags blev det mys hos Ira och Elin med dem och en tjej till som heter Anna, det blev lite bakning å ett par glas vin innan vi bestämde oss för att dra ut. Vi gick till ett ställe och blev insläppta fast åldersgränsen var 25, det kändes med andra ord som att vi var inhyrda för att stå för underhållningen, men kul hade vi och dansade loss! Vi drog vidare till ett bättre ställe, trångt men bra musik! Även där kändes det som att vi stod för underhållningen då den enda platsen som fanns att dansa på var mellan borden där folk satt. haha. Kvällen avslutades självklart med fyllekäk på donken! Igår så var det dags för nollningsfest! Vi träffades klockan fyra för att baka tårta till våra kära tvåor, med temat jaa pensionärer, vi använde oss en hel del utav punschrullar.. hehe Sedan var det bara att genomgå förvandlingen till pensionär för sista gången än på ett par år hoppas jag! Bilder kommer så fort jag fått dem! På festen fick vi leka lekar och alla fick visa upp sina musikvideos och presentera tårtor, båda de kategorierna vann vi! :) eller inte smak på tårtan men presentationen av den. Sen blev de en hel del dans och mingel. Vi har haft en helt underbar nollning, det har varit så kul!! :D Bilder från nollningen vet jag knappt om det finns några, men de få som finns kommer. Nu ska jag hjälpa till med maten. Och sen myskväll it is! I'm out!

BA!

Jaha 3:e dagen på Ackis, har inte riktigt fått se hur det kommer bli än. Så kan inte säga så mycket om det.. Vi får helt enkelt se hur de blir, men det ska bli sjukt kul! För att inte snacka om våra Finfina tvåor!! Oh yeah!! :D Imorrn blir det rep inför Lena PH's föreställning :) Kan säga att det är skönt att dansa igen, men det känns att man är sjukt ur form! :P Nee nu blir de mys i soffan! I'm out!

se där.

Det kliar i fingrarna så det blir ett till inlägg idag. Mitt internet har varit trasigt så nu när jag äntligen sitter framför datorn igen och inte med mobilen så vill jag skriva och vilket bättre forum än här? Det här är ju till för att skriva av sig. Dagen har varit superskön, som en söndag ska vara. Kollat på vänner, slumrat en stund i soffan, gått en promenad, handlat lite och en hel del mys. Och så en hel del praktiska saker vi fixat också. Mer jobb än vad man tror att bli vuxen ;) Nu väntar kvällsmat och mys i soffan. Inte dumt om ni frågar mig. Imorrn börjar vardagen. Måste ju erkänna att det inte bara var kul att flytta från min kära kombo. Men vi har sagt att vi ser fram emot de myskvällar och middagar vi ska hemma hos varandra nu och inte bara träffa varandra när man kommer hem efter jobbet och är helt slut. <3

Flytt..

Har ju inte skrivit på ett bra tag men tänkte ge det ett nytt försök nu, ingen lär ju längre kolla men tänkte att mina vänner i Linköping ska kunna följa mitt äventyr nu när jag börjar på balettakademin imorgon :D Ska ge det ett försök så får vi se hur det går... Nu har vi iaf flyttat in alla grejer och oss själva i lägenheten i Uppsala. Blir spännande att bli sambos.. Fast de låter alldeles för vuxet när man säger det så.. hehe Finns väl inte så mycket mer att skriva. Känns konstigt att komma till Uppsala och Stockholm nu efter en hel sommar hemma i Linkan. Man vänjer sig snabbt. Idag blir det väl lite rundvandring här uppe så man hittar nån mer stans än till Willy´s kanske ;) Men det är efter att tvätten är klar, back to reality. Bjuder på en gammal bild på mig och min nyblivna sambo. I'm out

RSS 2.0