1:a Advent!

Mysigt att julen närmar sig och advent betyder ljus vilket jag älskar! :) Det blev utgång igår i alla fall. Mådde hyfsat hela dagen, så blev det lite sämre när jag börjat göra mig iordning, men då var siktet redan inställt på utgång så gick ändå. Startade kvällen hemma hos Jenny med smått och gott, lite drinkar, och massa tjejsnack!
Sedan drog vi oss vidare till Platå där det blev ytterligare ett par drinkar Mowgli Special och massa shake på dansgolvet! Riktigt kul kväll. Just det, ett besök på Burger king innan vi gick hem hann vi också med:)


Den blonda trion :)

Ikväll blir det lugnt är fortfarande ganska förkyld så blir filmkväll med älsklingen min! :)

I'm out!

Shoes!

Är så himla sugen på att handla skor och annat snyggt! Blev positivt överraskad när jag kollade kontot igår så funderar på att slå till på ett par snygga pumps som jag sett på scorett.  Vet dock inte om jag borde spara pengarna till julklappar istället.... hmm. Tuff choise! Blir väl en tur ner till stan för att kolla in dom iaf. :) Hoppas att få möjlighet att använda dom ikväll, men det beror på hur jag mår, men det går åt rätt håll så :) Nee, nu blir det att sätta igång att städa lite och göra sig iordning och dra sig neråt.


Det är inte dom här, men jag bara älskar skor just nu!!

I'm out!

Fredagskväll hemma i soffan..

Inte mycket att göra en fredagskväll när man måste va hemma och det inte finns något bra på tv:n. Positiva är att jag har fått lite plugg gjort, så är snart klar med en naturkunskapsuppgift som vi fick i 2:an, klapp på axeln till mig! Sitter och slökollar lite på IDOL samtidigt. Tycker dock inte att detta året är någon höjdare, alla sjunger jättebra men inga personer som biter på mig. :S


Tyckte Erik var hur bra som helst förut,men börjar tröttna lite, det är samma sak jämt. Calle börjar hämta upp ifrån sitt underläge! vad tycker ni?

Borde städa innan mamma kommer, men gör klart det sista på uppgiften istället så kan jag släppa det :)

I'm out!

Yey...

Jag får flashbacks från när jag mådde piss förra året och ingen fanns där för mig eftersom jag aldrig hängde med på något, nee men det kanske fanns en anledning till det, det var inte direkt så att jag ville va hemma och veta att alla hade kul utan mig, men jag hade inget val... Jag trodde vänner skulle va där när det va jobbigt också men tydligen inte alla.

Nu har jag gjort hur mycket som helst för dig, även om du inte vet om det, jag har försökt, tro mig, tyvärr kan jag inte styra över allt i mitt liv och att saker kommer emellan. Det värsta är att du inte förstår det eller så bryr du dig inte, jag har försökt fast det verkar som en annan blivit intressantare. Men de spelar ingen roll. Jag älskar dig som en syster och hoppas att du innerst inne gör detsamma med mig, det för bara ont när man försöker men ändå duger det inte. Jag hade varit där om jag kunde, tro mig! Jag bara hoppas att du ska förstå det.

YUMMIE!


Inte så bra bild, men jag säger bara mums! Det blir fler gånger med Qournfilé och chinesewok!

I'm out!

Mat.

Här har vi min lunch + lite kesella, hoppas det blir gott! Min första vegetariska lunch på länge! Håll tummarna! bild på färdiga maten kommer!



inte för att någon kanske bryr sig, tänkte bara visa att jag är duktig och lagar amt ;) Vegetariskt dessutom :P

I'm out!


Uppdatering!

Har varit dåligt med den varan nu ett tag. Men tänkte försöka komma ikapp nu så här kommer lite uppdatering om förra helgen och bilder :) Dåligt ljus och dålig kamera men ändå :P



Fredagen spenderades med älsklingen, firade att han fyllde 19, för typ en månad sen, men eftersom jag var på  Bali då så fick vi ta det nu :) Blev Vitlöksbröd, hasselbackspotatis, fläskytterfilé och grönpepparsås och chokladmousse till efterrätt MUMS! Hade en mysig dag! På lördagen blev det att åka och kolla på hans match som de vann :)

på Lördagskvällen blev det utgång med Maria och hennes kompis Sandra som hade blivit av med framhjulet på sin cykel, vilket jag och maria tyckte var väldigt underhållande :P Riktigt lyckad utekväll med trevligt folk och mycket dans och goda drinkar ;) Eller hur Mary?

På söndagen var det dags för Johan och mig att hitta på något med min systerson Filip. :) Efter hans önskemål blev det mat på kebabbaren, bio och se en Julsaga och sedan en hel del kortspel. Killarna var ju så klart tvugna att fixa frisyren innan vi kunde dra oss ner till stan.


Det blev en tripp  till Timarii när vi skulle köpa biogodis på hemköp, då hittade vi en avdelning vi tyckte om!
En riktigt lyckad helg! :D

Den här veckan har inte varit så jättemycket speciellt, har haft en trevlig vecka med lite småsaker här och där. Hade helgen planerad nu, men eftersom jag är sjuk så får vi se hur det blir.Planen var utgång både ikväll och imorrn och så lär det inte bli, men nått ska jag försöka mig på.

Nu blir det tv och försöka plugga, och jag vet att jag är konstig,men det känns inte så dumt, vill bara bli klar!

I'm out!

Helg!

Har haft en riktigt lyckad helg! :) Firade älsklingen i Fredags med god mat, och mys! Igår blev det utgång med Maria och lite fler och idag blir det bio med Johan och Filip, min systerson :) Bilder ifrån helgen kommer ikväll, det är inte många, men finns kanske någon! Hoppas ni har haft en bra helg!

I'm out!

Dr. Jones

Har som sagt haft träning inför Frallan, som denna gång är en Vinterfralla! :) Ska bli himla kul! Ni missar det inte! Min mor kom nyss hem från sin kryssning som hon tyckte var helt underbart kul! Ska plugga lite, träna koreografier, sen blir det mys med mamma, en kopp te och mys framför tv:n gissar jag på :)


Fri entré och en fartfylld show! Missa det inte! Få en liten förhandsvisning av vad the project håller på med, missa inte det! Sagateatern på Tisdag klockan 18!

Någon som vet hur många vatt en spis har? :P

I'm out!

What I did to you was hurtful!

Har haft en superskön lördag! Efter att Emma och jag kollat på en hel säsong av The hills och ätit oss PROPPMÄTTA!!! på allt godis jag köpt så gick jag till min kära far, blev kvar där tills nu. Det var jättemysigt att bara sitta och prata och kolla på tv, tycker om min pappa, massor! Redo för frallaträning imorrn nu, blir att sätta klockan imorrn, vilket känns :S Men då kanske man slipper lite av den där söndagsångesten när man har något att göra :P Inte det roligaste att veta att man ska gå upp till skolan på måndag, men får försöka hitta dom där sakerna som gör att det går. Nu ser jag fram emot frallan! :) Och studenten haha, vilket är alldeles för långt bort, men samtidigt tycker jag om skolan, det är allt jag vet.


Hela jag var täckt av hundhår när jag gick!   Såhär satt vi nästan hela eftermiddagen, med handen i godispåsen :P

Nu blir det att sätta på en film, känns konstigt att vara helt själv. Men inte så skrämmande som jag trodde... Än så länge iaf :P

I'm out!

The hills marathon!

Igår blev det att spela kort och spel hos Thuree med Daniel, Carl och Johan. Trevlig kväll, kul att träffa daniel igen, det var ett tag sen! Kom hem till älsklingen vid 01.20 och vi störtade i säng. Vaknade idag vid 11.25 när älsklingen väckte mig och sa att jag borde åka hem då han inte alls mådde bra .. :S

Är själv hemma idag då min kära mor är på kryssning. Skönt skönt, gillar dock inte tanken på att sova själv, men men.  Ska snart dra till Emmiz och kolla på The hills! Min syn på en bra lördag! Blir en slappdag idag då det imorrn blir träning inför en Vinterfralla på tisdag, det missar ni inte!

Hoppas ni har de bra i det tråkiga vädret...

I'm staying inside for as long as possible! But I'm still out!


Jai ho!

Har precis kommit hem ifrån träningen med Jonna till en vinterfralla. Jag, emma, anki och sofie ska köra jonnas koreografi till jai ho! Superkul att köra den igen!

Ni missar väl inte föreställningen? Kommer vara en blandning av alla möjliga stilar och full med dansglädje!

Innan träningen gick jag och Ira en sväng på stan, kollade balansbräda och lite eftersom min balans SUGER! Sedan käkade vi på Ciocolata eller vad det heter :P haha mums! En liten kul incident hände på väg upp i rulltrappan ifrån inter sport. En kille står bakom oss i rulltrappan,lite lagom skum sådär. Sedan säger Ira´: okej nu går vi och käkar, då svara han och säger det finns ett ställe med bra pastabuffé borta vid... någonting. Vi blev fundersamma och trodde först han skulle fråga något, men nej han ställde sig precis bakom, lyssnade på vårt samtal och joinade :P haha Vi sprang fort där ifrån efter ett nervöst skrattigt svar, som jag inte ens vet om det var ett vettigt svar :P kul var det iaf!

Sov morgon imorrn, börjar kvart över ett, SKÖNT! Ikväll blir det mys med älsklingen!

I'm out and in to the shower!


Höstmys!

Mitt andra inlägg för dagen, inte illa.. :P

Har upptäckt vad jag tycker om med hösten!

 

Håller ni med? Jag tycker att ljus är det mysigaste som finns! Sen en kopp te på det så kan det inte bli bättre ;)
Nu ska jag lägga mig och läsa i mitt rum som för tillfället är jättemysigt! Tyvärr boken doktor glas, men ändå ;)

I'm out!

Födelsedag!

Hemma och har ont i magen :S Sisodär kul måste jag erkänna.. Tänkte passa på att lägga in lite bilder ifrån igår när jag och ira firade vår kära Sofie som blivit stor! Kvällen tillbringade vi på Butterfly uppklädda och fina med god mat och födelsedagsbarnets första lagliga cider! :) Snodde lite bilder av Sofie ;P Presenterna hade ett tema, kan säga såhär, min present var sex and the city säsongerna och sen får ni lista ut temat med hjälp av bilderna :P


                   <3                                                               Ser ni temat? ;)




                            
                                                                  The trio is back!

Nu ska jag krypa ner i sängen. Med andra ord, I'm out!

Ja må ho leva ja må ho leva.....

Idag är en väldigt speciell dag, idag fyller nämligen bästaste Sofie år! :D Stor tjeja nu! Om jag hade tid, lust ork och ett bra program (och kunde hantera det) skulle jag göra ett fint kollage, nu saknar jag för tillfället denna tid och kunskap så det blir en hel del bilder inslängda istället! På dagen till ära my love and myself! <3


Nu villle inte bloggen ta så många filformat, men blev lite bilder iaf!
Älskar dig gumman! Hoppas du får en underbar födelsedag! <3<3<3<3

Fars dag!


Älskar dig pappa! du är underbar! <3

Har knappt  några bilder på min kära pappa och mig, så det blev en idag, dåligt ljus dock.. Blev att gå över till pappa tillsammans med mamma, emma, niklas(hennes pojkvän) och hans barn emma och hugo. Blev fika och prat. Sedan åkte jag med emma, emma och hugo till busfabriken! Mötte även upp niklas syster Lisa och hennes lilla dotter Elin, hur söt som helst! :)


Jag och Hugo på väg in i busfabriken! Blev bus och spring i över tre timmar! Vet inte vad som är fel på min mobilkamera!! En ny kamera på önskelistan till jul kanske? :P

Är nu hemma hos älsklingen och kollar på Mythbusters, väntar på att vi ska sova, är sjukt trött! Att leka tar på krafterna!

Imorrn fyller min älskade Sofie år!!! :D <3<3<3
Over and out!

Älskar helg!

Nu är jag hemma ifrån Emma igen, blev en kortis innan hon skulle ner och rädda Maria haha Jag tänkte åka till Johan men efter omständigheterna bestämde jag mig för att inte göra det :P Är sjukt trött så det blir en kort kväll. Lite plugg, kanske lite kort med min kära mor, kolla på serier och sen SOVA! Hur svårt kan det va att vänja sig?

Imorrn blir det att fira min kära pappa eftersom det är farsdag! :D Ska försöka ta lite bilder, något jag har varit jättedålig på nu ett tag. Har ju dock ingen kamera eftersom den blev snodd på bali :P Men mobilbilder får duga så länge :P  Sedan blir det kanske busfabriken eller plugg och kanske träffa Johan beroende på vilket humör han är på :P

Hoppas alla har en trevlig helg!

I'm out!

Battlefield!

Both hands tied behind my back with nothing, these times when we climb so fast to fall again!

En av de bästa låtarna någonsin! Har lyssnat på den hur länge som helst men tröttnar aldrig! Får alltid samma känsla så fort jag hör den, helt underbar låt! Iof gör hon nästan bara bra låtar Jordin Sparks. S.O.S (let the music play) finns också på min spellista och spelas ofta!




Kom precis hem ifrån min älskling som åkte på match vid åtta imorse, men jag låg kvar och sov tills hans mamma knackade på för att se om jag levde vid halv ett :P Hade sovit 12! timmar. haha snacka om att vara trött! Tycker att man borde komma in i dygnsrytmen och bli piggare snart men icke! Varje eftermiddag/kväll vid sex är jag lika trött haha.

Gårdagen blev mycket lyckad! Gillar triokvällar ;) Ser redan fram emot måndag då min älskade Sofie fyller år och vi tre ska gå ut och äta! <3

Idag blir det plugg och slappdag, som sagt är jag helt slut så tar dagen som den kommer. Hinner alltså säkert med ett inlägg till idag ;)

I'm out sjungandes why does love always feel like a battlefield, battlefield battledfield.......

Uppdatering..

Börjar med en lite mer utförlig uppdatering om gårdagen (allt som rymdes igår var hur underbar Michael Jackson är) Mötte upp Chris, Daniel, Emma och Pau utanför Sf vid åtta, sedan drog vi oss till det nya fiket fräcka fröken, riktigt mysigt och världens godaste te (Champagne och gräddte)! Satt och snackade och vips var det dags att införskaffa biogodiset. klockan kvart över nio satt vi som tända ljus i biosalongen enda tills de dragit igen draperierna för själva bioduken! Helt sjukt bra film! Sedan var det dags att sova.

Idag började dagen med att Emma och jag höll danslektion för en klass med elare, fordonare och målare på Linköpings Praktiska gymnasium! Förväntande oss folk som inte alls kunde hålla takten så de imponerade stort på oss när de direkt fattade vad vi menade! BRA DÄR! Riktigt riktigt roligt var det! Något helt annat än att hålla klasser på FU där folk faktist kommit dit för att de vill lära sig dansa, men de var på och körde gärnet!

Efter skolan blev det en sväng på stan med mamma för att införskaffa ett par presenter och sedan lunchbuffé på Gingis(hur det nu stavas) .
Kollade sedan på 2:ornas temaredovisning på Sagateatern, blev riktigt imponerad av vissa måste jag säga! Många som har utvecklats massor!

Nu sitter jag och väntar på att Ira ska komma hit så att vi kan ta bussen till Sofie, blir middag och sedan film :)

Så dessa knäppgökar umgås jag med ikväll! :D

Blir att krasha hos Johan inatt, inte mig emot!

Ha en trevlig fredagskväll!

I'm out!

VINN!

Jag hjälper dig och du hjälper mig!  Gå med i tävlingen på den här länken och ta chansen att vinna ett playstation 3 en iphone eller en minidator! Ju fler vi är som är värvade av samma person (nu har jag börjat) ju större chans har vi för vinner jag så vinner du och tvärtom!

http://se.limbino.com/c04/link/nyycb

gå med!

I'm out! 

MJ!!!

Consider me a fan! Har precis kommit hem ifrån bion! Ni som inte har sett This is it, GÖR DET! Man trodde att man visste det mesta om Michael Jacksons talang, men icke! Förstår att ingen förstår honom för han är ett geni utan någon som ens kan komma i närheten! Så engagerad och så duktig!! Vet vilken min nya spellista på Spotify blir!


Folk säger kung av pop, jag säger kungen av musik! Eller rent av musik, han är musik och dans, en äkta artist!

Se den!!
This is it!!

I'm out!


SOVMORRON!

Gud va skönt med sovmorgon! Ska snart bege mig ner till skolan för två lektioner. idag blir det förhoppningsvis att träffa min kära syster och hennes underbara dotter, mosters älskade plutta Savannah! Vill ge dom deras presenter ifrån Bali :D Sedan blir det fika och bio med sötnötterna i Da Flow. Ska äntligen se This is it!                                                                                  
                                                                 
                                                                         Mosters finaste!    
                                                   
                                                           Gud va jag tycker om er!                 

Nu är det dags att dra mig emot skolan! Skriver ett litet omdöme om filmen sen!

I'm out!

MYS!

Jag gillar inte kyla, gillar inte snö, men idag var det faktiskt ltie mysigt med dom stora snöflingorna som gjorde hela mig (och Irina) prickiga. Blev fika på café Leo, istället för fräcka fröken för att vi var lata... Hittade massor fint idag, men är för snål, mitt nya jag är snålt :) Mysigt med fika, jag insåg hur mycket jag har saknat det och hur mycket jag har saknat med det! Blev kycklingssmörgås och kaffe, med en liten chokladbit till kaffet, då plockade vi vuxenpoäng tyckte vi :D


Mys på er!

Anki och jag lyckades jättebra idag på matten! Powerpointen är över!.. Och resten.. jaa det tar vi som det kommer :P

I'm out!

Söndag då..

Söndagar är alltid lika sköna, men samtidigt alltid lika laddade med ångest! Man vill ta vara på ledigheten och ändå vet man att man borde göra massor och vet att det är back to work imorrn..

Men idag har varit nästan enbart skön! Vaknade upp bredvid min älskade, slappade, träffade sofie en snabbis, vilket var efterlängtat!! :) Sedan blev det hem och plugga lite, men det gjorde mig inget idag, tror jag behöver två veckor på Bali oftare ;) Sedan har det blivit att visa mamma vad jag har köpt på BALI! Är jättenöjd över mina inköp, skulle dock kunna ha handlat sååå mycket mer! Nu är det en kopp te och film som gäller och sen gonatt!


Ett av mina inköp, även om man inte ser så mycket av det men klänningen köpte jag iaf :) Bättre bild kommer.. (hoppas du bjuder på den här bilden Emma ;) Det är ju trots allt din hehe)

I'm out!

RSS 2.0