Jaa vad ska man säga,

Sitter och lyssnar på Jay seans album, helt okej än så länge, eller till och med lite mer än så. Men down är hittills bäst. Känner mig tom, lite så som jag brukar känna på söndagar. Var hos Tillmar igår och firade honom, Grattis i efterskott! Blev en kort påhälsning då jag innan låg i soffan och inte kände mig riktigt kry så sov över tolv timmar inatt, det ni! Jag och Daniel har i alla fall börjat peppa inför inflyttningsfesten på lördag! haha


Då bär det av till den här söta tösen! :)

Försöker se på saker positivt, för jag har egentligen ingenting att klaga på!

I'm out!

nee nu får det räcka!

Dagens mest hatade: Alla nördbrillor!! Vart jag än kollar, vilken blogg jag än kollar på så är dom överallt, de extremt fula nördbrillorna!


Jag förstår inte varför folk vill förstöra sig så?! Visst vissa är söta i det och passar bättre än andra i det, men det är aldrig, ALDRIG! snyggt! Bara för att det är mode så tycker jag att det är synd att så många förstör sig, men självklart så får folk ha det om dom vill och tycker det är snyggt. Jag tvivlar på att många skulle ta på sig det om dom inte tyckte att det var snyggt men jag tycker bara det är synd att det har blivit så populärt. Men det kanske jag som inte förstår någonting, jag som inte alltid hänger med i modet. Visa era fina ansikten istället för att dölja dem bakom dessa hemska saker! Det är min åsikt!
Var bara tvungen att skriva av mig!

(Sofie du är söt ändå! ;))

I'm out!

Betyg!

Har haft utvecklingssamtal hela dagen i skolan så har varit riktigt skönt!  Många positiva överraskningar, vissa mindre roliga men det mesta har varit positivt! Fick reda på att vi fick MVG på vårt minidansprojekt! :D Yey, allt jobb på jullovet lönade sig!


Minidansprojektet! :D Dock en bild som vi inte använde oss av.

Ser fram emot att åka till daniel idag och se han och maddes bebis! :D Kul att umgås med gänget utanför dansen!
Nee, nu ska jag fortsätta med SO:n som ska vara inne typ nu.. :P

I'm out!

Amerikanska revolutionen

Den 4:e juli år 1776 förklarade sig kolonierna sig självständiga med George Washington i spetsen. Detta var starten på ett 6 år långt krig mellan det som nu blivit Amerika och England. Jaa det finns en hel del om Amerikanska revolutionen men ändå får jag inte ihop uppsatsen.. Jag gör i alla fall ett nytt försök eftersom den ska vara inne imorgon :P Jag brukar aldrig ha svårt för uppsatser men just den här tar emot :P

Har varit en skön dag i skolan, hade en Cunninghamklass på morgonen och där efter balett. Var riktigt kul! Efter lunch blev det bara handledartid, klassråd och sen det värsta: Matteprov. Håller tummarna för att det gick bra!

Imorgon ska hela gänget i Da Flow åka hem till Daniel och Madde och hälsa på deras lilla bebis! :D Ska bli jättekul! Blir ingen träning imorrn då men det är det värt! Ser fram emot en slapp dag i skolan imorgon, bara utvecklingssamtal så det blir skönt, sovmorgon och sen bara prata med alla lärare.

Nee nu tillbaka till Amerikanska revolutionen! Kan ni något om det så är ni hjärtligt välkomna att hjälpa mig!!

Just det mitt inlägg efter att jag varit på extra östergötland hade visst publicerats så det ligger ute, men här kommer bilden iaf!



Ingen fin bild, men i alla fall ett bevis på att jag faktiskt redigerade ;)

I'm out!

Extra Östergötland

Hela mitt inlägg försvann :( Så skriver imorrn istället, måste gå av nu och springa till träningen! Hade i alla fall en jättebra eftermiddag på Extra Östergötland tack vare Thomas Filipsson!

Vill ni se hans blogg så finns den här:

http://thomas-slutasnusa.blogspot.com/

I'm out

Extra Östergötland

Passar på att blogga lite nu när jag sitter på tåget på väg hem ifrån Norrköping. Har spenderat eftermiddagen på Extra Östergötland tillsammans med Thomas Filipsson som jobbar där och han har visat mig hur de redigerar tidningen och hur man bygger upp sidorna och så. Har varit hur intressant som helst och nu har jag en ny sak på listan över vad jag vill göra nu efter gymnasiet! Till en början visade Thomas mig hur man redigerar och helt plötsligt sa han att vi skulle byta plats så att jag skulle redigera. Superkul, men nervöst. Så håll utkik i morgondagens extra och lägg speciellt ett öga på specialuppslaget med utrikesnyheter, där har My varit inne och fixat lite! haha Vet inte hur mycket jag får säga så det är därför jag kryper runt ämnet om vad som står där.

Jag hade jättekul och man vet aldrig, jag kanske själv hamnar på Extra Östergötland en dag, känns inte helt otroligt efter idag och jag kan i alla fall säga att jag inte skulle ha någonting emot det! :)


Eftersom min dator inte vill lägga upp bildbevis på detta just nu så kommer det senare. Vill ni kolla in Thomas blogg så är det länken nedan som gäller:

http://thomas-slutasnusa.blogspot.com/ (eftersom Thomas inte lärde mig hur man gör en sådan fin länk så får det här duga) ;) hehe

Kärlek!

Blev ett inlägg till nu! Känner en hel massa saker just nu som jag bara måste få ur mig och just nu är det det här!

Jag älskar dig, hela dig precis som du är, i mina ögon är du perfekt, för mig är du perfekt!
Jag älskar dig mer än jag trodde att man kunde älska någon och jag känner saker jag aldrig ens trodde var möjligt att känna! Hur tufft det än kan vara ibland så är det värt det, när jag ser in i dina ögon så försvinner allt, när du rör mig ryser jag fortfarande lika mycket som jag gjorde när vi precis träffats! Jag tror inte att jag än förstår att du verkligen är min älskling! Det finns inga ord som beskriver detta men jag gör ett försök, och jag vet att folk kommer kolla och tänka att jag borde säga det här till dig istället och det har jag också, men det tål att sägas igen! JAG KAN AV HELA MITT HJÄRTA SÄGA ATT JAG ÄLSKAR DIG!

Trots att det gått över 2,5 år så känns det som att vi nyss träffats för du kan fortfarande få det att pirra i hela min kropp när du tittar på mig! Vi har klarat många avfarter och förhoppningsvis klarar vi fler för du är underbar! Tack för de bästa 2,5 åren i mitt liv, även om det inte verkat så alltid :P  men du har visat att vi klarar allt!



                                                       Du och jag!

Det här är vår bild älskling och den säger så himla mycket!

I'm out!


Söndag, ny vecka?

kom att tänka på att söndagen alltid känns som en början på den nya veckan. Man har alltid saker man borde göra en söndag, jag har gjort lite av det. Men inte hälften av vad jag borde ha gjort..  Men igår var jag och Emma duktiga, vi var i dansstudion i typ 5 timmar och fick massor gjort :) Efter detta drogs det ut till Berga för fest hos Ellen och Martin vilket var väldigt trevligt :) Kul att träffa massor med nytt folk! Idag har det varit lugnt, lite plugg, Ture var här ett tag, mys med johan och ganska slappt. Nu sitter jag och pluggar och har gjort det ett tag.


Blivit mycket dans i helgen och jag gillar det!

Imorrn ska jag till Extra Östergötland, Spännande!

Jag har fått en sporre, så nu ska jag försöka hålla fast i den!!! :D

Jag har haft en bra helg!

Imorrn är det nya tag och det ska bli kul!

I'm out!


Fredagsmys!

Har spenderat eftermiddagen med sofie och natty, mycket tjattrande och flumm hemma hos mig. Sofie drog sig framåt kvällen och kvar blev natty och jag som har slötittat på tv och bara umgåtts, utkämpat ett och annat ordkrig också  XD Ska nu lägga mig och kolla på en film. Vill sova tidigt så jag är pigg och har massor med inspiration imorrn när Emma och jag ska koreografera till Da Flow. :) Förhoppningsvis får vi ihop något bra!

Idag har varit en bra dag!

I'm out!

Revolution!

Jag säger bara en sak:





John Locke you are one sexy motherf*cker! haha XD

Förlåt är på flummhumör!!


I'm out!

MAT!

Jaha då har man förlorat sin subway oskuld :P Första gången jag åt på subway idag med andra ord. Gick dit med Emma, Maria och Sofie efter skolan, men fick sitta och vänta i 3 timmar innan.. Sofie... haha nae vars dem timmarna gick dom också. Väl på subway tog jag kycklingmacka, mums! :) Efter att vi spenderat ungefär 2,5 timme sittandes där tog jag och Emma bussen hem och jag satte mig och försökte plugga SO igen, men gav upp det. Hon måste hjälpa mig med det där alltså! Har fixat lite renskrivning av minidansprojektet och ska göra lite engelska nu till SO YOU THINK YOU CAN DANCE! bara älskar det programmet! Har inte riktigt någon favorit än dock..


MUMS! 43 kronor för en macka och en dricka, inte lika stor som denna mackan då men ändå, mycket mat och väldigt gott!

I'm out!

(Nu prioriterar jag mig själv)


:)

Jag är mycket gladare idag, skolan kändes inte riktigt värd men det blev bra till slut :) jätterolig akrobatiklektion i slutet av dagen!! :D Jag vågade att pröva vilket för mig var stora framsteg, innan klassen hade jag aldrig gett mig på frivolt, handvolt eller något sådant men det var skitkul, svårt men skitkul! Har haft mer energi idag fast jag är trött så har nu ägnat de senaste timmarna åt en nk uppgift, ska bli såå skönt att bli klar!

jag har en sovande natty i soffan bredvid mig hihi. Nu blir det revolution! wei



Har ingen bra bild men bjuder på den här eftersom jag känner mig lite flummig :P haha

I'm out!

....

Jag borde ha insett att ibland måste man rensa ur vilka man litar på och vilka man lägger energi och kärlek på, det blir inte alltid som man tänkt sig, det här var strike three så nu har jag lite att fundera på! Så med det säger jag godnatt, eller okeej inte riktigt men skulle inte vara svårt att somna, det här tar musten ur mig ibland. Vill inte beklaga mig, måste bara få skriva av mig, vilket jag tycker är idén med bloggen.... aja, frustrerad är jag i alla fall..

I'm out!

Helg!

Nu är minidansprojektet avklarat så nu kan jag lägga ut bilderna :) det gick helt okej, bättre än förväntat eftersom irina varit bortrest en vecka. :) Här kommer bilderna.












Igår var det myskväll med massor prat och godis hemma hos maria. Det var trevligt förutom lite personliga angrepp :P haha nu sitter jag hemma hos Johan.. Har varit och firat min kära syster idag :) Imorrn är det skola igen....

I'm out!


FÄRG!

haha jaa den här dagen har varit underhållande vid flera tillfällen, speciellt när en av grupperna i klassen skulle göra sitt minidansprojekt! De skulle dansa i färg de lagt ut på papper, det var bara det att de bara täckt halva golvet med papper och när en tjej hoppade i en färgklick så sprutade det ut över nästan hela golvet, plus att de nästan halkade i färgen! XD Förlåt, det blir ett jättebra projekt, det var bara lite roande att se ;)

Hämtade även ut bilderna till mitt, sofies och Irinas projekt och dom är jättefina!! Det har vi gjort bra tjejer :D Efter detta blev det lite fix på stan, födelsedagspresent till Johans syster, hämta bilderna osv. Efter detta mötte jag upp Bella!! :D Vilket var riktigt kul, det var alldeles för längesen! Så vi hade en hel del att prata om och skulle behöva månader på oss för att få ur oss allt,men nu har vi börjat iaf ;)

Har tyvärr ingen bild som passar bra för idag, men det blir nån annan dag :P

I'm out!

Minidansprojekt

Jag och Sofie (Meeew och Kissekatten) sitter och jobbar med vårt minidansprojekt. Eller jobbar och jobbar men pratar om det typ :P Tänkte lägga in en bild lite i för väg om vad vi håller på med. Här är iaf en av bilderna vi ska använda.



Här är vår favorit bild, eller okej vi gillar dom alla, men detta är iaf en av dom.


I'm out!

The bitch is back!

Idag börjar nya säsongen av The Hills!!! :D Season 6. Dock är inte Lauren med vilket jag tycker är väldigt tråkigt, men säsongen kommer bli allt annat än det då självaste Kristin Cavallari är med istället och den tjejen vet hur man vänder upp och ner på saker!

Vem föredrar ni?

   
    Lauren Conrad                            eller         Kristin Cavallari?

Min röst faller iaf på Lauren även om jag hittade en väldigt fin bild på Kristin,  men det gäller ju inte bara det...


Nu börjar det!

I'm out!


Morgonpigg, skulle inte tro det!

Är redan uppe och har varit det ett tag fast det är helg! Inte min starkaste sida att gå upp tidigt. Det är ju dock lite lättare när man har något kul man ska göra och jag ska till simhallen med min systerson så det blir bra det! :D Få känna sig som ett barn på nytt, det är inte fel de! Så nu jaa ska jag ta en dusch och sen blir det frukost!

Det var allt för nu.
I'm out!

I'm back!

Jaha då var man tillbaka i skolan. Var inte så hemskt som jag tänkt, bortsett ifrån mornarna! Me don't like! Men det har gått bra, skönt att mjukstarta med en tvådagarsvecka, eller man borde säga en en och en halv dag.
Har dessutom fått plugga lite i skolan vilket var skönt, sånt som man annars skulle behöva göra hemma. Vi är klara med vårt minidansprojekt eftersom Ira den lilla .. haha nee vars har åkt till Skottland med robby en vecka.
Har idag umgåtts lite med Natty vilket var efterlängtat och sen mötte jag upp en annan favorit, min systerson :) Efter det har jag träffat pappa en sväng och nu sitter jag här framför datorn och slänger ett halvt öga på Let´s dance emellanåt. Sitter och väntar på älsklingen min som snart kommer hit efter sin träning. <3

Har inte planerat helgen så mycket mer än att det blir simhallen på söndag med Filip :D Skönt att få ta det som det kommer tycker jag nu när måstena börjar komma igen. Men nu mår jag riktigt riktigt bra och hoppas att det får fortsätta så ett bra tag framöver! 

Måste också få säga att jag har sjukt mycket träningsvärk efter chockstarten min kropp fick igår, från knappt någon träning till tre timmar, som inleddes med konditionsövningar och styrka!! Oh my! kan säga att efter att ha sett klassen och mig själv då så skulle det behövas oftare haha XD



Jag är taggad! Säger bara: En termin kvar, en termin kvar, en termin kvar!!! :D

I'm out!

WEEHOO!

Äntligen är jag färdig med en av de uppgifter som jag hade som mål att göra på lovet! Nu kan jag i alla fall säga att jag gjort något vettigt på lovet. :P Har ingen aning om jag har förstått uppgiften rätt, men det märks ju. Doktor Glas, helt okej bok, inget jag skulle rekommendera, men jag har läst värre. Men nu är den utläst! PUH!



Har gjort minidansprojektet detta lov också, har totalt arbetat typ 10 timmar med det så det är ju något mer iaf :) Vi jobbade i ett par timmar idag och nu börjar vi bli nöjda, inte helt men det ska ju inte vara ett allt för stort projekt så. Efter det tog jag en fika med denna saknade figur på bilden nedan! Mys mys! Kaffe och massor med prat!



Nu ska jag ta en dusch och gå och lägga mig för imorrn är det skola.. Vet inte riktigt hur jag känner för det. jag känner inte för det, men jag har inte lika mycket jag vill inte tankar som jag trodde :P haha

Godnatt folks!

I'm out!

just det!

Missa inte att Da Flow uppträder imorrn på stora torget klockan 16.00! Vet inte hur många som läser detta men ni som gör det, be there! Och ni som tycker det är för kallt, klä på er! Vi ska ju dansa :P


Missa oss inte! :)

I'm out!

Liten uppdatering!

Har precis kollat på Victoria's secret 2009 och säger bara: Finns det några vackrare? Enligt mig är vissa lite väl smala, men shit vad vackra dom är!!

 

Jag säger ingenting..

bara att here we go again, jag är tillbaka där jag på senaste har varit så glad för att jag inte varit... Men det går väl över.. 

I'm out. 

RSS 2.0