Dans

Shit vad lite dans det blir nu för tiden! Många lektioner blir inställda pga andra saker och koreografen jag jobbar med just nu kan inte repa på 3 veckor så har 3 lediga eftermiddagar i veckan.. Det är superskönt men är lite understimulerad.
 
Dock skönt att kunna göra lite annat. Har tagit tillfället i akt att stretcha och rehaba så mycket jag bara kan!
 
Så är i skolan lika länge men gör inte lika mycket.
 
Foto: Sanna Emilsson  Här dansade jag och tränade jag som mest. Den formen är ju borta haha.

Vår..

Jag hann med en löprunda innan vintern återkom iaf! Haha fy, hoppas det försvinner och våren kommer hit på riktigt igen!

Var inte superglad över att få plocka fram vinterjackan idag igen, men i efterhand så var det smart! ;) 




Ledigt!

Åh vilken skön dag! Har äntligen fått tag i ryggmuskulaturen lite så idag är träningsvärken där brutal! Skönt med bara en klackklass, som var sååå rolig! 

Sedan gick jag och Carola ut i solen en sväng och köpte med mig ett par löpardojor, supersköna men gillar egentligen inte färgen.. Hmm svårt det där! Men det är öppet köp i ett år så hinner ju bestämma mig ;) är dock lite sugen på att ut och springa nu när vi har lite lediga tider och när solen skiner! :) 


Snodde en bild från efter dagens klass som Malin tog på oss svettiga men glada!

BALI!

Åh hittade en mapp på min dator från resan till Bali 2009! Så härligt det var! 2 och en halv vecka på Bali. Det var min första stora resa och jag lärde mig en hel del även om vi bara var där i lite drygt 2 veckor! Från att ha varit livrädd för minsta lilla ödla så tyckte jag att de till slut var rätt söta! Däremot kackerlackorna var sådär trevliga!

Å magsjukan som en kompis fick var inte heller så trevlig!

Det var dock en riktigt härlig resa med många roliga utekvällar, dans, sol och härligt umgänge!

Yes!

Lyckades äntligen med en hyfsad tilt idag efter 3 år!! ;) det har gått åt ena hållet någon gång förut men idag var det bättre! Nu jäklar!

Att man kan bli så glad över en sån sak, men det är ju för att man nördar in lite på dans när det är det man gör hela dagarna ;)



Dem kan och ska bli bättre men det är en början!  :D

Sjunga!

Just nu har jag så sjukt mycket inspiration till att öva på sången! 
Jag vill dansa på förmiddagarna och sjunga hela eftermiddagarna! Det går ju inte, vi har för tillfället ingen sång alls i skolan! 

Men jag försöker ta sånglektioner en gång varannan vecka och sen där emellan stå hemma och träna själv! Det är ju sååå dyrt att ta privata sånglektioner! 

Det är dock ett tips man vill bli dansare och jobba med show eller kommersiella grejer, att sjunga! Man behöver inte satsa på att bli någon whitney Houston, men det kan vara bra att iaf testa, de flesta showjobben innebär också att man får köra eller liknande!

På de auditions jag varit på hittills så har det varit sång på alla! Så det kan vara skönt att iaf ha testat lite innan dess! 

Jag och fina Louise Gylling sjöng tillsammans på en välgörenhetsföreställning till förmån för Ung Cancer! Vi var 4 tjejer som jobbade fram en föreställning till vår vän som gick bort i cancer! 


Turné!

Nu i 3:an är det också mycket planering när det kommer till vår turné! Under 3 år så har de pengar vi tjänat in gått till klasskassan för att vi ska kunna åka på turné med vår avslutningsföreställningen!

Vi bestämmer själva vilka städer vi åker till och planerar turnén! Det vi inte bestämmer (men får vara med och önska om) är vilka koreografer som gör verk till oss. Annars bestämmer vi det mesta! Så det är vi mitt uppe i nu!

Vi kommer besöka Oslo, Örebro, Umeå, Göteborg, Linköping och Visby med föreställningen chapter number one!

Så håll utkik! 

Mycket planerande krävs när man ska resa 18 stycken men shit vad roligt det är! 

Den 17 maj är vi på Sagateatern i Linköping! 

Jennie Widegren!

Åh vad årskurs 3 är rolig på Balettakademien! Samtidigt är det lite svårt att hålla fokus på bara skolan när man söker jobb, gör auditions med mera! 

Det bästa är att vi har fått välja inriktning jazz eller modernt, det är nu bara sista perioden men då får man ha sitt ämne 4 gånger i veckan! :)

Vi som har jazz har haft Malin Emmoth i klackträning! Idag och på torsdag har
Vi Jennie Widegren! Det ska bli så kul! Har inte dansat för henne så mycket och det var flera år sedan sist! Håll en tumme för att det går bra ;) 



Foto: Anders J Larsson


Kärlek


Hur fina är inte mina syskonbarn? Den ena är ett par dagar gammal och den andra ett par dagar! <3 kusinerna! <3

Vilken helg'

Har haft en så härlig helg! 
Igår hade jag besök av min bästa Irina och hennes pojkvän i Uppsala! Vi käkade lunch hemma hos oss och sedan gick vi runt i Uppsala och kikade på domkyrkan, slottet med mera!
Så fin vårdag också! :)




Sen när de åkte så gjorde jag mig iordning för nästa besök, ett par vänner kom över för att titta på melodifestivalen  och dricka lite vin! Supermysigt! Sanna är ju sååå bra!!!


Idag var jag på en audition för ett cheerdanceteam vilket var superkul och sedan hade jag sånglektion! Jäklar vad jag ska sjunga i år! Nu: hem till sambon som varit bortrest under helgen! 

Tid med vänner fyller verkligen på med härlig energi! :) det enda negativa är väl att helgen går så fort ;) 





Vila!

Efter en intensiv månad fylld med resande och auditions (vilket har varit såå roligt och lärorikt) så är det ändå rätt skönt att få ladda batterierna hemma hos mamma och pappa i Linköping! 
 
Att jag kom hem på kvällen dagen innan min systerson anlände var ju inte heller helt fel! 
 
Att få bara vara och umgås med de människor som betyder mest gör mig lycklig och lugn i själen. De är mina största supporters och de är mina största idoler. 
 
 
 
igår blev det en syskonkväll med 2 av mina 3 systrar. Vi gick ut och åt och umgicks, vilket inte hinns med särksilt ofta så det var härligt att få prata av sig! :)
 
Nu ska jag återgå till att umgås med mamma och pappa! 
 
I'm out! 

RSS 2.0