blä

Varnar er för ännu ett tråkigt inlägg.

Måste bara få skriva av mig så blir det förhoppningsvis bättre snart. Jag vet inte varför det känns som att ingenting betyder nånting just nu, det går verkligen upp och ner hela tiden! Jag var på bra humör för en stund sen ju! Jag vet varför, men jag tycker inte att det är någon bra anledning..Fy på mig. Det som är bra är att min fina pojk är på väg hit snart så ska nog slänga med honom en order om att jag vill ha godis :P De här dagarna är det bara ett måste, ska nog sätta på kaffe när jag kommer hem för den delen också.

Varför kan jag inte bara göra klart PA:t? Jag är ju så nära att bli klar, varför inte bara göra det? Joo för då vet jag att jag kommer sitta och hitta saker jag måste rätta till och sitta här och inte vara nöjd. Men nu ska det in imorrn så bara att skriva klart det, lämna in det och hoppas på det bästa!

Aja, nu ska jag göra min beställning på hemleveransen ;P

I'm out!

SNART FYLLER JAG ÅR!

Pluggade nästan hela eftermiddagen och kvällen igår på PA:t fast jag insåg att det jag börjat på kanske inte är nödvändigt men bättre för mycket än för lite right? Satt ifrån fyra till halv nio då jag sprang ut till skeppet och kollade på LHC matchen, tog en öl och åt mat tillsammans med min syster och hennes famij. En timme senare var jag tillbaka hos pappa med ett gladare humör då LHC faktiskt vann! :D:D Tre på raken det är inte att leka med, nu blir vi farliga! Iaf hoppas jag det!

Fortsatte plugga till klockan var kvart i tolv och jag tyckte att jag behövde sova lite. Nu sitter jag och små fixar då jag känner mig alldeles för stressad för att dansa. Men har tänkt att gå på baletten med Magdalena om det är möjligt, vill inte att hon ska jobba emot mig sen när jag behöver be henne skriva ut massor med saker åt mig, så känns som det blir lättast så.

Annars idag blir det att fortsätta med PA:t, jag har gjort det mesta men nu ska alla bitar sättas ihop, något man tror går relativt snabbt men som faktiskt tar en hel del tid! Så nu ska jag äta och plugga vidare.

Snart kommer lite bilder ifrån FREDAGEN, INFINITUS!! :D

Imorrn fyller jag år! :D

I'm out

Tjatigt.

Känns som att min blogg består lite av samma sak jämt, men men det är så mina dagar ser ut just nu, förhoppningsvis blir det ändring på det snart!

Igår hade jag i alla fall mina underbart duktiga danselever och en riktigt bra träning med Da Flow :)
Idag hade vi PA-dag hela dan så vi petade på varann som bara den och gick igenom allt noggrannt så nu ser det bättre ut än nånsin! :) Vid halv två kom Corren på besök och fotade och ställde frågor så kolla efter det på fredag i Corren :)

Försökte tapetsera stan med affischer, men alla affärer är tråkigt och vägrar ha sånt så vi gick omkring ute i regnet och satta upp affischer! Anki och jag hamnade till slut på Mcdonalds med pommes och glass för min del, mums! Nu sitter jag med mitt PA igen och ska snart ta en bussfärg till Malmslätt där min käraste väntar. Så det är bäst jag äter så jag hinner duscha, packa och jaa äta. :P

Ni får inte missa INFINITUS på fredag klockan 19.00 på Sagateatern och inte heller Da Flow som uppträder i Filbytergallerian klockan 17.00! Jag förväntar mig att se massor med folk där!

I'm out!

Janne..

Har lektion med janne, alltid lika segt. Men nu har en halvtimme gått med PA-prat. Väl behövligt, men vet inte om jag riktigt har tid att tänka på det just nu, men det låter bra att vi får veta vad vi ska göra innan det är försent för en gångs skull. Så jaa vi får se hur det går..

Ligger efter i matten, wei. Ska koreografera en hel koreografi idag, borde plugga..  Jaa känns lite som en piss vecka faktiskt, men snart är det påsklov! (som iof kommer bestå av plugg) :P Aja, nu ska jag inte klaga mer:P

Jag har iaf tjänat pengar i helgen vilket är bra!

Back to school!
I'm out!

Friday!

Har ni sett vårt fina reportage i Extra Östergötland? :) Tyckte Louise gjorde ett jättebra jobb och satte ihop ett bra reportage om vår föreställning! :) Felstavningen på föreställningen struntar vi i ;P Skulle lägga upp en bild ifrån camen på reportaget men min dator vill inte riktigt så det får bli sen.

Skönt med helg, men blir jobb både imorrn och söndag och imorrn blir det även 3 timmars träning inför föreställningen för att sedan gå ut och äta med klassen :) (om det blir av vill säga eftersom alla är panka eller vill spara pengar) Det ska bli kul att jobba imorrn eftersom det är första gången, men jag är samtidigt nervös, vet inte om jag kommer göra bra ifrån mig och jag vill ha koll på att det jag gör blir bra..

Allt jag vet är att jag måste hålla...

Så mycket kul händer framöver och jag hoppas att jag verkligen kan njuta av dem, annars kommer jag ångra det resten av livet.

I'm out!

Teamwork!

Haha tack vare mitt och Irinas teamwork idag gjorde jag något jag aldrig trodde jag skulle göra, inte för att det är något så, bara väldigt annorlunda :P  Så nu är jag en erfarenhet rikare ;P Idag var Extra Östergötland och fotade och ställde frågor, och Ira och jag fixade även bilder och fakta till ett reportage i Linköpings Posten/Linköpings tidning.

Däckade totalt vid typ halv tio igår, helt slut, men nu kör vi på!

I'm out!

Dans!

Har precis haft danslektion med sophia, vilket var kul,men alla var väldigt trötta! Ska snart gå och käka, så fort nkn är slut. Vilket den är nu. Blir nog cioccolata eller hur det stavas. Sen blir det dans med syrran ett tag, sen ha danskurs och sen Da flow träning. Så mycket dans idag, vilket är kul :D

Fick PA tid imorrn vilket är välbehövligt vill jag lova, nu behöver alla verkligen köra järnet så jag hoppas att det blir så! Men det går bra för oss och hoppas på att få lite respons ifrån tidningarna nu också så blir det bra :)

Lite irriterad på små saker men det blir ju så ibland. Hoppas att det blir bättre snart, tuff tid för alla i klassen nu så behöver all bra stämning som bara går!

Slocknade typ halv nio framför tv:n igår, hur skönt som helst!

Inget kul inlägg men en liten uppdatering iaf!


Snart är det dags missa det inte!!

I'm out!

Helg!

Hade en riktigt lyckad kväll igår! Började hos Amanda och Tommy och deras inflyttningsfest vilket var mycket mycket trevligt, vi hade förväntat oss utgång men nästan alla tofflade så ut gick emma, marcus, jag och johan ;P ute mötte vi upp lite folk och dansade och tjattrade på platå hela kvällen :) Kvällens höjdpunkt måste ha varit när jag först ser dennis min föredetta lärare när han kommer fram och hälsar, och efter honom kommer min matte och naturkunskapslärare och handledare Tony XD

Det stannade inte där heller. När jag ska gå så springer jag på den ansvariga för dansprogrammet och danslärare och min andra danslärare, jag höll på att dö av skratt efteråt, dem är mycket trevliga så inget sånt, hade bara inte riktigt förväntat mig att se dom på platå en lördag, men livet bjuder på överraskningar ibland ;)


När vi såg den här bilden ifrån igår så förstod vi att folk ibland tror att vi är syskon :P Emmas bild :)

Trodde jag skulle jobba idag men blev inte så så det blir att slappa istället och ladda inför nästa helg då jag jobbar fredag, lördag, söndag :P haha

I'm out!

INFINITUS!

Igår var det exakt 2 veckor kvar till vår sista föreställning med klassen INFINITUS! Det kommer bli toppen, koreograferna har gjort ett toppenjobb! :D Nu är det hårdkörning som gäller och jag tror att alla börjar bli riktigt taggade, det enda som fattas nu är att det ska dyka upp folk på föreställningen också så se till att komma dit! Endast 20 :- och fika finns i pausen! Ni vill inte missa det!



Be there!

I'm out!

Skola!

Snart är det helg och nu är det sista spurten till helgen, tjugo minuter plugg kvar och sen PA träning och sen är det helg!! :D Ikväll blir det bio med sofie :) Blir att se Alice i underlandet, så hoppas att den är bra. Imorrn blir det fest hos Amanda med Da Flow och en hel del annat folk. Och tro det eller ej så ska min älskling med :)

Ska bli skönt med helg, men tror att jag ska jobba på söndag för att få lite cash. Nervöst dock när jag inte fått pröva på något. :P Hoppas på att få besök av syrran och hennes lilla söta dotter Savannah imorrn :)

Ska tillbaka till svenska uppgiften nu.

I'm out!

Information!

Idag har jag varit glad, en sådär lagom dag. Är helt slut nu dock så tänkte klaga lite här istället för att ge mig på folk i min omgivning :P Eftersom My trött = My sur ungefär. Nee vars men lättirriterad iaf.
Hade floorbarre på baletten idag, så himla nyttigt, men jag kan inte jobba för att jag får kramp direkt! Kul att ha balett med alla dansarna iaf :) Sedan hade vi teori och självklart så blir det prov på det, tack för den! En lektion som inte ens var planerad, sophia våga inte va sjuk igen! :P haha då blir vi överösta med grejer att göra!

Ibland bara förstår jag ingenting om någonting!


Jag hoppas att det här blir bra!

I´m out

JAZZ!

Har stått och gjort lite jazzmaterial så gott det går i lägenheten och nu är jag jättepepp på att dansa jazz!! :D:D:D Ska bli superkul!! Det var längesen jag dansade det utanför skolan och det ska bli skönt att bara njuta och dansa!


Såhär glad är jag för att få dansa jazz igen! :D

Nu ska jag packa väskan med danskläder!

I'm out!

Nattbesök!

Sitter med PA:t lite iaf. Har precis sökt ett jobb. Gossip girl på i bakgrunden. Fick nattligt besök i form av Irina inatt (som sov på soffan måste tilläggas för att undvika feltolkningar) ;) Fick sms av Natty som var i skolan fast vi har PA dag :P Har cambridge sista delen ikväll. Ska ha jazzklass ikväll, hur det nu ska gå.. Missar min undervisning ikväll :( Men men snart är det klart iaf och det ska bli sååå skönt!



I'm out!

Kamel- Toe

Maria och jag tog oss igenom Cambridgetestet igår trots förseningar, dålig engelska och vissa andra störande omständigheter XD Efteråt tyckte jag att det var värt att fira att vi kan släppa skiten nu så det blev en cider mitt på ljusa dan, den ni! Det fick mig peppad och det som skulle blivit myskväll med sofie blev utgång med sofie, maria, emma, stephanie och anki! :) Riktigt kul kväll!

Idag har jag haft en sån där perfekt bakissöndag, eller en perfekt söndag överhuvudtaget. Vaknade, låg kvar i sängen och myste med min käraste, blev hungrig gick in på onlinepizza.se och beställde hem lunchen :P Och sen nästan bara legat framför tv:n hela dagen, okej varit en stund med Filip men annars har det varit lugnt! Så himla skönt! Den första dagen på jag kan inte komma ihåg hur länge, jag faktiskt är helt helt ledig och njuter av det för att jag inte behöver tänka på något idag!!  Best feeling ever! Det faktum att vi jobbar hemifrån imorrn med skolarbete gör inte saken sämre, då kan jag sitta med mina mjukisbyxor i lugn och ro och göra så mycket jag bara hinner!




En glad Maria efter Cambridge! ´;D

Fatta vad gött det kommer kännas nästa helg när alla andra ska göra testet men vi slipper! Puh! :D

I'm out!


Känns inte som helg!

Känns inte riktigt som helg idag eftersom det är Cambridge imorrn så jag ska upp typ 7 iaf :P Iaf skönt med slappdag i skolan. Efter skolan följde jag med nervösa Emma upp till tatueraren där hon skaffade sin första tatuering!! :D Skitsnyggt blev det och snacka om att jag blev sugen på en till!


In action! At viking tattoo!


Resultatet! Hur snyggt som helst!!  :D Bra gjort tjejen!

 Ska plugga lite engelska nu och sen blir det nog att kolla på Johans hockeymatch om jag hinner sen blir det godnatt för min del! Ska försöka hinna med att äta en fläskfilébit och beasås innan jag sover också ;) Fredagsmys!

I'm out!

INFINITUS!

Nu är det inte långt kvar, snart håller vi i 3D vår sista dansföreställning med namnet INFINITUS! Helt sjukt, och den kommer bli så himla bra!! :D Ni får inte missa det! Den finns på Facebook som evenemang nu så ni få som läser det här se till att gå in och bjuda in alla ni känner! Jag kommer påminna er så ni inte glömmer det! ;)

Ni vill inte missa det!





I'm out!


RSS 2.0