Gah!

Shit vilken fredag! Rep och fix inför showtime i Globen! Så mäktigt att få öppna Idol inför 13000 i publiken plus tv-tittarna! 

Att få vara med i ett av Elins nummer också! Så himla kul! Plötsligt glömmer man allt blod,all svett och alla tårar man lagt ner på träningen och slitet! 






Jag älskar helt enkelt att dansa! :D 

Blev dock sjuk direkt efter så låg nerbäddad i soffan hela dagen igår! Mår fortfarande kasst men lite bättre och idag är det dags för Fotografering inför CV-foto som ska upp på Balettakademiens vägg! 

Senare ikväll rep! Wish me luck! 



Idol!

Missa inte kvällens final! Förutom en grym final kan ni även se mig dansa loss i rutan tillsammans med de snygga proffsen och klasskompisarna! :) 

Kul! I 2 nummer är jag med, öppningsnumret och sedan i ett av Elins nummer! Tjoho! :) 

Omissbar tv som programledaren brukar säga! 

I'm out! 

Till dig vännen!

Den 19 november satte vi upp en hyllningsföreställning till en vän som för lite mer än ett år sedan gick bort i Cancer. Han var bara 22 år gammal och den människa med mest livsglädje någonsin!

För att hylla honom var vi 4 stycken samt hans pojkvän som bestämde oss för att sätta upp en föreställning till hans minne, då han var dansare! Vi bjöd in så många som möjligt av hans vänner att delta med något på scenen och vi blev ett härligt gäng!

Man fick i princip fria händer att hylla Robert på sitt sätt! Det var sång, många sorters dans och sedan klippte vi ihop klipp och bilder på honom som
Vi visade på en projektorduk. Vi hade även spelat in små klipp där nära och kära fick berätta om lite minnen eller en liten hälsning till Robert! 

För att denna hyllning skulle kunna göra skillnad bestämde vi oss för att skänka alla intäkter till UngCancer! 12 186:- fick vi ihop på inträde, fika och frivilliga bidrag! Helt fantastiskt! 

En sådan härlig känsla att få göra något så de som drabbas kan få bättre hjälp och stöd! Fuck Cancer! 

Det blev en helt magisk kväll, med en sorg i hjärtat men med glädje över allt vi fått uppleva tillsammans, det var så härligt att känna att han fortfarande ger oss alla så mycket! Den kärleken som fanns på teatern den kvällen kommer jag ta med mig för alltid! 

Vi skrattade och grät om vartannat, det var tungt att se hans pojkvän och en vän stå och sjunga låtar till honom varav en Robert själv hade börjat på när han var sjuk. Det var dock så fint och tårarna visste inga gränser! 

En underbar kväll och det bästa var att få dela detta med hans familj och nära vänner, att ge dem någonting i den tuffa tiden de haft! Samtidigt som det blev bearbetning även för oss! Härligt att kärleken till Robert för oss samman allihopa även om man på alla sätt önskar att situationen sett helt annorlunda ut! 

Vi är så många som älskar dig vännen! 



Jag och Louise Gylling sjöng en låt till Robert, en av dem som vi dansade till bakom Louise för många år sedan! 

Så glad att ha så fina vänner som är där för mig och som har så fina hjärtan! <3


RSS 2.0