Skor!

Jag har blivit skogalen på senaste tiden! Bara älskar skor! Har hittat älskade skor till bra pris också, ibland lönar det sig att vänta med inköpen! Mitt senaste köp var från monki och jag har kollat på dem länge och nu var det halva priset så då var jag tvungen att slå till! Dock gör inte bilderna dom rättvisa :S Men iaf här är dom!




Bilderna är från monkiworld.com
Jag fullkomligt älskar dom och eftersom jag inte har några stövletter sen innan  så är det alldeles utmärkt, plus att de matchar min nya väska med dragkedjor ;)

Mina nya darlings!

I'm out!

Dans!

Idag blir det lite dans, ska bli så sjukt skönt att bara få röra på sig! :) Har haft en skön och lugn helg, med lite återförening med gamla kära vänner vilket inte är fel! Sen har det varit lugnt vilket är så så skönt! För imorrn är det back to work!

Jag fick tusen frågor vad jag ska göra nu när jag har gått ut skolan och det är så skönt att säga jag vet faktiskt inte och trivas med det! Jag so vill ha kontroll och veta allt är faktiskt inte orolig alls, jag gör det jag vill utav de chanser jag får och det är underbart att ha den känslan! Jag kanske är kvar i Lkpg, kanske är i Sthlm, kanske bali kanske är ombud hos kommunen, kanske danslärare, kanske telefonintervjuare eller scanare :P


Vi får helt enkelt se vart livet tar mig! Det är en spännande tid som kommer!

I'm out!


Helg!

Gud va skönt med helg! Äntligen och så vet man att man har kort vecka nästa vecka och är ledig på midsommar WEI! Klagar dock inte, trivs alldeles utmärkt på jobbet än så länge! :D Tråkig uppdatering har det dock blivit, varit lite trött, inte van att gå upp fem :P

Igår blev det iaf mys med Bella <3 och vi mötte även mickan och några till och blev på stan ett tag längre än planerat, mys!

Idag har jag hjälpt till på DAnce in the citys avslutning och sedan bara tagit det lugnt. mår inte bra ifrån förkylningen än så det känns sådär.. Sov iaf över hos syrran häromdagen och gud vilken söt unge de har, helt sjukt! Jag vet att jag är partisk men hon är sötaste ungen som finns!

 
Bilder ifrån äldsta syrrans examens middag förra helgen :)

Men nu till något viktigare, idag är en stor dag och då syftar jag inte på kronprinsessans bröllop, det kommer jag till senare! Något ännu viktigare är att min käre far fyller år idag, stort grattis älskade pappa! <3

 
Älskade pappa!

Min pappa är världens finaste bara så ni vet ;)

Men till kronprinsessans bröllop då, känns som man måste nämna det en dag som denna trots allt..  Jag vet att min syster har korkat upp champagnen och suttit bänkad framför tv:n hela dagen ;)

Jag har varit sjukt trött på allt tjat om detta par som hållt på i månader och varit på löpsedlar nästan jämt.. (Finns det inte lite viktigare nyheter i världen?) Självklart är det stort och jag är jätteglad för deras skull, att de får gifta sig trots att han bara är en vanlig "svensson" från Ockelbo, men att vi ska betala så onödiga grejer är lite dumt tycker jag. Dock har jag läst mycket bra om dem de senaste dagarna som jag tycker om, som att alla blommor och sådant ska vara kravmärkt? om det nu kallas så på blommor och köras med mijlöbilar, vilket är bra.. Så fram till poängen, idag när jag tittade tyckte jag att det var fint och de bara lyste av lycka, så man kan inte annat än att vara glad för deras skull! Strunt i alla mina negativa kommentarer innan ;)


hd.se  Grattis Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel!

Nu väntar sängen!

I'm out!

Godnatt!

Nu ska jag mysa i min säng! Gosa in mig i kuddarna och säga godnatt! Imorgon ringer klockan vid fem, kvart över fem och då ska jag bege mig till första dan på jobbet, så wish me luck! I will need it! Hoppas jag mår bättre imorrn bara! Men nu ska jag inte klaga, utan bara njuta och krypa ner i min mysiga gosiga och sköna säng! Har haft en toppenhelg!! :D


Med denna bild säger jag godnatt och hoppas att alla sover gott sen inatt när ni går och lägger er:P För antar att ingen går och lägger sig så tidigt som mig ;) Men ska kolla på tv en stund..

Imorrn ska jag försöka lägga upp lite bilder på lite nyköpta grejer, bland annat visa mina sjuuukt snygga nya skor!
As I fade away! / My

Uppdatering!

Nu kommer lite uppdatering ifrån den här veckan som har varit! Den har innehållt studentmiddag, flakklädning och självaste studenten såklart! Nu har jag bara ett litet urval av bilder så mer kommer!


Mötte upp min käre far en snabbis innan studentmiddagen i onsdags kväll! <3


Tog lite egobilder innan också :P så blir det när man inte brukar ha tillgång till kamera ;) (Efter som ett as snodde den på Bali! :S)


Emma och Sofie och jag var först på plats på Storan, förutom lärarna som redan hade börjat partyt ;)



Ira var fin fast utan studentmössa! ;)


På torsdagen var det dags för klädning av flak, före-bild!


WEI! :D


Så sant som det var sagt! ;)


Vår interna sida med saker som ingen annan kommer fatta längre.. :(

Sedan var det dags för den stora dagen! Dagen D


Lite mörkt :P Tvingade mamma att ta ett kort, dock innan mössan hade hunnit åka på!


Champagnefrukost i sporthallen :P haha halv åtta på morgonen, så pigga har folk nog aldrig varit så dags tidigare!


Efter några glas champagne bar det av till skolan för foto och sedan till konsert och kongress där vi otåligt fick stå och vänta på att marchera in till tonerna av: när FU3, när fu3, när fu 3 marcherar in, då jublar hela skolan, när fu3 marcherar in!

Väl inne blev det spex och sånger med alla i skolan och nära och kära, tack alla för underbara spex! XD

Efter detta var det det allra bästa! Utspringet!
Vilken känsla att se alla välkända ansikten och massor av nära och kära stå där utanför och hurra för en! <3


Tack underbara ni! Emma, jonna, benjamin, emma, mamma, pappa, Johan och hans släkt tack så jättemycket för att ni kom! :D Ni är bäst! <3 Kan inte beskriva hur glad jag blev av att ha er där! <3 Och Emma du är för söt, fick ju nästan mig att gråta också! <3

Sedan blev det flakåkning och studenmottagning för att gå ut till Platå på kvällen! Mer bilder ifrån de kommer senare!

Grät inte en tår på dagen utan allt kändes overkligt och jag svävade på moln, tråkigt att jag inte hade någon röst bara, det tog ner humöret lite eftersom jag inte kunde skrika eller sjunga men det brydde jag mig inte så mycket om :P Men på kvällen kom allt över en och jag insåg att jag var tvungen att säga hej då till nio av mina bästa kompisar! <3 När anki och Stephie gick då började jag inse.. Då kom tårar som vägrade sluta och vi gick till burger king istället för att bara få prata och sitta.. Nu har jag ingen klass längre och ingen som kommer förstå mina kom igen nu dåå och punsch och hörrö du magnus och alla interna skämt vi har! Kommer sakna någonting hos alla och speciellt dynamiken vi har tillsammans! <3

Älskar er FU3D! <3<3<3

Nu är siktet inställt på att börja jobba imorrn, nu är man vuxen... på gott och ont. Känns som att det kommer mer uppdatering!

As I fade away! / My

WOHOO!

Har haft de sjukaste veckorna i mitt liv den senaste tiden, men gud va underbart det har varit! Ska käka lunch med pappa och sen kommer bilder och uppdatering!

I'm out!

RSS 2.0