Egentid!

Sitter i skolan och har egen tid på moderna danshistorian då vi har en uppsats att skriva, så sitter och letar information om Pina Bausch och Kurt Jooss, kan inte riktigt bestämma mig vem jag ska skriva om.. Kollade iaf igenom datorn som jag inte använt på sjukt länge och hittade en massa gamla bilder så här kommer en bildbomb med gamla bilder! Jaa, kan konstatera att jag byter hårfärg en hel del iaf :P Nee, nu ska jag fortsätta jobba lite! I'm out!

Tågresa!

Nu sitter jag på tåget "hem", Jaa hem till Uppsala, Linköping är ju fortfarande också hemma och kommer alltid vara!

Har haft en helt underbar helg! Har fått träffa hela familjen och njutit av god mat och sällskapet!

Mamma blev väldigt överraskad igår och jag tror hon uppskattade att vi var med henne och skämde bort henne lite en hel dag! :) vår fina mamma! Kvalitetstid, det är inte ofta man har det!

Nu har jag laddat batterierna lite med ny energi, den bästa energiboosten att vara hemma! Ska bara försöka förhindra förkylningen som är på väg tillbaka!

Lycklig som få är jag med en så fin familj och nu ska jag hem till min kärlek, kan inte bli bättre!

Bjuder på lite bilder från igår :)
I'm out!


Snart!!

Nu börjar de kännas lite hemma, titta vad som syns utan för fönstret nu :).

Jag vet att jag tjatar om min familj en hel del. Jag är en sjuk familjemänniska! Vår familj är långt ifrån perfekt, vi har massor med problem, men det spelar liksom ingen roll, för vi är FAMILJ!

Trodde aldrig att jag skulle välja att flytta ifrån dom, men jag lever min dröm! Bara att i drömmen skulle de också bo i Uppsala eller stockholm ;p

Uppskatta er familj! För mig är den det bästa som finns! Lycka!

I'm out!


Hem!

Åh sitter på tåget till Linköping, har lite
Mindre än en timme kvar! Sitter och lyssnar på Britneys album och bara njuter, älskar att åka tåg aka tvinga My att inte göra nått-tid! :D

Åh va härligt de ska bli att få träffa familjen igen! Jag saknar dom så att de gör ont!

Igår på jazzen hade vi avslappning sista tiden och skulle tänka på minnen som gav oss olika känslor. ALLA mina tankar handlade om familjen, då insåg jag att det faktiskt var på tiden att åka hem!

Ska bli speciellt kul att bara överraska mamma! :D


I'm out!


Tankar!

Har just suttit och läst lite bloggar, de som går i 3:an på samma gymnasium som jag gick på och insåg en sak.

Jag jobbade arslet av mig hela gymnasiet vilket resulterade i betyg som jag är väldigt nöjd med utan att försöka skryta. Men det jag tänkt säga är att det inte är allt! Har jag använt mina betyg sedan jag slutade, jaa, har de gjort någon skillnad? Egentligen inte..

Sen beror detta självklart på vad man vill göra men den ångest jag hade under större delen av gymnasiet var inget rolig och definitivt inte värt det.

Jag hade förut en extrem prestationsångest, när det kom till egentligen allt, och den gör sig påmind ibland nu också, men inte alls med samma intencitet! Å det är sååå skönt! Jag gör saker för min skull nu! Och det betyder inte att jag inte bryr mig om andra, tvärtom!

Ta tid för er själva och bara lyssna på er kropp, tro mig, ingen tackar er för att ni inte gör det!

I'm out!


Snart frisk!

Gud va skönt! Har varit ute och gått nästan en timme! inte i något supertempo men ändå! Det var så skönt att få lite frisk luft å bli lite piggare för ett tag. Unnade mig en latte på vägen hem mums! Vill vill va frisk imorrn!! Så de blir äta och sova ordentligt idag också! Åh vad jag har en hel del att se framemot! Det närmaste är att överraska min mamma som fyllde 65 år den 15:e. på lördag blir det överraskning för henne med två av mina syrror. Mamma tror ju att jag är kvar här uppe och hon kan inte gå ut på internet, hon vet inte hur man gör så ingen fara att skriva det här :) Ska bli så kul! och på söndagen får jag träffa min tredje syster och hennes lilla plupp i magen! Sen så fyller min kära pojkvän snart år, så planerna inför det har också börjat jobbas med. Sen föreställning i linköping! Å sen lov å sen att mamma följer med hit å sen är det snart jul å nyår å åååå.. Å vad glad jag är just nu för allt som komma skall! Saknar min underbara familj här uppifrån men snart får jag träffa dom alla. Jag är fortfarande en mammas och pappas flicka, pratar med dom båda nästan varje dag! De är bäst! Nee nu ska jag fokusera på att bli frisk så jag kan vara med på allt det här! I'm out!

Segt!

Har inte riktigt funkat att blogga med appen, så mitt inlägg från i måndags kom upp idag..

Vet inte riktigt om jag kan skriva mer om Britney. Vet inte riktigt vad jag ska säga ;p

Är hemma från skolan sjuk.. Inte direkt så roligt men mår mycket bättre idag så imorrn hoppas jag att det är dax igen! :)
Ska ge mig ut på en promenad så jag får lite frisk luft om ett tag. Just nu kollar jag på The bachelorette! :)

Bjuder på ett par bilder ifrån britneykonserten! Man kan se hur Ira och jag är såå förväntansfulla! Hihi

I'm out!


Britney!

Grym upplevelse att se Britney igår! Jag menar det är ändå Britney och hennes musik är grym! Hon hade en grym show, det jag tyckte var synd var att de inte var hon som gjorde att det blev en grym show..

Men jag tycker inte att hon förtjänar all kritik hon fått, men visst håller jag med, det är knappt godkänd.

Det som får mig att inte vilja såga det är att det ändå var så mycket Britney! Allt kändes som de ska vara på en Britneykonsert, hade bara önskat mig lite mer energi och power från hennes håll!

Men jag är Sjukt glad att jag ändå gick! :D

Sitter nu på tåget hem, mår inte så bra så ska hem och mysa ner mig i soffan.

I'm out!


Uppladdning!

Laddar upp inför Britney med japansk mat! Tjoho om 25 minuter börjar de eller förbandet iaf!

Weho!

I'm out!


Söndagsmys!

Myser framför gårdagens avsnitt av fångarna på fortet medan tvätten är i full gång :) taggad inför kvällen!

I'm out!


Födelsedagsmys!

Åh vilken bra dag jag haft! Mysfrukost med Johan, rep med Ira, emma, bena, pratstund med Elin och födelsedagsmiddag med Bella, Mickan, Malin, Ira och Mikael! :D

Är dock tråkig och är på väg hem nu istället för att hänga med ut, men känner att jag vill hinna koppla av lite innan helgen är slut, fredagen blev av omständigheter inte så avkopplande. Och imorrn är det städ och tvättdags samt att käka och gå på brittans konsert med ira och marina :D kanske borde lyssna på de nya albumet imorrn då ;p

Så morgondagen ser också riktigt lovande ut! Tjoho!

I'm out!


Grattis världens bästa mamma!

Måste ju ägna ett eget inlägg till
Min kära mor idag dagen till ära! Idag fyller hon år och inte vilket som helst utan 65!!

Världens finaste mamma och jag önskar att jag kunde vara där och fira henne idag, men men.. Hon ska iaf få veta hur underbar hon är!

Grattis världens finaste mamma!


Dans!

Sitter som vanligt på tåget till Sthlm för att dansa, men idag för att repa till benjamin piers del av da flows föreställning! Sjukt kul ska de bli!
Sen blir de födelsedagsmiddag med bella och ytterligare folk från lkpg och Ira så de blir supermys!

Känner mig dock lite sliten, har vaknat med påsar under ögonen två dar i rad nu, men det har ju sina förklaringar.

Har haft en sjukt bra vecka i skolan iaf, kroppen har funkat, förutom foten men kände att jag kunde jobba :)

Uppdaterar senare igen med lite nya bilder förhoppningsvis!

I'm out!


Finfredag!

Fredagar är finfredagar på ackis, för att vi någon gång under veckan ska tvinga i oss ett par tajta jeans eller nått istället för mjukisbyxor.

Måste erkänna att jag varit dålig på de, men idag har jag iaf jeans på mig, bättre än inget och inte vanliga jeans heller utan svarta med hög midja och gulddragkedja de ni ;)

Hade velat chocka folket och dyka upp i något liknande som på bilden, men kanske lite over The top för ett frukostmöte eller vad tycker ni?

I'm out!


Höst!

Jag gillar egentligen inte hösten, men hur mysigt är det inte inifrån soffan eller nu när solen skiner och inte är superkallt är det ju helt underbart att vara ute och gå. Gick till skolan idag också, är ju inte superlångt men ett par kilometer iaf :)

Älskar att få ta på mig mysiga sockar å mysa in sig i!

Underbart!

I'm out!


Nu funkar det igen!

Nu verkar det som att bloggen funkar igen, har inte gått att ladda upp några inlägg.. Det var iaf så kul att träffa några av dansfolket ifrån Linköping i helgen, emma och bena helt underbara är de! Saknar er så mycket så det är så kul att vi kommer ses en del nu framöver :)

En vecka med så mycket kul har jag framför mig, dans,mys, rep, födelsedagsmiddag, Britneykonsert! Awesome!!

I'm out!


Whitney port for bikbok!

Har ju glömt att visa min fina tröja från whitney ports kollektion för bikbok, har inte orkat ta någon bra bild. Invigde den i lördags och jag kan säga att jag är kär! Skönaste tröjan ever!! Så här kommer en halvtaskig bild som jag tog när jag kom hem efter en dag med rep och föreställning..

Jag älskar att den är så enkel men att den har olika struktur på själva tröjan och ärmarna!
I'm out!


Inspiration!

Shit vilken människa, första personen som lyckats inspirera mig på dessa möten. Jag pratar självklart om Mats ek!

Hans liknelser med saker I livet och allt runt omkring var helt fantastiska och ändå förståliga!

Även dåliga erfarenheter kan vara bra, så sant som det var sagt!

Nu balett!

I'm out!


Fredag!

Tjoho! Fredag! Känns inte som helg än eftersom det är 2 föreställningar och två rep kvar som jag ska ha i helgen, men är taggad! De ska bli så kul!

Idag har vi inspirationsträff i skolan och inte med vem som helst utan självaste Mats ek! Ska bli så spännande! Sen är det balett, jazz och sång på schemat för idag. Rep med underbart folk från lkpg och sen showtime!!

Rosa it is!

I'm out!


Show!

Jaa då har man en show för den här veckan bakom sig, fredag, lördag kvar. Sjukt kul att gå i skolan men samtidigt få stå på scen och inte vilken som helst, men vilken kan jag inte avslöja..

I helgen blir det även rep med emma,bena och Ira så en fullspäckad helg å det ska bli så kul!! :D

Jaa nu ska jag påbörja den lite fööör långa resan till Uppsala. Är väl hemma om en och en halv timme eller nått!

I'm out!


Awesome!!

Ni som känner mig vet att jag är typ besatt av The hills och The city! Har boxarna, har sett alla avsnitt! Nörd jag vet! Jag har alltid tyckt om lauren och Whitney för att de verkar som genuint trevliga människor som jobbar hårt och är grymma på det de gör!

Har alltid velat träffa dom i verkligheten.
Träffade idag whitney, eller träffade och träffade. Gick till lanseringen av hennes kollektion på bikbok och fick säga några ord ta en bild, kolla in kollektionen.

Awesome! Det är inte många jag skulle köa för att träffa, men Whitney är definitivt en av dom. Grym stil har hon och människan är ju grymt snygg!

Jaa så fick med mig något hem, eller kunde inte gå utan, men är sjukt sugen på en del andra saker också! Får visa vad jag köpte sen!

Tyckte synd om Whitney hon såg helt förstörd ut och fick sitta och göra grimascher( hur stavas de?) emellan bilderna! Men det är ju ett jobb..

Jaa nu har jag fått ur mig det! Hihi

I'm out!


Tjoho!

SL suger, även idag är tåget försenat, för tillfället cirka 20 minuter.. Var sjukt glad och avslappnad igår på dagen, inte riktigt lika glad på kvällen.. Började fundera en hel del. Ringde den som alltid får mig på bättre tankar, min älskade pappa!

Var och tog igen tid med min älskade ryss igår efter skolan och självklart blev det kanelbulle!

Idag har jag 2 ordentliga klasser vilket passar mig utmärkt, de närmsta dagarna blir tuffa med föreställningar på kvällarna och skola på dagarna! Så idag ska jag njuta!

I'm out!


Jag och kackerlackorna!

Tåget är i tid idag! Wei!
Åh vilken skön kväll jag hade igår! Brydde mig inte om något, duschade, åt, kollade på ensam mamma söker, svenska hollywoodfruar och somnade i soffan! Awesome!

Första lektionen idag blir näringslära! :)

I'm out!


Egentid!

Då har man klarat av en dag med modern danshistoria, balett, jazz och modernt! Dock var moderna så himla skön idag, avslappning/massage i början av klass borde göras oftare!
Stretchade efter skolan och är nu på väg hem!

Idag blir det egentid och mys i soffan med te och mörk choklad, måste hitta på nått käk med.. Mannen har ju skämt bort mig så är inte van att tänka på sånt ;p

Vill säga grattis till världens bästa Bella som blir 20 idag med!! <3 snart kan vi ses igen!

Nu ska jag skriva träningsdagbok!

I'm out!


BA!

Shit va kul de var i lördags! Drog ut och dansade med den äldre generationen till svensk musik på Göta källare! Dansade järnet! Blev donken på väg hem till Nicole och sen däcka i sängen!
Vaknade ett igår och drog mig hemåt.

Överraskade min pöjk med middag, lövbiff, potatisgratäng och creamy peppersås! Mums! Måste ju gottgöra att jag inte är världens trevligaste flickvän på vardagarna ;)

Nu är jag på väg till skolan så snart är mitt lite griniga, halvt otrevliga jag tillbaka! Hehe kan ju inte rå för att jag blir helt slut!

I'm out!


För vi ska dansa!

Tro de eller ej ikväll ska jag på fest! Inte för att jag kommer se ut såhär men tänkte bara visa er hur jag kommer se ut helgerna framöver, varannan iaf!

Trevlig helg!

I'm out!


RSS 2.0