Bye Sweden!

Hej då Sverige helt enkelt och hej Ayia napa! :D Imorrn klockan 9 sitter vi i bilen och är på väg till Skavsta, klockan ett går planet och sen stannar vi i Cypern tills måndagen därpå! Sen är det studenveckan! Helt sjukt! Idag är det 12 dagar kvar!

Tänkte lägga upp en bild ifrån Bali och visa på vilken bränna jag vill ha, men är för lat och klockan är för mycket!

Men ha det så bra i Sverigen mina vänner! Jag kommer sakna er!

I'm out!

Sex and the city

Ikväll ska jag och Sofie kolla på sex and the city 2, WEI! Som jag längtat!

Idag var vi i Söderköping på smultronstället och åt glass! MUMS! Sen blev det Steves och äta deras potatis, sen kolla på ettornas temaredovisning! Dom är så himla duktiga :) Och nu mina damer och herrar, hör och häpna jag har varit ute och sprungit, en kortis i och för sig, men ändå, börjar med kortisar och sen ökar! Ska försöka hålla igång det och om jag känner mig själv rätt blir det inte av om jag går ut för hårt, huvudsaken är att jag svettas och det gör jag!

Imorrn är schemat fullspäckat, frisören på förmiddagen, sen en sväng på stan, kolla på balen och sedan ut och äta med Johan och hans släkt! Mys! Söndag blir det dansworkshop i lyrisk jazz och packning för på måndag drar vi till Cypern! :D

Skulle lägga upp en bild ifrån smultronstället, men det funkade inte just nu så får bli senare.

Nu måste jag hoppa in i duschen!

I'm out!

SOL!

Har precis suttit ute i solen på balkongen och myst och fikat med min kära mor.  Hur skönt som helst! Måste ju lägga grunden nu för om 10 dagar bär det av till Cypern!! :D

Idag på danslektionen så gjorde jag och sofie en kupp. Vi fick själva välja i vilken riktning vi ville köra en kombination och vi gav MAria en liten privateshow för att hon satt och kolla på :D

Nu sitter jag  återigen med plugg, börjar känna mig lite tjatig, men snart så! Provet gick bättre än förväntat, frågorna var enklare än jag trodde. Nu är det istället presentation till engelska C som står på schemat, ska se om jag hinner umgås med klassen ikväll, det är mitt mål iaf, men det innebär att jag måste göra cirka 4 uppgifter de närmaste timmarna, värt ett försök ;)

Hoppas alla njuter av solen och värmen, helt underbart!

I'm out!


Puh..

Suck och stön.. Min hjärna börjar säga ifrån efter allt plugg och vägrar ta in mer vilket inte är så bra eftersom jag har prov om sådär 5-10 minuter.. Bra timing det där :P Igår fikades det med Emma, Natty och sofie en stund och sen blev det en liten shoppingtur, köpte 2 nagellack, två ríngar, ett par örhängen och ett hårband. Kollade även ut lite leggings som jag ska gå och köpa idag :) DEt var välbehövligt, det gjorde dock att en timme som jag skulle vara där blev cirka 3 timmar, men men lite kul måste man få ha!

Orkade inte plugga, så tog en äckelbild! ;P Ringarna syns inte så bra, nagellacket borde synas iaf ;)


Ursäkta min äckelbild, har inte gjort mig iordning så mycket efter dansen, tog bara en snabbdusch så kanske borde varnat känsliga tittare:P

I'm out (Wish me luck)


Film mani!

Åh, snart är det mycket kul som händer! Cypern, student, och Nya sex and the city!! :D WEI!  haha okej det kanske inte kan mäta sig med det andra men ändå.. Ska bli riktigt kul att se och det är något jag verkligen ser fram emot! Får ta ett maraton med sex and the city innan, sofie? ;) Köpte alla säsongerna till henne i födelsedagspresent så nu förväntar jag mig ett maraton ;)

Missa inte den största flashmoben i Linköping heller på lördag! Det kommer alltså vara ett "spontant" dansevent på stan. Klockan 10.00 är man då välkommen till Folkuniversitetets danslokaler på S:t Larsgatan 11, mitt emot frimis, frimurarehotellet. Där får man lära sig en enkel koreografi för att senare köra detta på stan klockan 13.00, MISSA INTE DET! JU FLER DESTO ROLIGARE! :D


Hoppas den är lika bra som ettan, älskar den filmen! :D

Nu tillbaka till pluggandet..

I'm out


...

Jaha nu vet  jag inte vart livet tar vägen, vet inte vad jag vill, bara att jag inte får göra det jag vill... Jag har ingen annan att skylla på än mig själv... Det går väl över förhoppningsvis. Tusen frågor i huvudet just nu, sthlm inte sthlm, resa inte resa.. Aja det märks.. Jävla skit känns allt just nu.. Inte direkt pepp på att göra allt jag behöver i skolan men har ju inte mycket till val just nu. DAnce in the city är iaf kul, och då kanske jag inte känner mig helt värdelös..

I'm out.

DANS!

Om tre timmar ska jag vara nere på FU och dansa med Monique och Shipy inför eventet senare idag i Norrköping. I samarbete med east fm och deras skivkontraktetet så gör dance in the city lite reklam och några från da flow plus jonna och daniel ska köra en ashärlig minishow med dans, kommer bli sjukt kul. Tycker det är så himla kul att få dansa någonting annat än det man är van vid, men ny inspiration och lite ny stil. :D Efter det bär det av till sthlm ikväll. Shit alltså jag är sjukt nervös,men jag fattar inte varför jag förväntar mig verkligen ingenting, men men har hört att det är bra att va nervös. Kan ju va lite nervositet för dance in the city giget också eftersom vi inte hunnit repa så där överdrivet mycket...
Att jag inte är i toppform känns inte heller så bra, men vad ska man göra. Ska ta dunderkuren mot förkylning idag som jag fick som tips av idrottslärarn, 2 apelsiner, en citron, 2 vitlöksklyftor, och en brustablett.. Ska slänga i lite ingefära också så får vi se om det hjälper!

Ska försöka ta mig i kragen och plugga lite under dagen också om det hinns med.


Får umgås med denna dam idag och imorrn och kansek söndag :)

I'm out!

Underbar helg!

Det är helt underbart att se sina elever stå där på scenen och bara köra järnet! :D De var så himla duktiga och jag kände mig som en stolt mamma :) Dock en helt sjuk helg då det var ungdomsföreställningen på lördagen, med michaeltema AOOW! Är lite överväldigad av allt som händer nu, det är så sjukt kul, vet bara inte riktigt om jag var beredd, men nu jäklar, nu kör vi! Om bara skolan var slut skulle det vara lättare, men jag vet att jag kommer sakna det när det är slut.. Sov hur många timmar som helst, så mitt beslut att plugga hemifrån idag var det klokaste på länge, som sagt är jag lite överväldigad så behövde bara få vara ett tag. Lite plugg har jag också gjort.

Jag är så himla tacksam och glad över allt, nu ska jag bara inse det och njuta av det!

I'm out!


Makt.

Jaha då sitter man i skolan och pluggar, borde egentligen ha sprungit på idrotten, men hoppas på att kunna göra det någon annan dag då min hals är fucked up just nu och nästa vecka är audition till Diambra så jag ska bli frisk tills dess! Surt dock om jag äventyrar mitt betyg på grund av det.. ska göra ett  arbete om Hitlers väg till makten, vilket är sjukt intressant men också väldigt väldigt omfattande!

Är i valet och kvalet, jobba eller hem och kurera sig? Tufft val då jag vill jobba då jag inte kommer kunna göra det på väldigt länge! dock har jag inte tid att vara sjuk just nu..


Aja får se vilket det blir, måste bestämma mig så jag kan ringa till jobbet annars.

I'm out!

RSS 2.0