Hoppas!

Jag har sen sist flängt runt på fler auditions och väntar nu på svar! 
Jag söker än så länge bara den typen av jobb som jag skulle vilja ha! Februari har ju bestått av en hel drös av auditions av olika karaktär! 

Jag har gjort bra ifrån mig på vissa, mindre bra på andra! Men jag har upptäckt att jag faktiskt tycker att det är roligt med auditions! Det är alltid nervöst men det är också väldigt kul! 

Man får nya utmaningar hela tiden och får pressa sig själv! 

Åh vad det är roligt! Nu hoppas jag också att några av dem ska gå riktigt bra också! Så håll gärna en tumme! 

Var igår på en audition i Oslo med Elin och Rebecca! Så kul! 


Köpenhamn!

Igår kom jag till Köpenhamn igen! 
Även denna gång för audition men idag var det audition för Wallmans! 

Det var så himla kul!!! Trots att jag mådde skit imorse så kom jag igång och koreografin var helt underbart rolig och det kändes ändå rätt bra! :) 

Sedan var det många timmars väntan  för sången precis som det brukar vara! Sången gick också bra (för att vara mig, det var min bästa sångaudition hittills och så kul!!). Hade så mycket adrenalin i kroppen och var i ett lyckorus! 

Mina tankar innan audition: varför gör jag det här?
Mina tankar under och efter: åh vad jag älskar det här! 

Så har haft en riktigt bra dag i Köpenhamn, sitter nu på tåget på väg hem mot Uppsala där jag är framme cirka 01.15! Tur att jag sovit en del på tåget! 

Bjuder på en bild från giget på Berns från den 7:e februari tror jag! 



Inte bli sjuk!!

Sitter på tåget på väg till en sånglektion! Dock inte hos Anna som jag brukar gå till, hon var upptagen idag så ska sjunga för Lena som har sång med oss i skolan!

Jag behöver hjälp med vilken tonart jag ska sjunga i på audition nästa vecka! Eller Jaa jag måste få spela in så jag har den så jag kan träna! :) 

Dock har jag haft ont i magen och mått illa till och från, men inte hela tiden, så håller tummarna för att det inte är magsjuka! Imorgon åker jag till Köpenhamn på audition! 

Flänger runt hit och dit men nu har jag iaf tagit fredagkväll och lördagen ledig och bara umgåtts med min älskade! Det behövde nog både han och jag! <3 

Igår åt vi hotellfrukost! Mys!


Alla <3-ans dag!

Vi hade en supermysig dag igår! När jag kom hem stod det rosor på bordet och tända ljus i hela lägenheten och 3-rätters med mina favoriträtter! Jag har bra tur jag! Det finns nog ingen som kan få mig så trygg, lugn, lycklig som Johan! Han känner mig så väl, han vet när han bara ska låta mig vara, när han ska muntra upp mig och få mig på bättre tankar, när han ska säga till mig att skärpa mig! haha Han känner mig nog bättre än jag känner mig själv! Han är en easy going guy och jag blir lätt uppjagad. Han är ekonomisk och jag är njaa inte riktigt lika ekonomisk... Han gråter väldigt sällan, jag gråter lite oftare ;) Han är världens finaste helt enkelt och jag är väldigt lyckligt lottad som har honom. Han är min totala motsats men ändå förstår han mig bättre än ingen annan! Kärlek! <3

Drömmar

Jag älskar att få inspiration, prata om och drömma mig bort till bröllop! Jag vet inte om jag kommer vara så lyckligt lottad att jag får gifta mig men det är något jag hoppas! Det är iaf väldig roligt att kolla på inspiration för klänning, tårta, skor, bordsdukning, Jaa egentligen allt! 


Hur underbara är inte dessa skor från Badgley Mischka?! 


När jag själv gift mig skulle jag älska att kunna hjälpa andra med deras bröllop! 

Jag känner ingen stress att gifta mig men samtidigt så har jag hittat den jag hoppas jag kommer att gifta mig med så det är det svårt att inte drömma sig bort lite! 




Att "misslyckas"

Jag tyckte det var jättejobbigt att misslyckas tidigare, men nu ser jag inte saker som inte går som jag vill som misslyckanden längre! 

När jag började på balettakademien började jag avsky diagonaler (när man gör olika saker över golvet oftast 2 i taget) för att jag kände att jag inte skulle lyckas göra allt då vissa saker var helt nya för mig som andra redan kunde! Jag stoppade mig själv för jag var rädd för att prova och inte lyckas!

Nu tycker jag helt tvärtom! Jag måste ju prova om jag ska kunna lära mig och jag kommer ju även om jag inte lyckas perfekt så kommer jag lära mig saker under tiden jag provar!

Så nu vågar jag kasta mig ut och utmana mig själv vilket är underbart! Mitt värde sitter inte i hur jag presterar även om det ibland känns så! 

Jag kanske inte är tillräckligt bra på vissa saker just nu, men jag kommer bli! 




Kärlek!

Jag hyser så mycket kärlek för min familj och de nära i mitt liv! Det är helt otroligt! <3 

Jag är så lyckligt lottad som får vara dotter till min mamma och min pappa, lillasyster till mina storsystrar, vän till mina vänner och flickvän och sambo till min pojkvän! 

Lägg då till att jag får dansa och sjunga om dagarna så förstår ni att jag känner mig rätt lyckligt lottad. 

Sen finns det ju självklart saker jag hänger upp mig på och saker jag önskar vore lite annorlunda, som mer tid för att umgås med de jag älskar, men att få höra att de är stolta över det jag gör, får det att kännas värt det! 

Jag får åka till Köpenhamn, Oslo och runt i Sverige för att prova lyckan på auditions (vilket än inte gett så mycket resultat så, men jag har lärt mig massor!) hur spännande är inte det?! 





Gah!!

Jag ska ut på ett litet äventyr! Jag ska flyga själv för första gången och åka till Köpenhamn och gå på audition! Några klasskompisarna kommer dit ikväll men det är först efter min audition! 

Jag var förut typ livrädd, men nu känns det skönt att någon mer är på plats senare men det ska bli rätt kul att åka själv, en lite utmaning till mig själv att se till att veta vart jag ska och göra allt själv! 

På senare tid har jag börjar älska utmaningar inte bara inom dansen utan även sådant som utmanar mig att utvecklas även som person (som även dansen gör). Förut hade jag så mycket prestationsångest och blev väldigt lätt ängslig. Så nu känns det mer som bring it on! Men hade ni frågat mig tidigare i veckan hade det låtit annorlunda ;)

Måste bara älska lösfransarna från fredagens gig på Berns! Tack Christopher Bergström för möjligheten!

 Håll en tumme att min röst återvänt tills i eftermiddag när det är sångaudition! 




Audition

Vi kom fram vid halv tio fick vårt nummer och sedan fick vi fördriva tiden tills klockan fyra, halv 5 för gå in till juryn köra en vers och en refräng och sedan tack och hej! 

Det är långa dagar och mycket tid för lite att göra, men det är så sjukt roligt!

Denna gång gick ingen av oss vidare, men det som var skönt var att jag kände att jag kunde ha kul! Förra gången hade jag sådan ångest och var så nervös att jag inte visste vart jag skulle ta vägen! Jag sprack och vart besviken på mig själv!

Just nu känner jag såhär: jag vet att jag inte sjunger helt fantastiskt men jag vet att för att bli bättre så måste man träna och försöka så jag har börjat ta dem stegen! Jag vet att jag har potential och jag ska ta de chanser jag får för att utvecklas! :) 

Glad men väldigt trött så sitter jag nu på tåget på väg hem till Stockholm/Uppsala! 

På söndag är det dags för nästa audition! :)




Våga prata om jobbiga saker, Ung Cancer

Jag läste precis ett inlägg på Ung Cancers Facebook, en elev ville att de skulle komma och föreläsa på skolan, ledningen sa nej för cancer är ett för känsligt ämne! 

Då tänker jag stackars dem som sitter och på ett eller annat sätt är drabbade (själva eller någon i deras närhet) när ingen orkar bemöta ämnet för att det är för känsligt och jobbigt! Hur ska denna människa då få möta stöd?

Vi människor är så rädda för att prata om saker som inte är positiva och jag tänker att det är ännu viktigare att prata om jobbiga saker!

Jag märkte själv när jag förlorat en kär vän i cancer att vissa inte ville höra om det för att det är jobbigt, men hur jobbigt var inte det för mig? Folk visste inte vad de skulle göra och ignorerade mig istället för att våga fråga. Alla är vi olika men jag behövde prata och gör fortfarande! 

Jag behövde älta saker om och om igen för att sedan kunna släppa det lite i taget! Dock pratar jag om min vän på alla möjliga sätt fortfarande och det är ingenting jag är rädd för att ta upp! Det är viktigt för mig för att han var viktig för mig! <3

Så våga fråga, det är det som betyder något, inte vad man svarar! Det finns ingenting som fixar till detta så bara var där och våga lyssna! 

Ta hand om varandra! 



Audition

Nu är jag och Carola på plats i Göteborg efter mycket om och men med ett trasigt plan. 

Vi ska göra audition för Cabaret Lorensberg! Vi fick en tid runt klockan två så vi har ett par timmar att fördriva! Idag är det sång och sen är det dans imorgon om man får vidare!

Kul!!

En laddad och pirrig Carola! 


RSS 2.0