Äventyr!

Idag sista klassen hade vi akrobatik! Något som jag tycker är sjukt läskigt! Dock vågade jag lite mer än förut och vi har börjat öva handvolter och liknande. Jag önskar bara att man hade lite mer energi över! Det är sista klassen så man är rätt seg!

Dock fick jag en kick idag när jag vågade så ska försöka fortsätta med det!

Sjukt nyttigt! :)

I'm out!


Tagga!

Hoppas ni mår bra!

Lördagen fortsatte ut till min mellan storasyster. Vi kom dit och fick höra att vi skulle åka, men vi fick inte veta vart! In i bilen och iväg in till Motala och restaurangen Balkan! Vi åt där en del när jag var liten så det var supermysigt! :)

Resten av kvällen spenderades framför hockey, avatar och Pippi långstrump, den senaste med gosande med finaste Savannah!

I söndags var det klädparty och minsta storasyrran Emma och Nellie kom också ut på landet ;)

Efter en lunch med mamma och pappa satte jag mig på tåget jag till Uppsala och min älskade sambo!

Myser nu med en kopp te och mörk choklad framför x-factor och laddar inför morgondagens 4 fysiska klasser!

Bjuder på bilder från helgen på Balkan!

I'm out!


Mys!

Jag myser för fullt i Linköping!

Har hunnit träffa min kära syster Emma med familj, fikat med Emma, Jonna och Irina och är nu på väg till syster nummer 2! Jag är effektiv idag! Så himla härligt att få umgås med alla!

Mycket kära återseende blir det och nu blir det mys på landet! :)

Bjuder på en söt bild på fina Nellie!

I'm out!

I'm out!


Hemma aaa aaaa!

Någon som kommer ihåg reklamen från rubriken?

Jag är alldeles straxt framme i Linköping och är så glad att jag snart får träffa min mor och far! :) ska försöka få tag i äldsta syrran med så har jag bokat in tid med alla syrrorna och vänner sen här helgen! Det blir ju toppen! :)

I'm out!


Njuter!

Just nu älskar jag att mina dagar kretsar kring dans, att jag hela dagarna får fokusera på det! Igår kom jag hem, koreograferade lite, stretchade ett bra tag.

Jag älskar att stretcha men ibland när man går en dansskola och bara dansar så vill jag göra allt annat än att tänka på det när jag kommer hem! Men just nu älskar jag det! :)

Jag ska ta vara på det! Idag är det endast 2 dansklasser och sen är det musikalrep resten av dagen. Lite jobb på det blir toppen! :)

I'm out!


Hjulningar, regn, möte!

Äntligen är jag tillräckligt bra för att kunna träna en del! :) så igår blev det modernt, balett och akrobatik! Jag är så himla feg, men vågade mig iaf på att hjula med en hand(aldrig gjort förut), prova på handvolt, den får jag nog öva på ett tag till tror jag haha..

Hade sedan möte med min mentor, alla tvåor och treor får tilldelat en yrkesverksam dansare som man ska träffa ett par gånger under terminen och få höra om deras erfarenheter.

Jag fick en supergullig tjej som heter Frida Söderström! Vi pratade i tre timmar och tiden bara flög iväg! Jättekul verkligen!

Så idag står fys, jazz, modernt och kontaktimpro på schemat! Jag är taggad!

Bjuder på en bild från introduktionen på nollningen!
I'm out!


Jensens!

Har haft en härlig helg! Har tagit det lugnt men har iaf varit pigg nog att umgås med folk! Mina fina barndomskompisar kom upp till Sthlm i helgen och så har jag ju bästa Bella som bor här nu också! :D

Mickan, Malin och jag gick på stan och shoppade lite, käkade lunch och sedan åkte vi på födelsedagsfest hos Bella!

Jag var mest där för att få träffa henne med sambo så åkte hem tidigt och utan alkohol så jag kan bli helt frisk. Fick sjukintyg av läkaren till på onsdag, men ska börja träna lite smått imorgon iaf, och sen öka! Är supertaggad men måste ta det lite lugnt så jag inte går tillbaka!

Igår käkade vi lunch vid vattnet och umgicks sedan åkte jag och lärde mig det jag missat i skolan! Nu, hem, duscha, äta, mysa, sova!

I'm out!


And I'm back!

Jag åkte till skolan imorse, men är tillbaka i soffan. Jag mådde tillräckligt bra när jag inte gjorde något men så fort jag började röra på mig så kände jag mig inget bra längre så fick ge upp.

Har iaf hittat en ny serie jag inte sett förut! Jag älskar ju The bachelor och har nu hittat en av tjejerna som var med, hennes egna serie! I like!

Så det är vad jag gör nu!

Krya på mig, Jaa jag ska försöka ;)

I'm out!


Söndag!

Är fortfarande inte frisk, hostar och mår inte toppen, men ska försöka gå till skolan imorgon ändå, kan inte missa mer.

Var iaf en bra sambo imorse då jag gick till affären precis utanför köpte grejer och gjorde pannkakor, nutella, jordgubbar och glass till brunch när
Min fina vaknade! :) så lite pluspoäng har jag nog tjänat även om det har varit det enda jag orkat göra ;p

Jag vill dansa!
I'm out!


Jag och soffan!

Soffan och jag är fortfarande bästa vänner, då jag fortfarande är förkyld och inte mår något bra. Dock tror jag att det börjar gå åt rätt håll!
Längtar efter att få träna igen och komma igång!

Det enda som är bra är att jag äter obegränsat med glass för halsen och att jag går runt i min nya mysiga tröja!

Är den inte mysig?!

I'm out!


Fortfarande sjuk


Samos forts.







Min fina! :)


 
Bara ett litet axplock av alla bilder, men bättre än inget! Åh va jag längtar tillbaka!
 
I'm out!

Samos!

Insåg att jag inte lagt upp några bilder från vår semester på Samos i juni. Sitter och tittar på dem nu och känner mig så lyckligt lottad att jag nu igen får vara sambo med denna finfina kille! <3
 


Den vill inte ladda upp fler just nu, men forts. kommer!
 
 
 

Buhu!

Ligger hemma sjuk, ont i halsen som bara den och genomsvett så fort jag gör någonting alls!

Ligger dock och samlar på mig inspiration, kollar ifatt på sytycd och känner mig lyckligt lottad att jag faktiskt får dansa varje dag! Kollar fortfarande på intagningsbeskedet från förra sommaren ibland och förstår nog fortfarande inte riktigt vad det innebär tror jag! Jag älskar det jag gör! Inte jämnt, men för det mesta! :)

Så när jag är tillbaka kommer jag vara full av insp.

I'm out!


Home!

Sitter på tåget på väg till Uppsala och vårt hem!

Ska bli skönt att kunna packa upp och lägga in saker och inte bo i en resväska! :) Använda vår soffa, få somna tillsammans, vakna tillsammans.

På tal om annat!
Varning för äcklig bild!
Kolla in blåsan jag hade under foten i torsdags! Jag kunde inte ens gå, det gjorde så fruktansvärt ont, så jag fick ta hål på den och sen har jag kunnat dansa! :D

Så går det när man slappat lite under sommaren ;)

I'm out!


RSS 2.0