Mitt sommarmål är avklarat!!

Tjoho! Jag har klarat mitt träningsmål för den här sommaren!
Jag skulle springa en mil! Ett stort mål för mig som tidigare sprungit 5 km och då var det riktigt bra för att vara jag!

Men häromdagen så sprang jag 7,6 km och sedan i torsdags kväll blev det en mil! Tjoho!!

Kanke inte är värsta målet för vissa, men för mig som har hatat att springa är det stort!

Dock har jag börjat tycka att det är riktigt skönt att ge mig ut! :).

Det är nog det bästa, att jag ser fram emot att dra på mig skorna, plugga in lurarna och bara springa!

Tjoho!


Tjatigt kanske men ärligt!

Jag är så lyckligt lottad som har så fina vänner och familj omkring mig! Att vara så nära dom och bara kunna springa över till en kompis eller till pappa eller så, det är en lyx!

Men jag tar nog tillvara på det bättre eftersom jag inte alltid är här!

Så har jag ju också träffat någon som utvecklar och utmanar mig som människa, men som samtidigt älskar mig för den jag är! Han är en bra kille den där Johan!


Tiden bara går!

Även fast jag nu har en vardag med jobb och så så tycker jag att jag hinner med mycket och dagarna bara försvinner!

När jag inte bokat in något speciellt så går jag över till pappa eller går ut och springer å så. Spelade lite Yatzy med mamma igår efter en Powerwalk! Tiden flyger förbi!

Har haft problem med höften/ryggen som vanligt men på ett litet annat sätt än tidigare. Så nu har jag precis varit hos naprapaten och knäckt och så! Ska nu tillbaka till jobbet! Ska nog låta dansmusklerna vila verkade det som..

Har iaf satt nytt personbästa i löpningen, men har ett annat mål i sommar så mer om det sen!

Bild: en väldigt trött My efter sin längsta löprunda någonsin!


Nytt kort!

Jag vet att detta låter som världens töntigaste grej, men det är roligt!
Pappa tyckte att det var en jättefin tanke när jag gjorde ett eget kort till Johan så självklart skulle han få ett när han fyllde i onsdags! Här har ni det!

Jag är ju verkligen en nybörjare men man måste ju börja någonstans!

Inuti står ju en personlig text, jag glömde fota innan så det får ni inte se!


Semester!

Härligt att få långhelg och tid att bara umgås med min fina! Att få lite ordentlig tid för varandra, något vi inte har på samma sätt nu när vi inte är sambos under sommaren.

Att få tid att njuta lite, av småsaker som i vardagen ibland går förlorade pga stress. Få umgås med vänner, prova nya saker och sova! Haha

Jag har hittat ett lugn som jag vill försöka bevara! Har haft så mycket kvalitetstid den här veckan så det ska jag ta vara på!

Att fira min pappa, gå ut och äta med
Min äldsta syster, spela kort med mamma och nu haft en helg ute på landet! Helt okej första jobbvecka! ;)


På väg hem!

Nu är vi snart hemma i Lkpg igen!
Har haft en jätteskön och bra helg.
Årets första dopp blev det igår.

Badade lite, som sagt fiskade, en del sällskapsspel och grillat! :)

Idag har vi sovit i flera omgångar, bastat och badat. Riktig bra avslut på vistelsen ute på landet! Bättre bilder kommer sen!

Det är ju rätt avkopplande på landet ändå, jag som förut mest oroat mig för djur och allt har nu kunnat slappna av!




Loftahammar

Vi är utanför Loftahammar på Johan (min Johans kompis) land! Vi har käkat frukost, åkt in till Loftahammar, handlat och fikat! Nu sitter vi vid vattnet och jag har precis prövat att fiska för första gången!

Johan/Ture fick napp och tappade spöet mot mig, jag får panik för fisken och han tror att jag får krogen på mig! Jaa så där står jag och hoppar och börjar böla i panik för en liten abborre! Så van är jag vid landet! Hahaha

Skönt är det iaf att bara vara här ute! Även om jag inte kommer ta hand om några fiskar!

Glad midsommar på er!


Gott!!

Nellie och jag har mumsat glass!
Å så gott! Vi har firat Nellies storasyster!


Gårdagen!

Johan och jag firade inte bara vår egen dag igår utan min fina systerson Casper fyllde även år så vi åkte en sväng och firade honom också :)

Härligt att ha nästan hela familjen samlad om så bara för en liten stund! Pappa fick också alla oss fyra systrar fångade på en och samma bild, något som är väldigt sällsynt!

Sedan åkte vi till Johans föräldrars hus och gjorde i ordning middagen! Men kvällen får ett eget inlägg lite senare!

Min söta systerdotter Savannah var så längesen jag träffade! De är ju bedårande allihopa! Syskonbarn kan vara det bästa som finns! <3


Min nya hobby!

Haha jag fick en idé att jag skulle göra ett eget kort till Johan tills igår! (Det blev väldigt tjejigt och sött men det ska ju synas vem det är ifrån!)

Så gick och inhandlade grejer och upptäckte att det var ju rätt kul! :) lite tantvarning, men det är okej ;) så det blir fler gånger!

Så det gjorde jag! Plus att jag stod och gjorde pannkakor och rårörda jordgubbar och så gjorde jag vår efterrätt till kvällen! Citronfromage och chokladmousse med krossade digestivekex mellan varje lager!

Toppade det med en jordgubbe och riven mörk choklad! Det blev en hit! Såå gott!

Så tjejen med det minsta tålamodet har börjat lära sig! Jag har väl lugnat ner mig lite :)




6 år!

Jaa så är det! Så länge har vi varit tillsammans. Det är konstigt för på ett sätt känns det som igår vi träffades, jag kommer ihåg små detaljer. Samtidigt känns det så naturligt att vara en stor del av varandras liv att det känns som att det alltid varit såhär och jag kan inte tänka mig att ha det på något annat sätt!

Å att fortfarande vara upp över öronen kär är underbart!

Bilder: vår första bild tillsammans och bilder från imorse :)


Överraskning på gång!

Är uppe med tuppen för att överraska min pojkvän för idag har vi varit tillsammans i 6 år!

Så stod och stekte pannkakor hela kvällen och fixade och donade! Så nu ska jag åka till hans mamma och pappa, packa upp frukost på en filt i trädgården och sedan gå upp och pussa honom godmorgon! Ska dock låta honom sova lite till, han har ju trots allt slitit hårt den här veckan och jobbat!

Bild: vilken snygging jag fått tag på! ;) <3


Dagen!

Har haft en väldigt fullspäckad men väldigt bra dag!

Började med att följa med på Irinas mage-rumpa-lår pass på gymmet! Hon körde skiten ur mig rent ut sagt! Haha riktigt bra pass med både styrka och pulsträning!

Sedan blev det att luncha med Emma och hennes söta lilla dotter Tuva! Prat och kaffe å en liten promenad! Härligt!

Nu har jag mött upp ett gäng vänner för lite planering av något som jag inte vill avslöja än men mycket blev gjort iaf!

Inhandlade sedan lite grejer till pappas födelsedag men kan inte avslöja vad!

Mycket hemlighetsmakeri blir det men resultat och vad jag gör kommer senare!

Bild på Irina, Tuva och mig från Ellaleens kalas! Foto: Rikard Isacsson


Ny hobby?!

Jag har hittat en ny hobby! Vad det är för något får ni se imorgon!

Vem trodde att jag en gång skulle bli pysslig?! Inte jag iaf! Men roligt är det allt! :)

Kanske har med att göra att min vardag lugnat ner sig, att jag fokuserar på en sak i taget istället för tusen olika! Jag gillar den lite nya tantiga men harmoniska sidan hos mig själv! :)


Resultatet kommer imorgon!


Avkoppling!

Jag älskar serier som är så okomplicerade som möjligt. Ingen tankeverksamhet ska behövas för att hänga med i handlingen eller klura ut något! 
 
Jag tycker om många serier till en början men tröttnar ganska fort när det ska vara så mycket intriger och drama hela tiden! Everyday life's är det bästa att följa enligt mig! Självklart vet jag att allt inte är på riktigt, men det är så skön avkoppling att bara se folk göra det vanliga! 
 
Jag kan kanske inte säga att serierna i sig är bra, men det är bra underhållning och skön avkoppling att kolla på. 
 
Här kommer en lista med några av de många jag sett! 
 
1. Keeping up with the Kardashians (och alla spin-offs så som Khloe and Lamar, Kourtney and Kim take New York, Kourtney and Kim take Miami osv.) 
2. The hills
3. The city 
4. The Audrina show
5. Melissa & Ty
 
Jaa listan skulle kunna göras lång! Nu var det längesen jag kollade på The Hills och The city men jag har sett varje avsnitt för många gånger! 
 
Senaste serien jag börjat kolla på är:
 
 
Jag blir helt enkelt fast för att det är så enkelt! Att kläder och så 'är en del av vissa showerna stör ju inte heller ;)
 

Torsdag!

Fick idag besök av min "mellanstorasyster", gick på Ikanohuset en sväng och fixade lite ärenden, sånt där tråkigt som måste göras, men även lite spaning på kläder såklart! Hängde med henne hela dagen och vet ni vad mitt bästa inköp blev? 
Min "mellanstorasyster" Åsa och hennes sambo! 
 
EN PILATESBOLL! Brukar använda den vi har i träningsrummet på skolan endel, men mest när jag går på gymmet så är det en favorit! (Även om jag bara går på gym under somrarna) Så bra att få jobba med stabiliseringsmusklerna! Bra för bålen! 
 
Annars har jag fortsatt planera sådant som är hemligt och ska slänga mig i soffan och kolla på lite serier nu ikväll tänkte jag. Sista möjligheten jag har innan jag börjar jobba på måndag för helgen blir fullspäckad! Bara massor med roliga saker, men ändå fullt upp! 
 
Tänkte dela med mig av mina måste ha nu i sommar! plus en balansbräda/platta som blev kvar i Uppsala då jag hade för mycket packning för att få med mig den! Dansmusklerna får ju inte försvinna helt! 
 
 
 
Dock är det skönaste att inte behöva gå upp och träna varje dag! Man kan välja vad man känner för! 

Sommar!

Har haft ännu en ledig och väldigt bra dag idag! Fikat med Sophie, fixat lite som är hemligt just nu men kan visas senare! Sedan blev det picknick med Irina och Rikard! 
 
Satte oss i en park i solen med lite tilltugg, vattenmelon, vindruvor med mera! Mums! Så prat, skratt å njuta av solen! Härligt att kunna träffa min fina bästis lite oftare! :) 
 
 
Igår var jag och fikade hos min halvsyster och hennes man med mamma och pappa! Riktigt mysigt! Sedan hängde jag i solen med min äldsta syster och hennes äldsta son! En riktig lyx att ha dom så nära! 
En suddig bild, men den får duga, härligt med en bild med pappa iaf! 
 
Åter till mitt just nu hemliga lilla projekt (som egentligen bara är spännande för en person haha)
 
 
 
 
 

Att vara särbo fast inte frivilligt

Jag och min kära sambo är inte längre sambos, inte över sommaren. Jag saknar det redan, att inte vara bland våra saker, inte få en puss när man vill, inte bara ha varandra nära och mycket mer! 
 
Det är nog samtidigt nyttigt att vara ifrån varandra och få sakna varandra lite, så man inte tar varandra för givet och bara kommer in i vardagslunken. Jag gillar ju att ha en vardag tillsammans dock.
 
Jag uppskattar små saker nu när jag inte längre får dem. Så det är nog en bra grej ändå.
 
Vi har mycket kul ihop, ett bra team! <3
 
 

Fortsätter njuta av ledigheten ett tag till!

Gårdagen fortsatte med sommarfest i Vidingsjö motionscenter för min ena systerson. Jättehärligt med solsken, grillning, tipspromenad och en hel del skratt! Sedan kvalitetstid med min kära mor! 
 
Idag blir det att ta dagen som den kommer, vilket enligt mig är det bästa med att vara ledig! Träningen för idag är avklarad. Det blev en löprunda nu på morgonen och sen så ska jag ut och gå med mamma sen. Måste inhandla lite galgar så jag kan packa upp mina kläder ur väskorna! 
 
Härligt det här att vara bland nära och kära! 
 
Har inget att klaga på för tillfället! 
 
 
Bjuder på en bild från en annan härlig kväll med ett trevligt gäng! :)

Härliga dagar!

Efter tågresa hem, bytte jag om, åt en sen lunch med min kära mor och kollade på prinsessbröllopet! Bytte om och åkte på grillkväll/25-årsfest hos Bella och vilken härlig Reunion!

Där var nästan alla ansikten från vänner jag saknat, en stor del iaf! Massor med glada återseenden och bebisgos!

Idag träffades vi igen för att fira Ellaleen som fyllde 1 år!

Innan hann jag möta upp syrran och hennes dotter och mamma för lite shopping på ikano och lite käk! Härligt återseende med härligaste Nellie också!

Så har haft 2 riktigt bra dagar här hemma och fler blir det! :)

Det här blir en bra sommar!


Städa, städa

Vi har de senaste dagarna tagit tag och gjort en riktig storstädning i lägenheten! Det var välbehövligt!

Så idag är det det enda som hunnits med förutom en löptur.
Däremot hade vi en trevlig kväll med vänner här på grillkväll igår! :)

Grillning, massor med snack, lite singstar, en riktigt bra kväll helt enkelt! Imorgon bär det av mot Linköping! Så sista kvällen som sambos idag:(

Sommaren är här!!

Första sommarlovsdagen!

Så härligt med sommarlov! 
 
Skönt att ha en heldag idag att bara kunna göra vad jag kände för. Förflyttade mig från sängen till soffan och kollade på serier, stekte lite pannkakor, gav mig ut på en powerwalk, gjorde lite styrka, handlade mat och har lagat matlåda till sambon nu och återgår nog till serierna ;)
 
Ska njuta av de här dagarna nu och ta det lugnt innan jobbet börjar. Så skönt att få ta dagen som den kommer! Älskar att jag får lite tid att varva ner och ta vara på små saker! Så som de fina blommorna jag fick från en av koreograferna som står här hemma och det luktar så gott i hela lägenheten! 
 
En till bild från skolavslutningen på fina Cicci och mig! 
Att en så liten sak som en blomma kan göra en så glad! (notera den snygga vasen också haha)
 
 
 

Dans, så mycket mer än rörelser!

Helgens föreställningar har varit så underbara, men precis som alltid är det inte bara kul. Man är nervös, vill prestera, saker går inte alltid som man tänkt sig och så vidare. Samtidigt är det det jag uppskattat i helgen, att dans är en livekonst som uppstår i nuet. Det är inte vad som gick bra på repet igår utan det är det som sker på scenen och i mötet med en publik. Jag försöker att utveckla mitt sätt att se på det och jag har kommit en bit på vägen. Det betyder dock inte att jag inte vill göra mitt bästa och se till att prestera utan att jag även försöker vara närvarande i stunden och njuta och dela med mig, för det är då det kan beröra! 
 
Under den här instuderingsperioden har jag lärt mig massor då den varit tuff på ett helt annat sätt än tidigare med två helt skilda koreografer och processer! I en av processerna har jag fått tid att hänga med, känna av, reflektera, analysera och mycket mer och i den andra har jag tvingats kasta mig ut i något som varit helt nytt och okänt! Jag har fått pressa mig själv och upptäcka nya saker hos mig som dansare och person, och det har varit fantastiskt! Så även om båda föreställningarna inte gick kanske exakt som jag hade velat så har hela processen gett mig så mycket att det inte gör så mycket! 
 
En väldigt suddig bild från föreställningen, men den påminner mig om en annan bild som betyder mycket så den får en plats här iaf. 
 
Jag har utvecklats massor och det är något jag tar med mig i framtiden och fortsätter jobba på. 
 
Helt fantastiskt att få stå på scenen igen iaf! 
 
Nu: SOMMARLOV! 
 
 

Veckan som gått!

Denna vecka har varit den sista för terminen och den sista för mig under andra året på Balettakademien! När jag kommer tillbaka i höst så börjar jag mitt sista år! Helt sjukt! 
 
Under veckan har vi haft repetitioner inför föreställningarna som var i helgen, ljussatt, haft genrep, finslipat och ändrat en del! Stunder i solen har vi också hunnit med! 
 
i fredags var det skolavslutning samt diplomering för de som gick ut trean! Man blev rörd och glad för deras skull och lite svårt att ta in att det är min tur om ett år (bara man får vara frisk och så skadefri som möjligt, ta i trä). Vi började avslutningen med en sång om deras tid på ackis och sedan en film som innehöll ett bildspel från deras tre år på ackis samt ett spex om deras cv-bilder. Det blev lyckat och det var en dag med massor känslor! 
 
Vi klarade tvåan!! 
 
Efter det var det dags att bosätta sig på Dieselverkstan för helgen! 
 
Grattis alla diplomerade dansare från Balettakademien! Ni är bäst! 
 

Har hunnit med så mycket!

Å har så mycket att berätta! 
 
Fortsätter med P!nks konsert! Det som gjorde det extra bra var att jag innan konserten fick möta upp två efterlängtade vänner från Linköping! Ira och Bena! Så härligt att få tjattra lite, äta ihop med Iras syster och hennes kompis Lisa för att sedan njuta av konserten i sällskap av min kära sambo! 
 
Pinks nya album är fullt med bra låtar som får mig på ett bra humör när som helst! 
 
Efter det har det varit repetitioner i skolan, och i onsdags gick jag och Ellen från klassen på en konsert till med ingen mindre än självaste Beyoncé! Fantastisk show och vilken stjärna! Lite rörigt emellanåt i låtarna men fantastiskt! Jag ser upp till Beyoncé som människa och den talang och det hårda jobb hon lägger ner! Shit vilken dansare, entertainer och sångerska hon är, dessutom en stark kvinna och förebild! AMAZING! NÄr hon sjöng Love on top och höjningarna bara avlöser varandra! GRYMT! 
 
SÅ det var en lyxig vecka med en hel del nöje! å en hel del hårt jobb med det tar vi i ett eget inlägg! 
 
I'm out! 
 

RSS 2.0