Vilken dag!

Åh vilken dag jag kommer ha! SKa skypa med min absolut finaste och sedan ska jag träffa världens bästa bella! Lägg till lite slappande framför tv:n innan dess och min dag är perfekt!

Igår blev det en spontantripp ner till stan, var meningen att jag skulle stanna hemma men syrran fick med mig och spela biljard och ta några cider med henne och hennes pojkvän vilket var trevligt! :) På dagen träffade jag dem och kollade på deras nya lägenhet och sen lunchade jag med Johans föräldrar vilket var mycket trevligt :)


Bella min gamle goda vän ;) Alltid lika kul att träffa henne! :D

I'm out!

SKola!

Nu har man haft lunch, sången är avklarad och gick bättre än förväntat! Steppen var skitkul! Och nu har vi en klass som kan bli jätterolig, eller hemsk beroende på vilket humör han är på ;P Men utmanande är den iaf! Modern jazz klass! :D

Sen ska jag skypa eller chatta med min finaste!!

I'm out!


Hurra hurra!

Idag fyller min älskade vuxen! Han är för tillfället i hong kong så har fått gratta honom via nätet och sms, väldigt personligt ;p men vad ska man göra? Han måste iaf ha haft en oförglömlig 20-årsdag och det är han värd!


Haha, älskar bilden! Jag tänker tillbaka på våra dar innan du åkte honey, de var helt underbara, du är underbar!

Jag önskar dig den bästa dagen någonsin!

Jag älskar dig!

Bakisdag!

Jaa söndag är en riktig bakisdag, även fast jag inte är särskilt bakis från igår, men lite seg är man allt ;P Tur att man inte har pizzerian utanför fönstret längre, eller skrev jag tur, jag menade otur ;) Har bara slöat hela dagen, kände att jag behövde det, har övat lite på sången.. Får se vad det blir på onsdag.

Har nu börjat göra mig iordning, ska på personalmöte på jobbet. Sen blir det en överraskning så vi får se vad det är för nått :) Så jag har blivit beordrad att inte komma i joggingbyxor så hade inget annat val än att göra mig lite iordning ;)




Jaa ni egobilder i webcam, herregud.. men men tänker att det iaf kanske blir lite roligare om bloggen innehåller några bilder även om det inte är dom roligaste heller ;P Ska försöka lägga upp lite bilder på lägenheten med, ska bara fixa en kamera ;P

Nee nu är det tillbaka till soffläge och en kopp te innan jag drar mig in mot stan ;)

Hur har er helg varit? Jag kan ju inte ringa er alla som jag tycker så mycket om!

I'm out!


Lördag!

Ska dra mig mot jobbet, jobbar två till sju idag och sen blir det direkt till klassfesten, får fixa mig där.  Igår blev det mys med mina rumskamrater ;) Och Tim vilket var mysigt, då vi knappt spenderar någon tid tillsammans fast vi bor ihop!  Hatar vädret, men men vad gör det, idag är jag glad ändå!


köpte mig en blus för ett tag sen, som jag tänkte lämna tillbaks, men blev inte så så nu är det bara att börja använda den. Älskar den, men den är väldigt olik allt annat jag har, men det är väl det som är tjusningen. Så idag får den invigas! Ikväll blir det partyoutfit på riktigt, klänning och klackar! det var ett bra tag sen!

Nee nu måste jag dra mig, måste ju ladda upp! Jobbar med chefen och ett par andra som jag inte jobbat så mycket med så det blir spännande! Wish me luck!

I'm out!


Enkel espresso, cappuccino, latte macchiato, ångvispad mjölk.

Jobbet tar energi och jobbet ger energi, skolan tar energi och skolan ger energi, saknaden tar energi och ger energi.

Har precis varit duktig och lagat mig en ordentlig matlåda tills imorrn! Potatismos och köttbullar! MUMS så himla efterlängtat! Har inte ätit ordentlig husmanskost på länge, det som är det godaste som finns!! :D

Träffade efterlängtade Emma och Jonna i helgen och äntligen har vi kommit fram till ett datum då de kan komma hit, även om det är alldeles för långt fram egentligen :P Blir alltid glad av att träffa dem!

Fick låna ett par steppskor av Jonna så idag ni har jag tagit min första stepplektion med riktiga steppskor XD Ni skulle bara ha sett mig, då hade ni haft kul! ;P Jag har fått sjuk respekt för steppdansare!



Vår lärare är helskön och gör stepp sjukt mycket roligare än vad jag trodde det skulle va, även om jag hade en skitdag när det gäller dansen idag, men det får man ha..

Nee nu väntar mer vuxensysslor så som disk ;P haha

 I'm out!


Let me play with you.

Jaa vilken underbar dag! Vaknade utvilad för en gångs skull, vilken bra start! Åkte till skolan, hade balett vilket är sjukt nyttigt och ger resultat, ibland iaf ;) SEn hade vi den roligaste klassen på länge! Commercial med Dan! Shit vilken  rolig klass alltså, skönt att slippa lite av teknikträningen och dansa! Var sjukt nervös innan då Ira visat mig klipp från deras klasser på hans koreografier och vi körde en av de som hon kört och de är så detaljerade och snabba, men helt underbart roliga! Så jag försökte köra järnet och svävade på moln till jobbet tack vare lyckoruset! Har klass med honom imorrn igen :)

Sprang till jobbet efter en snabbdusch och det var ganska mycket folk vilket är kul. Det kan ha haft  något att göra med att kön in till skrivaffären som ligger mitt emot jobbet var helt sjukt lång då Håkan Hellström satt och signerade sin nya skiva. Åh herregud, ni som har hört mig prata om honom någon gång vet vad jag tycker, vilken hysteri!

Har nu precis kommit hem från jobbet och ska ta mig något att käka.


Typ såhär glad var jag efter klassen idag! Det är såna här känslor efter en klass som gör att man dansar! Helt underbart!

I'm out!

Förlust!

Just den, ingen intressant uppdatering nu heller, men en uppdatering iaf :P

Jag har tappat bort min älskade halsduk!! OH NO!


Den är saknad!! Har inhandlat lite nya grejer, en ingen ny halsduk, vill ha tllbaka den här!!! Och en ny i så fall :P

I'm out!


Update.

Jaa kanske dags för en liten uppdatering. Blir inte så mycket av den varan då jag har typ en timme om dagen jag kan göra exakt vad jag vill... :P Men jag har det bra här i Sthlm, börjar med nya grejer på jobbet så känner mig precis lika förvirrad som i början nu, ´haha nee inte riktigt kanske. Har skola och jobb om  dagarna, så tänker skona er lite från mitt tjat (om nån nu ens skulle läsa:P).

Hade steppklass för första gången idag, var faktiskt roligare än förväntat och svårare! Shit alltså! Jobbar med motivationen och det känns bra! Imorrn står lite commercial på schemat för första gången så det blir spännande! :D Balett också, jag ÄLSKAR balettlektionerna! Speciellt stången! Äntligen får jag chans att verkligen jobba på det grundläggande jag saknat! Eller jaa saknar.

Önskar bara att man hade lite mer tid över så man kunde repa dans och sång.  Men men jobbet är jätteroligt och Emmie som jag oftast jobbar med är helt underbar!

Jaa lite roligare uppdateringar kanske det blir sen iaf ;P

I'm out!


Jaa..

Ibland bara 'ändras det så fort.. Har varit nöjd med dagen och sen helt plötsligt blir jag skitsur när rumskompisarna kommer och vill diskutera en sak. Vet egentligen inte varför.. Bara att ibland behöver man bara va, och det har nog varit lite för lite sånt på senaste tiden. Veckorna går åt till att jobba och gå i skolan vilket jag tycker om men som man ändå önskar att man fick ett break från ibland. Jag vet inte riktigt.

Elin har iaf varit här i helgen och det har varit sjukt kul! :D Helt sjukt att vi inte känt varann så länge men ändå känns det som vi varit kompisar hur länge som helst.

Har handlat lite i helgen och har lite mer på inköpslistan! Det är farligt att gå på stan, men shopping kan va medicin ibland ;)

Var på en dansföreställning idag, delad scen på balettakademin, flera olika verk som visas samtidigt eller jaa efter varandra, det var sjukt bra och väldigt inspirerande, Marie Carasscos verk var sjukt bra! Och vår lärare Sandra Vahter var grymt duktig!


För mitt humör ikväll..

I'm out!

WEI! Tv-kväll!

Nya desperate Housewives och Cougartown alltså hel kväll framför tv:n! Efter en lång dag i skolan och sen jobbet! Gick upp tidigt för att hinna till vårdcentralen och ta lite nya prover innan. Pratade med bästaste Elin också som kommer hit på fredag!! :D :D

Det är så himla skönt att dansa för sin egen skull, något jag lärt mig här och försöker göra! Än så länge iaf!  Det är underbart! Något jag ska försöka extra mycket med imorrn då vi har en klass, som jaa vi kan säga såhär jag inte direkt ser fram emot, men man lär sig nått av alla klasser så det är bara bita ihop! Ingen sång imorrn heller, tråkigt, men det betyder SOVMORGON och jaa tack!

Nu är det matlåda, cougartown och dusch!


Hon är så sjukt bra!

I'm out!




I won't cry

Undrar hur många gånger jag sagt just de orden till mig själv, men lyssnar min kropp nee :P haha så vill bara varna er för att det kommer komma en del deppinlägg framöver, då jag bara behöver skriva av mig, men självklart ska jag försöka dela med mig av lite roligare saker också!

Idag blir det skolan, som jag typ måste gå till nu och sen jobb typ direkt efter och sen är det snart dags att sova igen :P haha men det är bra att dagarna går fort, för ju snabbare kommer min älskling hem igen och ju fortare går dagarna tills min saknade Elin kommer hit!! :D

Jaa ni, nu måste jag dra mig!  Förlåt för jättetråkiga inlägg..

I'm out!

Hem och hem

Sitter i bilen och väntar med datorn i knät eftersom jag ska få skypa med min älskling idag!! Hoppas jag iaf! Han skulle loggat in för ett bra tag sen men. Har varit hos syrran och hennes family idag och myst med min plutta och nu ska jag hem och packa för att bege mig till Sthlm med tåget ikväll igen. Ska förbi pappi ett tag också och mysa lite. Jaa ni de här dagarna har gått, men de går alldeles för långsamt.. Men men jag vänjer mig nog.

Uppdaterar mer sen.

I'm out

Tårar.

De har två dagarna har varit så långa, jag räknar dom om och om igen och önskar att de skulle vara fler så att du snart kom hem igen. Men de är fortfarande 2 vilket betyder att det fortfarande är nästan 16 veckor tills jag får se underbara du igen. Hur ska det gå? De stunder under dom här dagarna när jag har haft fullt upp har gått, men nu sitter jag här och bara tänker, och tårarna bara rinner..

Älskling, Gör så att den här tiden går fort och du snart kommer hem till mig igen, för jag vet inte hur jag ska stå ut med det här i jaa vet inte exakt men 125 dagar till...









Men som du säger, vad är 4 månader av en livstid, 4 månader är 1 % av mina hittills 19 år och 10 % av den vi tillbringat tillsammans tills nu. Det känns bara som en väldigt lång tid, just nu...

Jag saknar dig!



Oh my god!

Jaa säger det igen, Oh my god! Har varit på den mest underbara dansklassen någonsin idag! Tog en klass för Malaya från USA, jazz! Åh så himla underbart! Jag fick stressa som en dåre för att hinna och var inte säker på om jag skulle gå för att alla som var på klassen i tisdags sa att det var så svårt.

Kommer dit, ser vilka som är där, sjukt grymma dansare! Men nervositeten släppte och det var verkligen en måbra klass, det blev så himla mycket mer än dans! Man fick en hel upplevelse!!


Iras bild hehe

Sjukt bra klass!

Har haft en bättre dag idag iaf!

Skriver mer imorrn !

Godnatt!

I'm out!

RSS 2.0