Veckan!

Denna vecka som kommer och även den som har gått har varit så fullspäckade! Bara med roliga grejer dock! Jag får uppdatera mer om det när jag har mer tid! :)

Imorgon påbörjar jag i alla fall min 2:a vecka på praktik med Sacha Jean Baptiste och kör publikrep med Jonas Gardells föreställning på Maximteatern! Grym dag! :D

Så behöver ladda med sömn inför denna roliga dag! :D

Bjuder på en gammal bild från när jag och Johan var i Tallinn 2011!
I'm out!

Såå mycket kul, såå lite tid!

Det är så mycket kul som händer, men jag hinner inte stanna upp och njuta riktigt, inte hela tiden men jag får som vågor när jag bara vill fnittra och får lyckorus genom hela kroppen! 

Jag älskar att dansa och sjunga det är helt underbart att jag får fylla mina dagar med det! <3



Galet!!

Nu igen är listan med att göra helt fullproppad! Med roliga saker absolut men dygnet har för få timmar!

Ska bara bli frisk, sen kör vi!!

Har idag bl.a. Haft 4 fysiska klasser i skolan, jobbat, tränat på sång och skickat iväg viktiga mejl och sms, å det är inte allt!  Puh!

Godnatt! 
Bjuder på en dansbild! Foto: Sanna Emilsson


Söndag=fix

Söndagar är vår fixardag men även tid för lite mys! 

Vi tog oss ner på stan på förmiddagen och tog en liten fika! :) kollade efter en ryggsäck men hittade ingen jag gillade! Var bara en snabbsväng dock!




Sedan har vi tvättat, gjort matlåda och jag har rensat i garderoben och tagit in höstgrejer och lagt ut sommargrejerna i förrådet! Duktigt!

Hoppas bara på att bli frisk snart! Har känt mig febrig på em så ska ta det lugnt! 

I'm out!

Rep!

Dags för rep! Vi repade till halv 8 igår kväll och börjar repa klockan 10.00 idag! Men jag älskar det! Förutom att min förkylning vägrar släppa! 

Riktigt kul att få jobba lite på riktigt! Att ha ett mål med träningen! Njuter av solen och tågresan med en kopp te! 




Bättringsvägen!

Första dagen som jag känner på riktigt att det har vänt! Att jag blir trött av att gå till tåget är en annan femma! Börjar med halvdag i skolan då vi har rep till 20.00 ikväll! Har varit så sjukt effektiv med mejl och samtal när jag varit sjuk så något gott har det ju fört med sig! 

Är otroligt shoppingsugen just nu! (Man har tid att surfa efter snygga grejer när man är sjuk!) 

Gillar den här västen från hm! Är nog egentligen inte jag, men jag gillar den! Så vi får väl se! Är pank som bara den just nu så än så länge får jag tråna!


Http://hm.se 

Kärlek!

Börjar må lite bättre! Är fortfarande väldigt trött dock! 

Provade i alla fall kläder idag till föreställningen vi ska vara med i! Avslöjar snart vad det är ;) 




Måste också få skicka lite kärlek till min fina mamma och pappa! Jag älskar dom något otroligt! <3 jag pratar med dom om allt och det går oftast inte mer än en dag utan att jag pratar med dom! Dom är bäst! <3

I'm out!

Kristian Gidlund

Jag antar att det knappt undgått någon att den fantastiska journalisten, trummisen, människan Kristian Gidlund gick bort i cancer igår! Han blev bara 29 år gammal.
 
Han sätt att skriva var så målande och berättande men på ett ohämmat sätt jag aldrig sett förut!

Jag började läsa hans blogg i samband med att jag hade en kompis som själv var obotligt sjuk i cancer. Efter ett tag blev det för mycket. Kristian förklarade vad det var han och antagligen även min vän gick igenom och det skrämde först skiten ur mig. Jag lämnade bloggen ett tag men kom tillbaka. Hans blogg gav mig en hel del insikter om livet och en hel del tröst om döden, då det är något jag själv är så rädd för!
 
Har ni inte läst hans blogg, gör det, den är fantastisk.
 
Jag kommer inte skriva Vila i frid eller liknande då jag själv avskydde det när min vän gick bort i samma hemska sjukdom. För mig lever dom vidare någon annanstans!
 
Kristian, jag hoppas du är på en bättre plats!
 
http://ikroppenmin.blogspot.com
 
 

Bildupdate!

Tänkte dela med mig av en bild från fotograferingen jag gjorde med Sanna Emilsson för ett par veckor sedan! 
Såhär kommer ett smakprov!


Jag ligger hemma och mår inte toppen! Sambon har smittat mig såhär ligger vi halvt utslagna i soffan och bara
är! 

I'm out! 

Projekt!

Åh vad jag kommer vara lättad när morgondagen är över! Ska bara göra klart mitt solo också.. Vi har haft världens bästa klasser som kallas för "Moving", vi har hittills kört repertoar ur Mats ek svansjön! Så himla kul och lärorikt!
Dock har vi haft ett annat projekt vid sidan av som grundar sig i det också som jag har känt blivit övermäktigt då vi endast haft 4 klasser! Men imorgon ska vi i alla fall redovisa solon vi gjort, Jaa eller ska ha gjort! Jag har börjat men jag är inte klar!

Så imorgon kommer det komma fram en gladare My! Om bara min rygg kan sluta göra ont med så är det toppen! :) 

Haha här är i alla fall en bild som har samma känsla som mitt solo! 



Tjoho!

Trots att jag mår halvtaskigt så gick sånglektionen väldigt bra! Känns som att jag alltid går därifrån med inspiration och lite mer kunskap än innan! 


Är så glad då vi hittat en till audition låt jag ska ha i min lilla auditionpärm! Den är så bra! Avslöjar dock inte vilken låt det är än! Den känns som att den passar mig och jag får så mycket energi och glädje av att sjunga den!

Så om ni har en riktigt dålig dag vilket jag haft idag så ställ er och sjung en stund så blir det nog bättre :)

Lycka!

Titta här vilken härlig bild jag fick mms:ad till mig idag! Under stod det vi saknar dig! <3 puss och kram! 

Höll på att fälla en tår där ett tag! Å så fina ni är! <3 älskade syster och systerdotter!



La la la la!

Söndag och jag är helt slut!! 
Vaknade och hela kroppen är tung och huvudet tungt, ville inte röra mig!
Tror att min kära sambo kan ha delat med sig lite av sina baciller! Plus att veckorna på ackis är fysiska! Men jag älskar det!
Gammal dansbilder från 2006 tror jag! 


Kom iaf igång efter ett par muffins jag bakat och lite sång på det! Nu är det snart dags för sånglektion hos bästa Anna! Vi försöker förbereda lite inför auditions så att jag har lite låtar att välja emellan som kännas bra! Hon är så himla härlig! 

Nu kör vi! 

Musikaaaal!

Har blivit mycket musikal den här veckan! Inte mig emot! :) 

Har ikväll varit och sett Priscilla! Min mentor Magnus Borèn är med i den och var snäll och gav mig en biljett till deras publikrep!

En riktig show vill jag lova! Höjdpunkt efter höjdpunkt, glitter, show, kostym, Jaa den hade mycket av det mesta! Grymt!

The cast

Spännande att se hur olika två musikaler kan vara! Spök och Priscilla är så olika det kan bli men de är båda väldigt bra! :) 

Innan fikade jag med Rebecka och Martina! 

Söta Rebecka!

Vår gamla klasskompis Henric är med och körar, laddad innan föreställning! 

En riktigt bra kväll! 


Vilken lördag!

Vaknade och var sådär trött som jag bara är när jag går på ackis! Haha 

Men lördagen blir bättre! Vi har rep på skolan från 13-16 till föreställningen vi ska vara med i! Sedan blir det fika och ikväll... 


Bild:gotalejon.se

Vilken rolig dag! :D 

I'm out!

3-4 veckor!

Efter 3 veckor börjar jag alltid känna att jag vill åka hem eller i alla fall bestämma så att jag får träffa min underbara familj snart igen! 

Jag har nog skrivit det förut men trodde aldrig att jag skulle flytta ifrån dom! Dansen är ju dock det jag verkligen älskar att hålla på med och dom är jättestöttande! Dock pratar jag med min mamma och pappa i princip varje dag och ibland flera gånger på en dag! <3 



Vad vore livet utan dem runt omkring en som älskar en för den man är? Å jag älskar självklart dom! Så härligt också att jag har så många fina syskonbarn! <3 kärleken till dom går inte att beskriva! 
En Nellie som var cirka en vecka gammal! <3

Älskar ju alla mina syskonbarn men av respekt så lägger jag inte ut bilder på dom alla! 






Sjukstuga!

Fick agera sjukvårdare igår, haha skämt åsido så fick jag ta hand om min kära sambo som gått och blivit sjuk! 
Hoppas bara att jag klarar mig! Har varit lite kärv i halsen men har inte mått dåligt än så håller tummarna! 

Annars rullar det på med dagarna i skolan och vi har börjar repa inför en föreställning vi ska jobba med senare under hösten så idag blir det en lång dag med rep fram till 20.00 ikväll och vi börjar med fysisk träning 10.45! Men kul är det! :D 
Förra gången vi jobbade via skolan var på Guldbaggegalan i januari 2013! 


Ska till sjukgymnasten nu på morgonen med min rygg och se vad hon säger! Känns skönt att ta tag i det ordentligt och se om det kan bli bättre, hade nästan accepterat att jag alltid skulle få ha ont, men det vore ju skönare att slippa!

Snart är det helg! :)

Danssnack!

Ni som dansar kommer i alla fall förstå det här! Jag har två projekt som jag jobbar på just nu! Ett är att stärka upp och rehaba min rygg! Det andra är att försöka öppna upp mina höfter!



Jag har dock ett dilemma. När jag börjar försöka öppna upp dom genom stretch osv så blir dom ju alltid superstela dagen efter och då kan jag ju inte jobba lika bra på klass, så hur prioriterar man där liksom? Haha

Jaa en dansares tankegångar helt enkelt! 

Spök!

Alla måste gå och se musikalen Spök på Cirkus i Sthlm! Så himla bra! Mycket humor, bra musik, bra dans, Jaa den har  det allra mesta faktiskt! :) det var ju där jag hade min praktik så hade fått tjuvkika en del! Så bra! 
Två taggade tjejer innan föreställningen! 


Efter skolan så stretchade jag och gjorde lite styrka, mest rehab, gjorde mig iordning och tog en kaffe med Cicci och Elin innan vi tog oss till Cirkus! Riktigt bra kväll! Kommer nog inte ha en riktigt lika bra morgon imorgon dock! Haha jag stupar i säng när jag kommer hem! 

I'm out! 

Dagen!

Shit vilken dag! Den har varit en riktigt bra dag trots ett litet breakdown!

Började dagen med modernt sedan jazz (som gick sjukt bra fram tills jag grät) och sedan en av de bästa klasserna någonsin som kallas för moving! Just nu gör vi Mats ek repertoar! Mest utvecklande klassen någonsin!


Mitt breakdown: vi skulle göra en diagonal vi gjort tidigare och på sätts låten som vi hade den första jazzklassen som jag kom tillbaka på efter att min vän, jag tidigare skrivit om, gick bort. Min kropp reagerar genom att jag mår illa och börjar skaka och får sådan sjuk ångest! Tog ett tag innan jag förstod varför och tårarna bara sprutade! Jag dansade dock ändå och det gick riktigt, riktigt bra! Sån frihetskänsla att bara få dansa! 

Kvällen kommer i ett eget inlägg! 

I'm out! 

Fix!

Har hunnit med mycket idag! Började med att göra pannkakor till brunch åt sambon och mig själv!

Åkte och handlade, bakade, skrev på
Mitt cv, plockar i ordning med mera!

Vi grillade till middag och körde Bingolotto! Haha vi har nog aldrig spelat Bingolotto ihop! Pensionärerna är
Här!

Mysigt har vi haft det iaf! Redo för en ny vecka imorgon, med massor med dans! :)

I'm out!


Helgen går så fort!

Hade glömt hur fort helgerna går när man går i skolan!

I fredags i skolan var jag en Zombie! Så trött! Men efter lite kaffe och en klass på Base 23 där jag vickade så blev jag lite gladare om inte annat! Åkte hem till fina Cicci och hade myskväll med allt gott hon bakat! <3 bäst är hon!

Igår blev det lite fix bland annat tvätten men annars mycket mys med en pojkvän som hade lite ont i huvudet från kvällen innan ;)

Idag står storstädning på schemat samt att få undan en hel del saker som måste göras! Men jag klagar inte, det är fint väder och jag är glad!

I'm out!


Shit!

Mina dagar är så fyllda med roliga saker!! Å vet ni vad det betyder? Jag tror jag är HELT tillbaka efter att jag gick in i väggen för nästan 6 år sedan!

Så lång tid har det tagit att bli mig själv igen! Jag har ju fortfarande fungerat innan, men min sambo är nog den som fått ta den största smällen när det blivit för mycket!

Jag har inte vågat säga ja till saker som jag vill göra i och med rädslan för att jag då kanske inte orkar med det jag "måste" göra! Men nu kan jag vara spontan igen utan att få panik och jag kan göra saker bara för att dom är roliga! Gjorde jag det förut så blev jag stressad för att jag inte gjorde det där andra som jag ju måste göra!

Jag njuter helt enkelt! Sen kommer det säkert bakslag men det är så skönt att känna sig som sig själv igen!! :D

Så om ni kraschat, tillåt det att ta tid! Jag har många gånger trott att nu mår jag bättre å så händer samma sak igen, men nu ni är jag tillbaka!


Timing!

Min fina vän Irina gick en visning i Upplands väsby och tiden passade perfekt så att jag kunde åka och kolla :) hur snygg får man va?!

Det är så kul att få träffa folk man känner och är nära här uppe, det är ju hemma för mig nu så det är ju lyxigt att få se dom här och inte bara hemma i Lkpg!

Njut av bilderna! Kläder från MQ och flash;)


RSS 2.0