Hemma hos älskl.

Sitter hemma hos älskling och fixar lite ärenden och håller ett halvt öga på femmilen. Trodde att jag skulle bäva mer inför imorrn än vad jag gör, men det kommer kan jag tänka mig. Dock kul att jag har dansklass och Da Flow träning imorrn kväll iaf! :) Engelskan förstör min dag dock. Har iaf haft en mysig söndag och har precis ätit sockerkaka och druckit kaffe och innan det intagit potatisklyftor och revbensspjäll. :) Min syster och hennes pojkvän kom idag och visade upp nya tatueringar och säg íngenting till Johan, men jag blev allt lite sugen!


Haha ber om ursäkt för mina extremt fula tår! Är lite sugen på att göra något mer på foten, men som sagt, säg inget!

I'm out!

ofattbart!

Jag kan fortfarande inte förstå att jag faktiskt har varit på andra sidan jordklotet! På den underbaraste platsen någonsin! Jag tittar på bilderna ofta och bara önskar att jag var där igen! Allt var perfekt, okej Emmas sjukhusvistelse och det kunde vi skippat men resten!
Här kommer lite bilder för att jag längtar tillbaka!

¨
Bara att få ha sol, strand och värme igen!


Den galna apan gav mig ett gott skratt i efterhand!


Jag var dessutom där med bästa tänkbara gäng!


Vi rockade loss tillsammans!! :D


Och vi märkte oss för livet! haha

Jaa, det är iaf vad jag försöker hålla mig uppe med i det här hemska vädret!

I'm out!


SOMMAR!

Kan ni tänka er, det har varit plusgrader idag! Snart är sommaren här! På tal om sommaren så har jag sökt jobb, för heeeela sommaren, puh! Vill dock söka fler så jag förhoppningsvis får lite valmöjligheter! Jag har hittat en klänning som jag desperat vill ha i min ägo, inne på monki för en gångs skull! Den bara måste bli min!


Jag vet att jag är jobbig och att vissa kommer hata mig för det, men jag vet inte vad jag ska göra annars..


I'm out!

Tisdag!

Sitter hemma hos min käre far och jobbar med affischerna till projektarbetet som vanligt :P haha det är kul dock, tror jag är uppe i 4-5 olika affischer nu eller så så det blir spännande att se vad alla tycker :)

Idag ska jag träffa Sofie och Malin på stan och ta en fika, det var alldeles för längesen jag umgicks med dom! Efter det kommer älsklingen till mig och det blir förhoppningsvis lite mys! Funderar på att köpa hem chokladmousse eller något annat mumsigt. Några förslag? :)

Sen blir det antagligen promenad med syster också, skönt att äntligen ha någon här man kan gå ut och gå med istället för att gå själv, dock är inte vädret så lockande så får se :P Ska ner till FU snart och göra lite mer på dansen till projektarbetet, jag och sofie ska fixa en fras jag ska göra.

Imorrn blir det träning igen mellan 10-12, byebye sovmorgon! haha

Nee tillbaka till affischerna!


Jag vill tillbaka men jag laddar inför Cypern istället! (datumet stämmer inte :P)

I'm out!


Återförening!

Ikväll ska jag ut till Linghem och till min älskade linghemsbrudar! Vi ses alldeles för sällan men har alltid lika kul när vi ses! Blir att äta god mat, wok står på menyn och sen blir det mys med film och antagligen en massa prat! :) <3 Idag har varit en ganska bra dag i skolan, lagom slapp. Sitter och jobbar med lite projektarbete för tillfället så ska över till pappa snart och bänka mig framför Photoshop igen :P

Hoppas alla får en trevlig helg och vet ni vad? Nu är det SPORTLOV!!

Hoppas jag får lite bilder efter ikväll.

I'm out!


Snabbis.

Ett snabbt inlägg innan jag väljer kläder till eu-rollspelet imorgon, äter och går och lägger mig! Dagen började iaf på bästa möjliga sätt, bredvid min kära pojk <3 Engelskan förstörde ett tag men sen blev det bättre. Till och med Eu-tiden gick bra, fast ingen direkt är pepp på imorrn.. Har suttit med photoshop nästan HELA dagen och det går framåt faktiskt :) Nee nu ska jag dra mig.

Wish me luck for tomorrow, Estonia here I come! haha
I'm out!

Hurra!

Kom på att jag glömt lägga in bilderna sen vi firade vår kära Irina när hon fyllde 19! Detta firades på Ming Palace med kinamat, presenter och trevligt sällskap så här kommer lite av kvällen i bilder. Emmas bilder ;)

 
Me and the birthdaygirl! :D <3


Söta som jag och sofie är hade vi skrivit en dikt till vår älskade irina!


Sofie och jag fixade så att ira fick en överraskning, välkomstdrink och ljus i glassen :)

Tack för en trevlig kväll klassen!

Idag hade vi rullstolsinnebandy och rullstolsinnebandy på idrotten, skitkul! :)

Ikväll kommer min älskling hit!! WEI!

I'm out!

PA!

Har suttit och försökt komma ihåg det Janne lärde mig om Photoshop vilket inte var det lättaste, speciellt inte när jag inte har samma version, så kan säga att jag blir kvar i skolan ett bra tag imorrn för att försöka lösa det! Men det ska nog bli bra till slut! Har gjort Engelska också, börjar komma på andra tankar när det gäller Cambridge men men, jag förlorar ju inget på det iaf. Har varit ute och gått med syrran en kortis, kul att få röra lite på sig och hinna prata och umgås med henne :) Nu ska jag gå över till Emma (jag kommer skämma ut mig totalt!) haha



I'm out!

Kärlek!!

Jag har världens bästa pojkvän! Han lurar mig totalt. Först säger han att han tycker att alla hjärtans dag är skit och en dag bara för att folk ska tjäna pengar och sen kommer han och har köpt grejer till mig! Det hade räckt med att bara få träffa honom men så har han presenter ockå! :) Bilder kommer sen, var bara tvungen att säga att jag har världens bästa pojkvän! <3

Jag har fått en toppen början på alla hjärtans dag, hoppas ni också fått det, det är ju trots allt kärlekens dag, så kärlek till er alla!

I'm out!

När du gör som jag vill

Är helt fascinerad av henrik fexeus bok fortfarande! Jag vill också ha all den kunskap han har om hur människor fungerar! Sitter och läser lite i den samtidigt som jag fixar med mitt PA eftersom den faktiskt är en del av mitt PA.  Vill ni (ni få stackare som faktiskt läser detta :P) veta en sak, jag sov till klockan var halv tre idag och ändå så gjorde jag inget speciellt igår! Snacka om att jag fick chocken när jag kollade på klockan! Det är PR personligt rekord ;) haha Jaa tydligen behövde jag det så nu borde jag orka med hela kvällen hos Chris! Ska bli superkul!


Helt sjukt vad jag har fått uppleva med dessa underbara människor! Ni är bäst! Nu syns ju bara Chris och jag men ni förstår vad jag menar! DA FLOW! <3

så snart är det dags att börja göra sig iordning så man hinner välja ut vad man ska ha för kläder på sig och så vidare! Jag hoppas på en lyckad kväll och jag hoppas att ni få stackare igen som faktiskt läser detta också får det! Grattis i efterskott Chris!!

I'm out! (Jag vill ha min solbränna tillbaka!)

Humörsvängningar jaa!

Jaa mitt humör svänger ganska kraftigt väldigt fort. Jag skulle kunna kalla mig samma sak som vi brukade kalla Wahlman för klimakteriekossa, men eftersom jag inte tror att jag är i klimakteriet så vet jag inte riktigt vad jag ska kalla mig. En sak är säker iaf mitt humör svänger väldigt snabbt och inte på grund av något speciellt utan i allmänhet, det kan vara allt!

Är iaf på mycket bättre humör nu än förut! Mycket tack vare folket i klassen! :) Jag är också äntligen klar med min undersökning till PA:t ÄNTLIGEN! Jag ska småfixa med den ikväll men det är sånt jag gillar, att organisera! eller hur irina? Men hädanefter ska jag bli mer spontan!

Känns som att helgen kommer bli great! Myskväll med Mama ikväll, fest för chris imorrn och mys med älsk på söndag, låter som en toppenhelg i mina öron!

I'm out, på mycket bättre humör den här gången!


Förvirrad

Jag är nog ganska förvirrad över allt just nu, allt och ingenting... Det som borde va bra blir dåligt och dåligt är på något sätt tydligen bra?! Jag försöker hålla mig bra med det men det kanske är det som gör att det blir dåligt?! När jag gör en sak för att det ska va bättre så blir det iaf dåligt och gör jag det inte blir det dåligt för det.. Vet inte vad jag ska tänka just nu.. Hade iaf jättetrevligt med alla i klassen när vi firade Irina i onsdags!! :D <3

Varför måste jag alltid välja?


I'm out


Dans!

Nu är jag klar med första delen av koreografin och nästan andra! :D Har ändrat om så nu känns det bättre! Börjar dock bli stressad nu..Klockan har blivit så mycket så vet inte riktigt vad jag ska fokusera på. Men eftersom jag lärt mig det om mig själv så ska jag försöka fokusera på en sak i taget och ta det väldigt lugnt!

Jag måste rekommendera Henrik Fexeus bok "När du gör som jag vill" Jag har bara börjat läsa den, men den är otroligt intressant och lärorik, vi människor blir verkligen lurade varje dag! Riktigt spännande om man vill veta mer om hur vi påverkas och hur vi kan påverka!

Finns på bokia, lagerhaus och säkert på nätet också!

Nu ska jag fortsätta läsa!

I'm out!


Fullt ös!

Tänkte ha en lugn söndag, och det hade jag tills jag insåg att jag var tvungen att fixa problemet med musik eftersom min kurs startar imorrn, har iaf börjat koreografera nu. Är inte jättenöjd, men det är en början så har jag tänkt vidare utveckla det under kursens gång. det går fort som satan så det jag gjort tror jag räcker för imorrn iaf. Tråkigt bara när man inte ahr musik man är 100 % nöjd med till stretch och sådant, men ska bli sjukt kul att undervisa igen! Kommer vara riktigt nervös imorrn vill jag lova.

Imorrn är tydligen ingen vanlig dag i skolan, har intro till Eu-rollspel på morgonen, sen workshop (varför ska vi alltid ha det när jag inte mår hundra procent bra?) och sen kanske vi inte har någon jazz. Blir spännande. Maria och jag och några till ska typ göra en del av Cambridge testet imorrn, inte på riktigt men ändå. Jag börjar undra vad jag gett mig in på, men så farligt kan det ju inte vara right?


Jag tror jag börjar veta vad jag vill göra!

I'm out!


..

Jag har kommit fram till att jag tänker ganska mycket. Jag har nog alltid gjort det, men de 3 åren på FU har gjort att man numer analyserar i princip allt, vilket är jättebra ibland men inte lika bra när man börjar grubbla på saker man själv känner och tänker. Det blir bara en röra då, så snälla gör inte de!

haha det var allt för mig för nu.

I äm awt!

Lördag.

Lördag idag, fredag igår. Var som ni redan vet om ni läst inlägget innan och shoppade med Natty på stan igår. Vi avrundade dagen på subway och meningen var att jag skulle hem. Fastnade hos min kära syster som numer bor cirka 5 minuter bort  :) Blev baguette och chips och massor gott till let´s dance. Självklart lite bus också eftersom hon har tre underbara pojkar! Kan säga att hon och jag har tisdagarna planerade från och med då Desperate housewives börjar! :)

Idag vill jag ta det lugnt. Ska läsa lite i en bok till projektarbetet, kanske åker till simhallen med F. Men ska ta det lugnt så jag kan koreografera till min kurs på Måndag! Jag kommer va supernervös men de ska bli jättekul att undervisa igen! På måndag ska även jag och Emma ha vår sista klass för Da Flow på ett tag, skitkul att se dem göra vår koreografi! :)

Nu tillbaka till tv:n :P

Just de måste först berätta att jag hittat något jag verkligen tycker är kul, att redigera! När jag var på extra fick jag mig en tankeställare och jag älskar att skriva, organisera och så vidare så det är något jag vill hålla på med på något sätt, har även gjort min första affisch i photoshop! Med handledning självklart men de är skitkul! :)

I'm out!

FREDAG!

Jag är med Natty på stan och shoppar, eller jag är med Natty som shoppar på stan! Själv är jag smakråd och lunchsällskap. Än så länge har jag inte fått något sug men har inte kollat så mycket än så länge heller så det kanskse kommer :P Sen blir det förbi älskade systeryster som flyttat till stan och ta en fika och sen hem och ta det lugnt. Min förkylning tillåter mig inte att göra några stora utsvävningar..

Skönt med fredag! Har fått lite projektarbete gjort så känns som jag kan ta helg med gott samvete trots att jag måste plugga lite. Ska försöka lägga mesta energin på att koreografera till min kurs som börjar på måndag! :)

Nu ska jag fortsätta vara smakråd! Trevlig helg!

I'm out!

För vi ska ta studenten!!!



Hell yeah! Inte så långt kvar nu och det börjar kännas! Tänk er hur mycket vi skrek och flamsade när vi fick dessa! HURRA säger vi!! Cirka 70 skoldagar kvar till CYPERN!!

I'm out!

Du då din smutsiga lilla...

Blev kvar på stan efter skolan med Emma och Natty. Vi landade på Gyllenkafét och fikade i typ 3 timmar, tog en sväng på stan och åkte hem. Mycket intressanta samtal och väldigt mycket små roliga kommentarer. Mysigt mysigt! Kom hem gjorde lite styrka, duschade och nu sitter jag här och väntar på att min älskade pojk ska komma och hämta mig, tror dock att han kommer insistera på att kolla på paradise hotel sen, något jag inte gillar fy! men men vad gör man inte, trots att de är jobbiga ibland killarna, men de är ju ändå underbara på sitt vis ;) haha nae vars.

Jaa dålig fotograf, men en bild blev det från idag :P



Hade styrketest idag, har ingen aning om hur det gick, men kändes bättre än förväntat i alla fall.

I'm out!

RSS 2.0