Grymt!

Åh vilken bra fredag det var igår! Efter skolan käkade jag och Cicci på skolan och gjorde oss i ordning och åkte på streestar!

Vi kollade mest på whaackingen(stavning? Orkar inte kolla!) och vougingen! vissa var helt stört grymma, men domarna var katastrof, kändes som dom bedömde nått helt annat! Nu är inte jag någon expert men många andra kunniga tyckte samma sak!

Vi satt och hejade på fina Malin Emmoth som tyvärr fick sämsta delen i låten och inte riktigt visade hur grym hon är! Men hon hade ändå hela paketet så synd att hon inte gick vidare!

I vougingen var anna ninja helt överlägsen alla andra men gick inte vidare heller... Dock var sista battlet på vougingen sjukt bra!! GALET! :D

Efter det mötte vi upp Nicole, Sanna, Karin och Rebecka, käkade på donken och gick på gayklubb för att kolla på Henric och hans grupp youngblood som uppträdde! Så duktiga! Ni måste rösta i melodifestivalen den 18:e februari!

Nu är jag på väg hem från Cicci ute i Täby till Uppsala! Vi somnade kvart i tre och gick upp åtta, så nu blir det hem och sova lite till!

Grymt bra start på helgen!

Henric längst ut till vänster! (sanna, snodde din bild!)

I'm out!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0